Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine bebişlerimizi versin inşallah..imtihanımız çok zor kızlar omuzlarım düşüyo kaldıamıyorum sanki korkuyla karışık bir endişe va zayıfladım düşünmekten 48 kiloya düştüm valla istemeden zayıflıyorum buda beni korkutuyo.....
canım Allah yardımcınız olsun...uygun krediler vardır canım Allah ödeme kolaylığı versin.biz geçen yıl 8bin çekmiştik,bir yıl ödemeli 9 bin üç yüz ödedik .yediyüz yetmiş aylık olarak.size 6 bin yeter herhalde.umutta sgk.yararlanma olanağı yokmu.:uhm:Zcu...arkadaşım klomen yarım tb ama biz hata yaptık emre beye sormadan kafadan 1 aydır klomeni bıraktık ve çıkış 0 oldu yine....neyse bugün başlıcaz tekrar onun yanında gnc ürünleri..antioksida ve argınmax canım başkada bişi yok..biz ot çöğ falanda kullanmıyoruz bakalım zaman daralıyo 1 ay kaldı 3 ekim adetimle başlıcaz.....bu arada para yok kızlar şu özel bayram kredileri hakkında bilgisi olan varmı o şekilde yapabilicez tüp bebeği galiba...hangisinden çeksek karar veremedik....
Canım fostimon ile ilgili forumlar var :uhm: ordan bilgi alabilirsin .tüp bebek- aşılama vs. bölümlerine bak istersen.kızlar selam eşime emre bey fostimon başladı ama almak için rapor gerekliymiş bizde bulunduğumuz bölgedeki eğitim araştırma hastanesi üroloji bölümüne başvurduk malesef aldığımız cevap biz böyle ilacı hiç duymadık neiçin kullanılıyo falan gibisinde sorular sormuşlar bir de bölüm hocası ile eşim görüşmüş dedi ilaç sözlüğüne baktı öuyle bişey yok biz size rapor veremeyiz çok morlimiz bozuldu acaba biz yanlış yeremi başvurduk yoksa endokrinolojiden mi alıcaktık rapor anlamadık
kızlar selam eşime emre bey fostimon başladı ama almak için rapor gerekliymiş bizde bulunduğumuz bölgedeki eğitim araştırma hastanesi üroloji bölümüne başvurduk malesef aldığımız cevap biz böyle ilacı hiç duymadık neiçin kullanılıyo falan gibisinde sorular sormuşlar bir de bölüm hocası ile eşim görüşmüş dedi ilaç sözlüğüne baktı öuyle bişey yok biz size rapor veremeyiz çok morlimiz bozuldu acaba biz yanlış yeremi başvurduk yoksa endokrinolojiden mi alıcaktık rapor anlamadık
hamilelik iyi geçiyor cnm 9.haftadayım çok şükür herşey şimdilik yolunda darısı en kısa zamanda sizlerin başına umarım hergün bir hamilelik haberi alırız bu topiktemalesef canım henüz güzel haberlerimiz yok bayramdan sonra eylül ekim gibi tedaviye başalayacak arkadaşlar var inşl sonbaharda topikte hamile patlamaı yaşanır sen napıyosun nasıl geçiyo hamilelik
canım bugun rand. var ınş bugun neolacagı bellı olacak hayırlı olur ınş su mubarek gunde hepımız ıcın tabııı
Sagolun kizlar hepinize çok tesekkür ediyorum.
Yavas yavas günüm yaklasiyor.
Bu aksam ignelerimi alicam.
Cuma aksami saat 20h ilk igneme baslicam.
Dualarinizi eksik etmeyin çok çok ihtiyacim var.
hamilelik iyi geçiyor cnm 9.haftadayım çok şükür herşey şimdilik yolunda darısı en kısa zamanda sizlerin başına umarım hergün bir hamilelik haberi alırız bu topikte
evet canım ama 4. yılımızda öğrendik ama napalım kader allahım inşallah çok bekletmez kavuşturur bizi yavrularımıza.8 yıl ha bu dertle rabbim bol sabırlar versin biz belkide ömrü boyu şavaşaçağız.2 demede birincisi niçin olmadı sizinde azo demi.sper bulmak kolay oldumu.benim hiç umudum yok kendimizden
inşallahhhhhhhhhh aminbelgincim ve tedaviye başlayacak arkadaşlarım, kardeşlerim..Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun..İnş rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılar ve sizlere annelik ve babalık duygusunu tatmayı nasip eder..duam henüz tedaviye başlamayan arkadaşlarım ve kendim içinde geçerli :))) İnş kabul olur..
allah hepimizin yardımcısı olsun canım kurtarsın bizleri..hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı kızlar.allahım beterinden korudu şimdilik çok şükür.bu arada eryasu, belgin, espoir, didem inşallah tedavilerinizden güzel haberlerle dönersiniz.adını hatrlayamadığım varsa kusura bakmasın.bizimde eylül veya ekimde 2. m tese olcak.mail attım cvp beklşyorm kaan hocadan.inşallah peşpeşe veririz iyi haberleri bu sayfalrda ve yine uzuuuuuuuuuuuuunnnbi halay yaparız:)))
amin canım hepimizin yüzü güler ..insallah bu sefer yüzün güler canim
allah hepimizin yardimcisi oldsun
gözün aydın canım darısı sana inşallahhmerhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....
sagol canım inşallahhhhbelgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.
canım inşallah bu rüyaların en kısa zamanda gerçekleşir..kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
merhaba canım nasılsınslm kizlar
ya vallah benim bilgiissayayr kafayi yedi bir turlu olmasdi ama artik sorun olacagini zannetmiyorum
eee kizlar ne var ne yok
nasılsın canım nerelerdesin inşalllah tesede çıkar merak etme ...günaydın kızlar...girmeyeli ben baya sayfalar ilerlemiş yeni arkadaşlar katılmış allah kurtarsın zorlu yolculuk diyorum....bana gelince dün eşim tekrar bi tahlil daha yaptırdı 0 çıktı....tese olacağımız kesin ama bi mucize olur diye haftada 1 veriyoruz işte spermiyogram....o nedenle moralim düşük bugün 1 çıktığında hiç bir işe yaramayacağını bilsede insan çok mutlu oluyor....onun haricinde topikte kimsede bir gelişme olmamış sanırım....yeni katılımlar dışında...
evet canım bugün eylül 1 artık sonbahara girdik yavaş yavaş kış geliyor..kızlar günaydın herkese
kızlar bugün buradamhaa soğuk yavaş yavaş galiba kışa yaklaşıyoruz bugün üşüyorum bir an üşümeyi özlemişim onu farkettim bkızlar size bişey sorucam eşimin tedavisi başlayalı 1 ay oldu emre beyle sürekli telefonda görüşüyoruz fakat bize gelin muayne edeyim falan demiyor o kendisi çağırmııyormu hastalarını kontrole falan şaşırıyorum telefonlada nasıl aklında tutabilir ki
amin canım hepimizin inşallahCanım bu arada ınş gusel haberlerını beklıyoruzzz..opuyorumnanaktan
nasıl geçti ilk gününmerhaba arkadaşlar okuldan yeni geldim
amin canım..eryasu, belgin, espoir, didem ve tadaviye başlayacak tüm arkadaşlar tedavilerinizden güzel sonuçlar alır sınız inşallah gamzecim sanada guzel haberler verir kaan hoca inşallah
selva hayırlı olsun inşallah allah sana da anne olmayı nasip etsin inşallah
bu cumartesi tekrar emre beye gideceğiz..bu defa kadın doğumcu süleyman beylede görüşeceğim daha hiç görüşmedim çünkü...topikte cumartesi gelen varmı???
Merhaba belgin
sende tedaviye basliyorsun yakinda
insallah hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?