- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
aaaaaaaaaa didemcim randevun bugünmü inşl herşey yolunda gider arkadaşım
kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
İnş cnm yolunda gider ama umuta gıtmıorm bugun yokmus fulyada merkezlerı varmıs bahceci kliniği oraya gıdıcem zaten aynı merkezmıs ole dedıler yanı sube gıbı bısey heralde farketmez bızım ıcınde sonucta doktor aynı doktor :))
(benımkını gorsen 100 kere aradı benden panık :)) )
didem merhaba görünmüyor bağlı olanlar inşallah güzel haberlerle gelirsin
evet canım aynı yer bir farkı yok benim eşimde bahçeciye gitmişti inşl bu paniğiniz heyecanlı mutlu bi sonla noktalanır
Merhaba kizlar
GAMZECiGim gecmis olsun allah baterinden korusun canim dikkat et
ESPOiR canim allah yardimcin olsun
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
evet canım ne mutlu türküm diyene gurur duyuyorum türk olmaktan...
evet canım hep öyle bebek soracaklar diye insanlarn yüzüne bakmadan lafı uzatmadan uzaklaşıyorum yanlarından allahım yardımcımız olsun kimseden ayrı koymasın bizleri amin
allahım hepimizn yardımcısı olsun canım inşallah hepimizin yüzü güler..
benimde canım karnımın ağrısı başladı dr gittim kalın bağırsaktan şüpelendi ilaç verdi geçmezse bakalılm dedi...
allah yardımcın olsun canım dualarım seninle
hadi canım hakkında hayırlısı olsun bu kadar sabrettin cumaya ne kaldı şunun şurasında
Hayılısı olsun canım.Allah yardımcınız olsun şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine.:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım allah yar ve yardımcın olsun bu mübarek günlerin hatrına yüzü uu hürmetine rabbim sana güellikler bağışlasın inşallah güzel hberlerini ekliyoruzŞeniz
allah hayırlısını versin inşaallah güzel haberlerini alırız canım
belgin, espoir, çiçek, eryasu, didem ve tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara hayırlısını diliyorum. inşallah kızlar müjdeler peş peşe gelir. hepiniz hamilelik haberleriyle topiği uçurursunuz.
merhaba arkadaşlar;TEYZE oluyorum kısmetse 5.olacak..ve küçük kardeşiminde bebeği oluyor.İnsan bir duyguyu ancak bu kadar karmaşık yaşayabilir,hem sevinç hemde o sevinç kadar acı..içimde ateş yok ateş olsa belki alevi hafifler bendeki kor..yüreğimde, üstünü kapatayım diyorum yakıp kavuruyo....ve ben rabbime şükür 5.kez TEYZE oluyorum,sabırla ANNE olmayı bekliyorum..bekliyorum....
kızlar taze taze rüyamı anlatayım rüyamda hamileyim ve sabah doğuma gidicekmişim kzım olucakmış fakat bunu sizlerden saklamışım hep olumsuz sonuçlarla geliyorum busefer olunca söylicem diye karar almışım güya sonraa bilgisayarın karşısına geçtim ve yazdığım ilk cümleyi hatırlıyorum kızlar bunu size nasıl anlatcam bilemiyorum gibi bişeydi arada acaba ıkınsam burda dogarmı falan diyorum kendi kendime yani böyle azcık kısacık bi rüyaydı ama hamilelikte çok yakışmıştı bana böyle top gibi ufacık karnım vardı zaten benimde olsa herhalde rüyamdaki gibi olur karnım böyle ufacık ay ama görseniz nasıl tatlı olmuştum inşallah hayırlısıyla enkısa sürede rüyam gercek olur
canım bugun rand. var ınş bugun neolacagı bellı olacak hayırlı olur ınş su mubarek gunde hepımız ıcın tabııı
eşim bugün kaan bey in yanında randevusu var spermiyogram verdi sabah sonuç öğleden sonra hormon tahlili yazmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?