kızlar bu arada yarın akşam için bişey yapalımmı?? mesela yasin-i şerif okuyalım ve ismen birbirimize dua edelimmi?? ne dersiniz? keşke 41 arkadaş çıksa 41 yasin okurduk..ne dersiniz..en azından birer tane okuyalım mı??
şimdi ebana benim bu ay hep rahim üstü ve kasıklarda sancı vardı adetim iki gün erken geldi ve parça parça bide çok oldu rengide siyaha yakındı keşke o zaman gelseydin dedi bu belirtiler dış gen-beliği göster,yor her dış gebelik ameliyatla sonlanmaz bazısı farkınfda olmadan düşer dedi
tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
.
.
.
İnş devamı gelir..ve herkes duasını bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..
tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
.
.
İnş devamı gelir..ve herkes YASİN-İ ŞERİFİ bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..
allah allah neyse hayırdır inşallah... sevgi benim dış gebelik hakkında fazla bir bilgim yok ama teyzemin gelini dış gebelik geçirmişti... sonradan 2 tane daha doğurdu