Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ağlarım ama bende burdayımm

haydin bend eçıktım herkese hayırlı sahurlar ve iyi geceler alllah yar ve yardımcımız olsun hepinizi öpüyorum

umudunu kaybetme ve asi06 kardeşler sizide andım hatta 2 tane misafir arkadaşı da :)) sanırım görmediniz..unuturmuyum kardeşlerimi..hayırlı geceler..

merhaba arkadaslar herkese hayirli ramazanlar bana da dua etmeyi unutmatin,ben cok fazla giremiyorum buraya ,ama girersem bir goz atiyorum haberler varmi diye,nerdeyse 1.5 aydir girememistim,ama olsun bende size hep dua ediyorum sizde beni unutmayin....bu arada bugun kadir gecesi ..dualarin kabul edildigi gece...sabaha kadar dua edelim insaallah...

kadir geceniz mübarek olsun bende yasin okur dua ederim arkadaşlar ben evlat isteyen herkese dua ediyorum

kadir geceniz mubarek olsun arkadaslar rabbim bugun butun dua edenlerin dilegini kabul etsin yanisira bizimkilerinide
verabbim bizim kollarimizi bos birakmasin

herkese hayırlı gunler.kadır gecenız mubarek olsun.allahım dualarınız kabul etsın.melısela canım bızı neden uunuttun!

arkadaşlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim bugün ettiğimiz bütün duaları ve gönlümüzden geçenleri duysun dualarımız kabul olsun

bende yasin okumak isterdim ama malesef bilmiyorum arkadaşlar dualarınızda bizide unutmayın

Kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar..rabbim dertlerimizin dermanını versin...duanızı umarak...

Arkadaslar kadir geceniz mübarek olsun.Allahim dualarinizi kabul etsin

melis bir yasinde ben okuyacam listeye eklermisin ben ekleyemedim

kizlar bu gece savurdan sonra uyudugumda rüya gördüm
hamileyim rüyamda dogum sancisi gekiyorum ama bebegimi göremedim uyandim

alllahim dualarimiz kabul et bizi bu duygudan mahrum birakma YARAPBiM

kizlar ya ben anlamadim önceden yanlis bir harf yazinca düzeliyordu
simdik düzeltemiyorum sizde de öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…