herkese hayırlı gunler.kadır gecenız mubarek olsun.allahım dualarınız kabul etsın.melısela canım bızı neden uunuttun!
tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
.
İnş devamı gelir..ve herkes YASİN-İ ŞERİFİ bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..
kızlar herkese selamlar ve herkese hayırlı kandiller..Rabbim bu gecenin hürmetine inşAllah hepimizi bağışlar ve dualarımızı kabul eder..
bu arada dün gece rüyamda ya EBANA sendin yada SEVGİDOLU kardeşim sendin tam çıkaramıyorum şimdi ama biriniz hamileydi..İnş rüyam çıkar ve hamile kalırsınız..
ÇİÇEK00 Canım inş seninde rüyan hayırlara vesile olur..
melisela nasılsın canım eşinin memleketine gittiniz mi.moralin nasıl senin ve buradaki tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.bayram arifesi çok yoğun çalışıyoruz nete pek takılamıyorum.ama hep benimle aynı acıyı çeken arkadaşlarım aklımda ezanlar okunurken hep dua ediyorum hepimize.inşanlar bu acılarımız son bulur.
merhaba durucum yok henüz gitmedik..salı akşamı gidiyoruz kısmetse..pazar günü de döneceğiz, anca 13 eylülde nette olurum..bu arada geçen yazdıklarımın hepsini eşim okumuş..bir güsel birbirimize girdik ama çok şükür düzelttik..öyle işte canım..
tamam o zaman liste yapıyorum, yarın gece sahura kadar yasin okumak isteyen arkadaşlar kendilerini ve nicklerini listeye eklesinler
1==> EBANA
2==>MELİSELA
3==>SEVGİDOLU
4==>MAVİMENEKŞE
5==>ÇİÇEK00
6==>DURUDENİZDERYA
7==>ERYASU
8==>JKLM
İnş devamı gelir..ve herkes YASİN-İ ŞERİFİ bitirdikten sonra listedeki isimleri bir bir okuyarak dua etsin..Rabbimde inş kabul eder..müminin mümine duası daha makbuldur arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?