Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hande bacım bak dikkatet kendine klava: çokmu ayakta kalıyorsun anam izin al işten yat dinlen bebeğimize iyi bak
hala gamzeden haber yok inşallah bulunmuştur
asi bacım üzülme Allah büyük inşallah olucak
melisela hadi gözün ydın
ya kızlar varya Allah şu kaan hocadan razı olsun baksanıza kaç kişinin sperm çıkmasına vesile oldu
Rabbim bizede nasip etsin kaan hoca dosyamızı kapatmasaydı belki bizdede bişeyler olurdu gerçi kaan hocadaydek olsa olurdu benimkiside laf işte

canım siz dondurtmuşmuydunuz sperm?? yoksa hemen tedaviye mi başlayacaksınız?

GAMZE hadi gel artık..inş herşey yolundadır..

yok canım biz dondurtmadık emre beyle tedaviye başladık 1yıllık bir tedavi çok şükürki 2.ayda bu değerleri gördük emre bey tüp bebeğe gerek görmüyor tedaviye devam artacak ve normal yoldan gebelik olacak diyor hatta dün eşimi telden aramış sonucu görünce eşin önümüzdeki ay gebe kalacak demiş rabbim ağzından dua diye alsın inşl öyle işte bizde ne olacak ne yapacağız bilmiyoruz en azından şu aşamada çalışmalara başlayalım diyoruz bellimi olur ya tutarsaaaaaa

handecim geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine rabbim sana bağışlasın bebeğini

gamzecim içimde bir umut var sende güzel haberle geleceksin diye ama gel artık aklımız fikrimiz sende arkadaşım inşl herşey yolundadır

:lepi:
zamancım Allah razı olsun canım, Rabbim inş en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürür..valla dediğin gibi kaan hocadan Allah razı olsun, adam bir mail attım, saolsun hemen ne yapacağımızı, ne edeceğimizi yazdı..Bin kere razı olsun Allah ondan..

canım gözün aydın bitti bu azo derdi darısı bizlere...

üzüldüm canım ama olsun sonradan üzüleceğine baştan olmaması daha iyi bundan sonra yüzün güler inşallahhhhh

canım dikkat et kendine allahım korusun bebeğini

ben hiç iyi değilim canım ya şu karın ağrılarım tekrar ağrımaya başladı ne var anlamıyorum ağrı kesici sayesinde duruyorum vallahi tedaviyede az kaldı ne yapcam bilmiyorum dr gittim bağırsaklara baktırmaya oda gün verdi taa 1 ay sonraya oda tedaviye geliyo ne yapcam bilmiyorum hiç keyfim yokkkkk

BELGİN gecmiş olsun hande dikkat et kendine onu rabbim korusun hiç bişey olmaz eee kızlar nasılsınız bayadır giremedim biz memleketteyiz işler yoğun geciyo pekmez bag bahce derken giremedim siteye siz bana bi özgecmiş yapın olurmu

canim benim ya gecmis olsun
ya tedaviden önce keske karin agrin hallolsa canim ya daha iyi olurdu rahat ederdin

evet inan bende çok istiyorum yaa ne var anlamıyorum tam 1 yıl oldu bu ağrı başlayalı içmediğim ilaç kalmadı uzun bi süre geçmişti 5 6 ay hiç ağrımamıştı şimdi tekrarladı korkmaya başladım aslında ne bu diyeee...

canim gecmis olsun dikkat et kendine insallah agrin kesilirde tedavine saglikli baslarsin

insallah önemli biseyin yoktur belgincim gecer insallah birdahada gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…