canım siz dondurtmuşmuydunuz sperm?? yoksa hemen tedaviye mi başlayacaksınız?
GAMZE hadi gel artık..inş herşey yolundadır..
melisela tüp bebek tedavisini seneye yazamı bıraktınız.bırakırsanızda bir önlem alın bence.her an her şey değişebiliyor.
hande bacım bak dikkatet kendineklava: çokmu ayakta kalıyorsun anam izin al işten yat dinlen bebeğimize iyi bak
hala gamzeden haber yok inşallah bulunmuştur
asi bacım üzülme Allah büyük inşallah olucak
melisela hadi gözün ydın
ya kızlar varya Allah şu kaan hocadan razı olsun baksanıza kaç kişinin sperm çıkmasına vesile oldu
Rabbim bizede nasip etsin kaan hoca dosyamızı kapatmasaydı belki bizdede bişeyler olurdu gerçi kaan hocadaydek olsa olurdu benimkiside laf işte
canım gözün aydın bitti bu azo derdi darısı bizlere...KAN SONUÇLARI
prolaktin 12.72
Serbest testosteron 3.81
FSH 3.82
LH 3.87
SPERM ANALİZ SONUÇLARI
Miktar 4 ml
Görünüm normal
kıvamı Anormal
sıvılaşma süresi normal
WBC konsantrasyonu normal L M/ml <1
toplam sperm sayısı 26.6 M
Canlı sperm sayısı 0.3 M
yorumlarsanız sevinirim kızlar..
kızlar kağıtta yazanların hepsini yazdım..Bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkürler.. DEMMİ, JKLM canlarım çok saolun..DEMMİ'cim malesef dondurtmadık canım..Eşim saolsun gitmedi il dışında diye, bundan sonra ne olacak bilmiyorum..Canlı spermi arttırmaya çalışcaz..kaan hocaya da yazdım.Bakalım o ne diyecek..Ama inş azalmaz yaa..sonra pişman olmak istemem..Eşim sinir ediyor bazen beni..diğer testte dondurtucakmış..bende sen bilirsin dedim..Hakkımızda hayırlısı olsun..
arkadaşlar hepiniz sağolun teşekkür ederim.2 tane dondurulmuşum vardı tabletle hazırlandım bu hafyada tutunmayla alakalı iğnelere başlamıştık ama bugün yavrularımın gelişimi durmuş süleyman bey bu trnsferi yapsaydık bile bile lades olurdu gebelik elde edemezdik dedi.bunlarda kısmet değilmiş ne deyim Allahtan umudumuzu yitirmiyoruz yola devam .neyseki melisela dan güzel haberler gelmiş.gözün aydın canım
slm kizlar nasilsiniz,bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama bugun sabah kanamam oldu daha onceki gibi kahverengi lekelenme falan degil sabah lavaboya gittigimde kip kirmizi kani gordum,hersey cok yolundaydi daha 3 gun once dr a gittik ellerini oynattigini sicradigini gorduk ama bugun ne olduysa kanamam oldu hemen dr umuza kostuk cok sukur kipirdiyor kalbi atiyordu ama amniyon sivisi azalmis daha pazartesi hic bisey yoktu dr su kesen acilmis olabilir dinleneceksin dedi cok sukur kanamam durdu ama aklim su amniyon sivisina takildi neden azaldi nezaman azaldi anlamadim,tamda 3 ay doldu tehlike bitti derken... allahim yardim et.ona bisey olursa ben naparim her sey basa doner her sey
nasılsınız kızlar altta bayağı kalabalıksınız hepinize merhabaaa
ben hiç iyi değilim canım ya şu karın ağrılarım tekrar ağrımaya başladı ne var anlamıyorum ağrı kesici sayesinde duruyorum vallahi tedaviyede az kaldı ne yapcam bilmiyorum dr gittim bağırsaklara baktırmaya oda gün verdi taa 1 ay sonraya oda tedaviye geliyo ne yapcam bilmiyorum hiç keyfim yokkkkk
ben hiç iyi değilim canım ya şu karın ağrılarım tekrar ağrımaya başladı ne var anlamıyorum ağrı kesici sayesinde duruyorum vallahi tedaviyede az kaldı ne yapcam bilmiyorum dr gittim bağırsaklara baktırmaya oda gün verdi taa 1 ay sonraya oda tedaviye geliyo ne yapcam bilmiyorum hiç keyfim yokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?