Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cicekcigim bende gamzenin haberini bekliyorum cikiyorum geri giriyorum merakdan insallah iyi haberle gelir

kadercim vallah bende oyle canim okuldan gelir gelmez hemen bilgisayari actim haber varmi diye ama daha yok..

nasilsin sende gidiyormusun okula?

kadercim vallah bende oyle canim okuldan gelir gelmez hemen bilgisayari actim haber varmi diye ama daha yok..

nasilsin sende gidiyormusun okula?

iyiyim canim bende evdeyim okula hafta 1 kere gidiyorum sali gunleri sinavlarimd abelli degil daha okulla konusdum brief yazicagiz artik haftaya senin sinavlar ne zaman okul nasil gidiyor kac gun gidiyorsun biraz fazla soru sordum kusura bakma :)))

çok sevindim melisa adına allahım hepimize aynı mutluluğu nasip etsin.sakıncası yoksa çok merak ettim nasıl bu mutlu sonuca ulaştı ameliyat falan mı oldu eşi

canım görmemişim yazdığını, ancak yeni gördüm...Canım biz 3 yıllık evliyiz, ama daha öncesinden tedavi olmamıştık..2,5 yıl korunmadık olmadık..ve bu 2010dan beri tedavideyiz..ama 5 aylık bir tedavi boyunca önceki doktorumuz hiç eşime bakmadı, hep bana iğne, ialç verdi..ama ben bişilerin yanlış gittiğine inandım ve doktor değiştim..yeni doktorumuz önce eşime sperm testi yaptır dedi ve banada rahim filmi çektir dedi..eşim yaptı ve ilk test tertemiz bir A4 kağıdıydı..23 temmuzda ilk test tarihimiz..hala unutamadım ve unutmamda..sonra 27 sinde yaptırdık..2. testimizde 0.1M yazıyordu ve başka bişi yoktu ama o bile bizi mutlu etmişti..İlkdeki şok bambaşkaydı ama..2 aydır öğrendik yani bu durumu..ondan sonra kaan aydos hocaya mail attım..durumu anlattım, değerlerimizi yazdım ve o yarım klomen ve Pharmaton kullansın 1 ay dedi ve bana tekrar yazın değerleri dedi..hem ilaçlar, hem keçiboynuzu kürü, bal-fındık-fıstık-ceviz-badem, hemde eşim bir toz almıştı elazığdan, erkek infertilitite için..bunları yaptık..Başka bişi yapmadık, birde bol dua ettik ayrıca 27 ağustosda sigarayı bıraktık..Rabbime şükürler olsun bu sayıyı elde ettik..ama nedense benim içime sinmeyen bişiler var..mesela canlılık, morfoloji, hareket falan yine yazmıyor..pardon canlı üç yüz bin diyor sadece..işte bulunduğumuz yer küçük, tüp bebek merkezi yok..detaylı bir inceleme ve dondurtma imkanı olmadı..
JKLM canım bize azo sebebiniz şu diye bişi denmedi hiç..bende bilmiyorum niye böle..genetik test yaptırmadık, hormonlar normal demişlerdi..ya bide biz devlete gittimizden ilgilenmiyolar..

iyiyim canim bende evdeyim okula hafta 1 kere gidiyorum sali gunleri sinavlarimd abelli degil daha okulla konusdum brief yazicagiz artik haftaya senin sinavlar ne zaman okul nasil gidiyor kac gun gidiyorsun biraz fazla soru sordum kusura bakma :)))

canim ben 3 gün gidiyorum..benim sinavlara randevu alip girmem lazim ama ben biraz beklemek istiyroum hazir degilim.kafami veremiyorumki derse. herkeste beni rahat saniyor okul ev sadece birde icimdeki firtinayi bilseler oofff

canim ben 3 gün gidiyorum..benim sinavlara randevu alip girmem lazim ama ben biraz beklemek istiyroum hazir degilim.kafami veremiyorumki derse. herkeste beni rahat saniyor okul ev sadece birde icimdeki firtinayi bilseler oofff

canim bende ayni kafayi veremiyorum 1 gun oldugu halde okula bile gitmek istemiyorum canim insallah sende bende sinavlari alirizda kurtuluruz neys ecanim ben cikiyorum sonra yine giirerim esim geldi simdi gorusuruz kizlarrrrr

canım bilgilerin için çok teşekkür ederim bizde hormonlarda sorun var fsh çok yüksek testesteron düşük tıkanıklık ta yok mikro tese olması gerekiyor eşimin.hayırlısı olsun.ilk muayne cumartesi.inşallah bende mutlu haberler veririm.allah seninde mutluluğuna mutluluk katsın inşallah

Allah razı olsun canım benim..İnş sende güzel bir haber verirsin cumartesi günü..Rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür..Valla hepimize dua ediyorum, inş hepimiz bu dertten kurtuluruz..Bol dua edelim arkadaşlar..ben inanıyorumki bizim bu sonucumuzda dualar çok etkili oldu..Rabbim dermanını vermediği hiç bir hastalık vermezmiş..Allah'ım inş bizede bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder..

rabbim hepiize mutlu sonuçlar versinnnnnn.........amiinn....dua etmekten başka elimden bişe gelmez..üzgünüm.

arkadaşlar hepiniz sağolun teşekkür ederim.2 tane dondurulmuşum vardı tabletle hazırlandım bu hafyada tutunmayla alakalı iğnelere başlamıştık ama bugün yavrularımın gelişimi durmuş süleyman bey bu trnsferi yapsaydık bile bile lades olurdu gebelik elde edemezdik dedi.bunlarda kısmet değilmiş ne deyim Allahtan umudumuzu yitirmiyoruz yola devam .neyseki melisela dan güzel haberler gelmiş.gözün aydın canım

canım benim sakın sıkma kendini, rabbim hayırlısını versin..tabi senin yerinde kim olsa üzülür ama Allah'tan hayırlısını dileyelim..Bak ne zaman ne olacağı belli olmuyor..ben 2 ay önce azoyla tanıştım, kahrolduk, ama rabbim yüzümüze baktı ve 2 ay dolmadan sayımız 26.6 oldu..canlılık az ama olsun, şükürler olsun bu durumumuza..Bol dua edelim..Rabbim elbet bigün bebeklerimizi verecek bize..sakın üzülme verende Allah, vermeyende..

slm kizlar nasilsiniz,bebegim 3 aylik oldu cok sukur ama bugun sabah kanamam oldu daha onceki gibi kahverengi lekelenme falan degil sabah lavaboya gittigimde kip kirmizi kani gordum,hersey cok yolundaydi daha 3 gun once dr a gittik ellerini oynattigini sicradigini gorduk ama bugun ne olduysa kanamam oldu hemen dr umuza kostuk cok sukur kipirdiyor kalbi atiyordu ama amniyon sivisi azalmis daha pazartesi hic bisey yoktu dr su kesen acilmis olabilir dinleneceksin dedi cok sukur kanamam durdu ama aklim su amniyon sivisina takildi neden azaldi nezaman azaldi anlamadim,tamda 3 ay doldu tehlike bitti derken... allahim yardim et.ona bisey olursa ben naparim her sey basa doner her sey

canım siz dondurtmuşmuydunuz sperm?? yoksa hemen tedaviye mi başlayacaksınız?

GAMZE hadi gel artık..inş herşey yolundadır..

canım Allah korusun seni ve bebişini.kendine dikkat et.:Saruboceq:

melisela tüp bebek tedavisini seneye yazamı bıraktınız.bırakırsanızda bir önlem alın bence.her an her şey değişebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…