Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çapları 17-22mm arasında 10 civarı folikül var ama kaç yumurta çıkar göreceğiz dedi Süleyman bey,
Allah'ım ne olur evlat hasretiyle yakma bizleri. Dindir özlemimizi. Nur'unu üfleyeceğin bir can yarat bizim için de Sen yaratanların en güzelisin ve tek yaratıcımızsın senin her şeye gücün yeter Rabbim. Kadirlerin en yücesisin. Yalnız senden ümit eder ve dileriz. Ne olur dileğimizi sen de dile ya rabbim. Sen'in dilemenle binbir çiçek rengarenk açar, senin dilemenle çöller ormana, kıraç kayalar göle döner hemen ya rabbim.

hadi hayırlısı canım inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle mutlu sona ulaşırsınız

demmi bacım Allah yardımcın olsun inşallah çıkarda yüzünüz güler

arkadaşım yalvar yakar yazdırttığınız şey neydi.???..en azından onlar bizi bilgilendirmiyo allahtan biz birbirimizi bilgilendiriyoruz...burdan okadar çok şey öğrendimki...

IMSI yani yüksek (6000-8000x) büyütmeli mikroskopla sperm seçimi. diyorlar ki 100 bin sperminiz olur da 2 kere başarısız olursunuz sonra bu yüz bin içinden en iyi spermlerle deneyelim acaba belkide bu sefer başarılı oluruz. Kullanım mantığı buymuş. her önüne gelene helede ne kadar spermi olacağı belli olmayan birine kullanmak saçmaymış 10 yumurta 8 sperm oldu imsiyle baktık 4 iyi 4 kötü peki o dört kötüyü enjekte etmeyecek miyiz yani yumurtaya? karşı tez bu. Hayır tabiki edeceksiniz ve embriyo gelişmini izleyeceksiniz. peki size şunu soruyorum 10 yumurta ve 20 sperm oldu hangi 10 spermi enjekte edeceksiniz burda imsi kullanmak akıllıca değil mi? duruyor düşünüyor çok tecrübeli doktorlarımız ve evet doğru haklısınız diyor!! Böyle kritik bir konuda geniş düşünce açıları ne yazık ki bana göre yetersiz. işin içine girsem başarılı olurdum kesin. ama yazık ki apayrı dallardayız. Fakat kafamız çalışıyor çok şükür. programcı olduğumdan diyorlar olaya çok matematiksel bakıyorsunuz ama sonuçta benim sözüme geliyorlar:)) elbette kontrolümüz dışında bir çok birçok faktör var. sırlar dağında yumruk kadar taş parçası bildiğimiz okadarcık taş parçasıyla dağ oluşturmaya çalışıyoruz. Allah'ımıza güveniyoruz sadece. Tıpla matematik çok farklıdır bizde öyle çalışmaz olaylar diyorlar doğru öyle olsa her duran kalp masajla tekrar çalışırdı. ama çalışan var çalışmayan var hangisi neden çalıştı, çalışmadı kimse bilmiyor? Ama kimse. Tek bilen var O bilgisi her ama her şeyi kuşatandan İstiyoruz. Geri çevirdiklerinden eyleme ya Rabbim.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım Allah yardımcınız olsun.umudunuzu soldurmasın.ellerinizi boş cevirmesin inşallah.eşinden bol bol spermcikler cıkar seninde güzel güzel yumurtaların olurda canım çifter çifter bebişlerin olur ,bizde en az senin kadar seviniriz.

demmi bacım Allah yardımcın olsun inşallah çıkarda yüzünüz güler

Sağolasın zamancım Amin inşallah. İçini derdini döktüğünde beni ağlatmayan iş yerinde lavobolara koşturmayan yazın olmuyor hep dua ediyorum sana da Allah'ım umulmadık zamanda ol desin diye

bizde bir aydır klomen ve testojel kullanıyoruz.bugün yarın test yaptırıcaz,bir ayda ilaçlar etki edermi bilmiyorum.sonuçlardan sonra Kaan beyi arayıp sorucaz devammı diye.aranızda eşi bu iki ilaçı aynı anda kullanan oldumu:uhm:

Amin Zcu inşallah darısı başınıza diye dua ederim hep.

canımm inşallah herşey yolunda gider de yeteri kadr sperm bulunur..dualarım seninle...

kızlar hazr topik kalabalıkken bişey sorcam.ilk m tese umut tüp bebekte olmuştu.emre bey yapmıştı.orda hemen patalojiye parça gitti ve 1 2 saate sonuç geldi.ama şimdi sonucu almak için 2 hafta sonrasına gün verdiler bize.çok şaşırdım.hemen incelenmesi gerekmezmi parçanın?

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşl eşinde bol bol sperm çıkarda kavuşursun yavruna rabbim duysun dualarını dualarımızı

allah dualarının ve emeklerinin karşılığını versin inşallah arkadaşım.dualarım seninle

bu nasıl stresli bir süreç ya.ben ilaçlarımı içiyorum ama daha eşimin genetik test sonucu gelmedi o bir aşama hadi hayırlı bir sonuç geldi diyelim mikro tese bir aşama hadi oda olumlu oldu diyelim bebeğim tutuncak mı o da ayrı bir aşama gerçekten allahım hepimize sabır versin:roflol:sabır acı ama meyveleri tatlı olur inşallah

gamzecim bizimde patoloji sonucu hemen gelmemişti.sanırım on gün sonra gelmişti.

inşl arkadaşım ama ne kadar garip dimi bazıları böylesine emek vererek bin bir zorlukla o mucizeye sahip olmaya çalışırken (sahip olurken bile diyemiyorum )bazılarıysa hiç bişeyin farkında değil birdenbire hamile olduğunu öğreniyor nerden ne gelir ne zaman ne olur bebeğim tutundumu bunlardan hiç haberi olmadan

aynen canım katılıyorumhadi onu da geçtim zavallı bebeklere zarar verenler bile var

kızlar ben folik asit içmeye başladım 3gündür günde 1tane alıyorum yeterlimi yoksa daha fazla almam gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…