kızlar ben folik asit içmeye başladım 3gündür günde 1tane alıyorum yeterlimi yoksa daha fazla almam gerekir mi
slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:
Gunde 1 yeterli canim.
Canim ben anestezisiz cektirdim onda hicbirsey yok korkacak.
korkma canım adet sancısı gibi zaten anestesi ile oluyormuşsun korkacak birsey yok.ben anestesisiz oldum.sadece o an olup bitiyor sorasında ağrı sancı olmuyor.slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:
slm kızlar a.s.
tamam canım sağolcanım 4.gününe kalma genelde 2.günü yapılıyo olmazsa 3.günü..ok??
allah yardımcın olsun canım dualarım seninleeeKızlar bu gece saat 00.30 da çatlatma iğnemi vuruluyorum veee çarşamba sabahı giriyoruz eşimle ameliyata Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Aylardır ettiğimiz duaları kabul etsin. çabalarımızı, inanılmaz fedakarlığımızı, emeklerimiz görsün. Anne baba olmayı, yavrumuza O'nu tanıtmayı, iyi bir kul olmasını sağlamayı bizlere nasip etsin inşallah. Bol duanıza ihtiyacım var ne olur.
3 yaptiramazsan 2. gunu daha dogru diye biliyorum
slm kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?