kızlar ben folik asit içmeye başladım 3gündür günde 1tane alıyorum yeterlimi yoksa daha fazla almam gerekir mi
Kızlar bu gece saat 00.30 da çatlatma iğnemi vuruluyorum veee çarşamba sabahı giriyoruz eşimle ameliyata Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.Aylardır ettiğimiz duaları kabul etsin. çabalarımızı, inanılmaz fedakarlığımızı, emeklerimiz görsün. Anne baba olmayı, yavrumuza O'nu tanıtmayı, iyi bir kul olmasını sağlamayı bizlere nasip etsin inşallah. Bol duanıza ihtiyacım var ne olur.
bizde bir aydır klomen ve testojel kullanıyoruz.bugün yarın test yaptırıcaz,bir ayda ilaçlar etki edermi bilmiyorum.sonuçlardan sonra Kaan beyi arayıp sorucaz devammı diye.aranızda eşi bu iki ilaçı aynı anda kullanan oldumu:uhm:
kızlar ben folik asit içmeye başladım 3gündür günde 1tane alıyorum yeterlimi yoksa daha fazla almam gerekir mi
slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:
bişe değil canım her zaman yardımcı olurum seve seve bu arada teşekkkür ediyorum inşalllah annneliğede terfi ederizbu bir denemedir :)))) süperrrrrrr..sevgicim çok saol tatlım yaa..bu arada teyzoşluğun hayırlı olsun..çok sevindim bitanem..
hoşbulduk tatalımkızlar iyi geceler sevgi hoşgeldin gelincik yazdıkların mantıklı geldi cok saol gamze bu kadar sıkıntıdada gelen giden hiç çekilmez aman bizimde tek eksiğ-imiz bebek onun yoksuzlugu bizi insanlardan uzaklaştırmasya yeti,yor sanki utanılacak bir durum gibi hissediyoruz kendimizi
canım allah analı bablı büyütsün darısı inşl anneliğine olsun
amin inşalllah canım teşekkkürler alllah hepimize versin
amin arkadaşım inşl
hoşbulduk ebanacığım teşekkkür ediyorum inşalllah canım isteyen herkese alllahım hayırlı evlatlar versinsevgi hoş geldin canım. gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün yeğenini. inşallah yakında kendi bebeğinide kucaklarsın
tekrar yazıyorum . 1.test viskozite-normal, reaksiyon-alkali, meninin mikroskopik tetkiki 0-1 canlı,ölü sperm hüc görüldü. 3-4lökosit, 1-2 eritrosit görüldü bu test özel hast. yapıldı.
2.test viskozite-normal, renk-sarımtrak, 1cc' deki spermatozoon-0 n/15.000.000, total spermatozoon-0 n/39.000.000, hızlı ileri hareketli%- n/32, yerinde hareketli %- tmotil n/%40, hareketsiz%- ,
lökosit 3.000.000/cc n/1.000.000, pellet-pozitif (5000/cc-motilite %0), morfoloji (diff-quik), değerlendirilen spermatozoa sayısı 100 adet bu test özel laboratuvarda yapıldı . şimdiden teşekürler
MELİSELAcım bende yeni başladım eşimde 12milyon sperm çıktıya bununda 4milyonu hızlıymış bende başlayim dedim nolur nolmaz zaten 1.66boyunda 53kilosundayım azıcık alsam hiç fena olmaz açıkçası
kimselerde gelmedi yaa azıcık sohbet ederdik
SLM KIZLAR nabersınız.
sağol canım valla sıkılmıştım bende eşim uyuyakaldı. canım eşim şuanda haftada 1prengly haftada 3defada fostimon kullanıyor kullandığı sürecede spermin artması gerekiyor normal şartlarda benim eşim hipogonozdme bağlı azosperm di çok şükürki atlatıyorum darıs inşl olmayanlara bence sende başla folik asite bi zararıda olmuyomuş zaten ben kendim için konturole gittiğimde dr sordum gerek varmı kullanayım mı diye oda sizde sperm yok biz onu hamile kalmaya yardımcı olsun diye veriyoruz dedi yardımcı olurmu bilmiyorum ama 3ay içicem 1kutuda 90tane var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?