Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tekrar yazıyorum . 1.test viskozite-normal, reaksiyon-alkali, meninin mikroskopik tetkiki 0-1 canlı,ölü sperm hüc görüldü. 3-4lökosit, 1-2 eritrosit görüldü bu test özel hast. yapıldı.
2.test viskozite-normal, renk-sarımtrak, 1cc' deki spermatozoon-0 n/15.000.000, total spermatozoon-0 n/39.000.000, hızlı ileri hareketli%- n/32, yerinde hareketli %- tmotil n/%40, hareketsiz%- ,
lökosit 3.000.000/cc n/1.000.000, pellet-pozitif (5000/cc-motilite %0), morfoloji (diff-quik), değerlendirilen spermatozoa sayısı 100 adet bu test özel laboratuvarda yapıldı . şimdiden teşekürler

canım benim hakkınızda hayıırlısı olsun, iyi haberlerle gelirsin inş..

canım kaan hocada bize 1 ay için klomen ve pharmaton diye vitamin vermişti..3. testimiz iyi çıkınca kesin demiş bu ay..

kızlar ben folik asit içmeye başladım 3gündür günde 1tane alıyorum yeterlimi yoksa daha fazla almam gerekir mi

1 tane al canım, bende bi ara alıyordum, eşimin durumundan habersizken, ama bıraktım, kilo aldırdı bende..
slm kızlar a.s.
yarın rahim filmi çektiricem anesteziyle olacak ama ben yinede acaip tırsıyorum eyvahedigeldismile bu gece beni uyku falan tutmaz :sinifsinif:

hadi canım geçmiş olsun, bişi olmaz ve temiz sonucunu alıp güzel haberle gelirsinn inşAllah..

bu arada herkese iyi akşmalar kızlar.. Kızlar bugün eşim EVİCAP vitamin almış, sizce kullansınmı?

bu bir denemedir :)))) süperrrrrrr..sevgicim çok saol tatlım yaa..bu arada teyzoşluğun hayırlı olsun..çok sevindim bitanem..
bişe değil canım her zaman yardımcı olurum seve seve bu arada teşekkkür ediyorum inşalllah annneliğede terfi ederiz
hoşbulduk tatalım
canım allah analı bablı büyütsün darısı inşl anneliğine olsun

amin inşalllah canım teşekkkürler alllah hepimize versin

amin arkadaşım inşl

sevgi hoş geldin canım. gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün yeğenini. inşallah yakında kendi bebeğinide kucaklarsın
hoşbulduk ebanacığım teşekkkür ediyorum inşalllah canım isteyen herkese alllahım hayırlı evlatlar versin

canım bu testler ayrı yerlerde mi yapıldı? ben fazla bişi anlamadım yaa..birinde sanki sayı var, diğerinde yok gibi..bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar sana daha fazla yardımcı olabilirler.. Siz ilaç falan kullanıyormuydunuz?

MELİSELAcım bende yeni başladım eşimde 12milyon sperm çıktıya bununda 4milyonu hızlıymış bende başlayim dedim nolur nolmaz zaten 1.66boyunda 53kilosundayım azıcık alsam hiç fena olmaz açıkçası

selam tatlım..bende 1.60 ve 56 kiloyum ve şimdi zayıflamaya çalışıyorum..şu nestle nesfitin 14 gün programı varya onu deneyeceğim, bu akşam aldım..bakalım nasıl olacak, dayanamam ama en azından biraz göbeğim gitsin..ramazanda da aldım açıkcası..sen al canım zayıfsan..ya fıstığım bişi sorcam, eşin şimdi bir ilaç kullanıyor mu peki? ben eşime evicap aldırdım bugün..kaan hoca ilacı bırakın dedi ama ne bilim sıfırlanır diye korkuyorum canım yaa..ya bizim devlette olduğundan hız falan yoktu..sadece 26.6 milyon toplam sperm ve 3yüz bin canlı sperm diyordu..detaylı yaptırcaz ama bi yerde bu ay içinde..ayyy şimdi sana özendim :) acaba bende yeniden başlasam mı folic aside?

sağol canım valla sıkılmıştım bende eşim uyuyakaldı. canım eşim şuanda haftada 1prengly haftada 3defada fostimon kullanıyor kullandığı sürecede spermin artması gerekiyor normal şartlarda benim eşim hipogonozdme bağlı azosperm di çok şükürki atlatıyorum darıs inşl olmayanlara bence sende başla folik asite bi zararıda olmuyomuş zaten ben kendim için konturole gittiğimde dr sordum gerek varmı kullanayım mı diye oda sizde sperm yok biz onu hamile kalmaya yardımcı olsun diye veriyoruz dedi yardımcı olurmu bilmiyorum ama 3ay içicem 1kutuda 90tane var

kız nerdesiniz? yoksa başka bir yerde topik açtınızda orda bensiz mi sohbet ediyorsunuz??? :))))):a015:

hııım buarada zayıflama çaban inşl muaffak olur sigarayı bıraktın bunuda halledersin sen azmin elinden bişe kurtulmuyor bunu sen bi kez daha kanıtladın

ayy bilmiyom ki..belkide içerim yaa..Körün daşı gibi ya tutarsa zemuszemus kaydirigubbakcemile3 ben 1 aya yaklaşık kullandım, eşimin durumunu öğrenince bırakmıştık malesef..biraz zayıflayım kullanırım artık :))) ya birde bişi sorcam, biraz müstehcen olcak ama ya sizdede spermler hemen çıkıyor mu ilişkiden sonra? ya kalıyormu ki sizce ??? zor bulduk, onlarda akınca ben çok üzülüyorum..Soru içinde kusuruma bakma, özel oldu ama, cevaplamak istemezsen gül geç :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…