Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hııım buarada zayıflama çaban inşl muaffak olur sigarayı bıraktın bunuda halledersin sen azmin elinden bişe kurtulmuyor bunu sen bi kez daha kanıtladın

ya sigarayı bırakınca zaten kilo almaya başladım, zaten bırakanlarda 4 kilo gibi bir artış normalmiş :)) ben habire bişiler yiyorum, içiyorum..ağzım boş durmuyor valla..

saol blueavcı ne olsun yorgun argın okuldan geldım,yemektı bulasıktı,camasırdı yoruldum.anlayacagın hayat kosturmacası....ne olsun ıste...

saol blueavcı ne olsun yorgun argın okuldan geldım,yemektı bulasıktı,camasırdı yoruldum.anlayacagın hayat kosturmacası....ne olsun ıste...

hocam ne öğretmenisin? blueavcı sende öğrenci yazıyor, hangi bölümdesin?

saol melısela cım ıyıyım sukur sızlerın tedavı surecını okuyorum,ınsaalh guzel haberler olur dıyerek acıyorum pc yı...rabbım tum tedavıde olan arkadaslarıma guzel sonuclar versın ınsaalh

aynene valla bende ya tutarsa ihtimalindeyim canım sperm çıkışı başlamadan önce önemsemiyodum ama şuan çıkış başladıya hemen kalkmamaya özen gösteriyorum bi 20dk kadar yatıyorum ama dediğin gibi hemen kalkınca akıyor bide sonucu biz emre beye mail attık oda eşimi aramış durumun iyi olduğunu söylemiş ve eşin önümüzdeki ay hamile kalacak demiş bizde dedikki demekki durumumuz baya bi iyiyye gidiyor eşim çalışmalara başlıyoruz dedikaydirigubbakcemile3 yani yine ya tutarsa

allah kolaylıklar versin canım inş rabbim bu yorgun günlere bide bebek yorgunluğunu ekler ohhhh değme keyfine

KIZLAR nasılsınız bende yine efkarlandım dünyanın telaşı hiç bitmiyo sürekli iş güç koşoşturmaca bıktım artık cocugum yok kim için neye cabalıyorum kızlr bekarken cevremdeki cocugu olmayanları hiç anlamazdım oysa evlilğin dörtte üçü cocukla dolarmış benim için öyle ama sizleri bilmemem boşlukta gibiyim gecen sene hiç kimsede bebek yoktu bu senen sanki anlaşmşlar gibi herkes dogurdu allah sizi inandırsın bi tek ben kaldım cok zoruma gidiyo bebeksi<zlik fakirlik garibanlık gibi bişemiş meger nede degerliymiş eşim bugün bana evlatlık alalım dedi nasıl alınır nereye başvurulur hiç bilmiyorum kızlar sizce evlatlığı kendi bebegimiz gibi sevebilirmiyiz offfff offfff bugünlerde cok yorgunum beynim dahada yorgun

ayyy canım keşke gelecek ay önce sen güzel haber versen, sonra ben ve dğer tüm arkadaşlarımız..bebişlerimiz olduğundada devam etsek, onların yaptıklarını anlatsak..ahhhhh Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılar inşAllah ve tez zamanda kucaklarımızı doldurur..:ecrin_bebek:

aminnnn inşl ne güzel olur teker teker versek şu güzel haberi azo diye bişe kalmasa hayatımızda hiçbirimizin

saol melısela cım ıyıyım sukur sızlerın tedavı surecını okuyorum,ınsaalh guzel haberler olur dıyerek acıyorum pc yı...rabbım tum tedavıde olan arkadaslarıma guzel sonuclar versın ınsaalh

Allah razı olsun tatlım, Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder inş..

canım malesefki hepimiz öyleyiz bi yerlere gideceğimiz zaman bile 3düşünüp 1gidiyorz ben evlenmeden önce ben ne zaman istersem hemen o zaman bebeğim olacak sanıyordum ama kocaman bir yalanmış rüyaymış o zamanki düşüncelerim insan başına gelince anlıyor

BLUE AVCI ben sızın rahatsızlıgınından olup da ,sayıları fırlayan ,tedavıye guzel cvb veren hatta normal yoldan hamıle kalan cok kısı bılıyorum.rabbım ınsaalh senı de tez zamanda guldurur MELISELA canım folık asıtı tup bebek tedavım ıcınde doktorum bana da vermıstı BLUEAVCI canım bu hap sadece normal yoldan hamıle kalanlara verılmıyor kı.olusacak yumurtalara yanı bebıse destek vıtamın hem de anneye...ben azo yu ogrenmeden once kendımı bebek ıstıyorum bır sorun var mı dıye jınekologa gtmıstım tabbı hıc dusunmuyoruz erkekte sorun cıkabılecegını...doktor da herseyın normal oldugunu bebegın beyın gelısımı ıcınde bebek dusunmeye baslamadan 3 ay oncesınden folık asıt kullanmamamı onermıstı.bu hem sıze hem de bebegın gelısımıne olumlu yonde etkıler demıstı.ve ınanmıycakasınız ben tam 3 ay kullandım folık asıtı ama tık yok bende sonra doktor esımden sonuc ıstemıstı de 2 yıl gecıkmelı ogrenmıstık azo lu oldgmuzu((((((

canım benim yapma böyle lütfen..haklısın ama yapacak bir şeyimiz yok başka, belki çocuğu olanlarda çocuklarından bıkıyor bazen..Öyle geçiyor işte günler bizimde, iş güç başka bişey yok, eğlenmeye çalışıyoruz, mutlu rolü oynuyoruz, hergün başka bir maske takıyoruz, çünkü başka çaremiz yok, mesela ben artık çocuğu ertelemiş havası vermeye çalışıyorum, ama gel içime bak..hayat işte, yalan dünya..ya ben evlatlık konusuna şimdilik sıcak bakmıyorum kendimce, ben ancak tamamen umutlar bitince almak isterim..tabi Allahtan asla ümit kesilmez ama, en azından menapozdan sonra isterim :) ama tabiki güzel bir duygudur, bence zorluğu daha fazla olan güzellik evlatlık konusu..çok özveri gerekiyor..

evet canım zaten geçen ayyy 3tane çıkmıştı bu ay 12milyon oldu bizde şaşırdık bende hamilelik düşünmeye başlandığından 3ay öncesinde kullanılması gerektiğini duymuştum bi ucundan başlım dedim işte zaten eminim bende eksiktir bazı vitaminler çok boğazıma düşkün değilmdir sebze yerim ama abur cuburuda çok yerim azıcıkda etzedeyim annem hep dediki sen hamile kalsan nasıl bi çocuk çıkaracan çok merak ediyorum diye daha çok merak eder gibi

kızlar valla ne yalan soyleyeyım bana cok uzak gelıyor evlatlık almak sankı bırgun bebegım olacakmıs gıbı....ınsaalah UMUTOLSUN canım arkadasım umıtsız olma ,ustelık bunu sureklı dıyen bana sendın.rabbım ne eylerse guzel eyler vardr bundada bır hayr

melisa ve bluavcı saolasın desteginiz için ama kızlar herkese kucagında birisiyle ordan burdan geliverince senin kucagın bom boş insan yaralanıyo onların oldugu için degil benim olmadıgı için cok üzülüyorum

cancanlarım ben cıkıyorum bugun cok yoruldum yarın da okulda nobetcıyım.cok daha erken okula gıdecegım.kendınıze cok ıyı bakın guzeller sızlerı cok opuyorum ve cok sevıyorum sırdaslarım dert ortaklarım benım.ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…