Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyigeceler melisela arkadaşlar sizlerede iyi geceler bende çıkıyorum inşallah en kısa zamanda bizlerde anne oluruz

günaydın kızlar
melisela anam maşallah inşallah hiç tüpe gerek kalmadan bluavcı ve sen hamile kalırsınız hayırlısıyla handeden sonra sizinde halaylarınız çekeriz inşallah
ne güzel Rabbim devamını getirsin topik baya hareketlendi Allahın izniyle epey kişide sperm çıktı Rabbim çıkmayanlarada bu mutlulugu yaşamayı nasip etsin

Zcu canım benim eşimde testojel değil ama klomen kullandı iki aylık kullanım sonucunda Fsh 22 ye yükseldi Kaan hoca amacımıza ulaştık demiş eşime eğer testiste sperm kök hücreleri varsa üretim başlamıştır demiş. Yarın ameliyata gireceğimiz için bütün ilaçları kesebilirsin demiş. Hayırlısını yaşatsın bize Rabbim.
Gamzesezer bu konuyu biz de Emre beyle konuştuk kendi bünyelerinde patoloji labı yokmuş nişantaşında istanbul pataloji diye bi yere gönderiyolarmış. orası da yoğunsa geç çıkıyordur sonuçlar.

Kızlar herkesten tek tek alıntı yapamadım bana iyi temennilerini yazan yazmayan herkese teşekkür ederim. aynılarını ben de sizler için diliyorum Bütün Alemlerin Rabbinden, yerlerin ve göklerin sahibinden.

Çatlatma iğnemi dün gece yarısından sonra vuruldum. öyle uykusuzum ki heyecandan, endişeli bekleyişten; opuda bana anesteziye gerek kalmayacak herhalde uzandığım an uyuyacak gibiyim

azoyu öğreneli 9 ayı bitiriyoruz kızlar ve sona geldik. Yaşadığımız süreçte gözyaşlarımız niagara misali çağladıkça çağladı. Acı tatlı bir çok sonucumuza şahit olduk birbirimizin. topiğe girerken beraber yaşadığımız zamanlarda ve bundan belkide seneler sonrası için azoyu yaşayacak olanlara umut olabilmek dileğiyle adım attım buraya. hepinizden çok şey öğrendim. zihnim erdiğince yardımcı bilgiler vermeye çalıştım. Yarın umuyorumki halaylar bir uçtan başlayacak ve bir dokuz ay daha durmaksızın devam edecek. Taa ki doğuma kadar. ondan sonrada vakit erdirdiğimce sizlere umut olmaya devam edeceğim. Sizin bana çok iyi çok güzel olduğunuz gibi. İş yerinden izin alacağım için haberi hemen veremeyebilirim. ne olur merakta kalmayın. ilk fırsatta vereceğim. bu fırsat belki yarın akşam olur belki bir hafta sonra. Sonuç ne olursa olsun iyiki burası var iyiki sizlerle paylaşımdayım. Allah yar ve yardımcınız olsun.

demmi canım inşallah herşey yolunda gider moralini yüksek tut dualarım seninle ve herkes için allah yardımcın olsun canım herşey güzel bitsin amiiiiiiiiinn

arkadaşım seninle aynı zamanda azoyu öğrendik....aynı zamnad tedavideydik ve hemen hemen beraber ameliyat olacağız allah aynı mutlu sonlada hikayemizi sona erdiersin inşallah...inan aklım sende...yarım umutta sevinç çığlıkları atacaksın ben tüm kalbimle buna inanıyorum arkadaşım sperm bulunacak ve bebeğin sana tutanacak allahın izniyle...doğuma kadar burda halaylar çekeceğiz...allah yardımcın olsun burda hepimizin duaları seninle....

adak canım sizinki nezamandı m.tese unuttum tamam siz 5 ekimde başlıyordunuz hatırladım size de bol şanslar allah yardımcınız olsun herkesin derdine derman olsun yarrabim

Son düzenleme:
DEMMİ yarın inşallah güzel haberlerini duyarız buradan. Allah yüzünüzü güldürsün canım, bu kadar uğraş çaba araştırma inşallah mükafatını alırsınız. Anne baba olma duygusunu hepimiz tadalım inşallah. Allah'ım umutlarınızı, emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah önce sperm bulunsun sonra da hamileliğinin haberini alalım ve mutlu son olsun:))) Allah yar ve yardımcınız olsun.....

sağolasın adakçım. benden sonra ilk tedaviye başlayan sen olacağın için benim de aklım sende olacak. benimkiyle aynı başarıyı yakalayacaksınız inşallah. Birbiri ardına gelecek coşkularla çınlayacak bu topik. harfler sese dönüşecek adeta.

İnşallah sayesçim.

günaydın arkadaşlar
inşl arkadaşım rabbim herkese nasip etsin :ecrin_bebek:sana topikteki arkadaşlara içindede bize dualarımızı duysun bizleri daha fazla yakmasın evlat hasretiyle:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Çatlatma iğnemi dün gece yarısından sonra vuruldum. öyle uykusuzum ki heyecandan, endişeli bekleyişten; opuda bana anesteziye gerek kalmayacak herhalde uzandığım an uyuyacak gibiyim

allah yar ve yardımcın olsun canım arkadaşım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz

canım arkadaşım...inşallah yüzümüz gülecek burda çok güzel şeyler konuşucaz paylaşıcaz....allahım nasip edecek topikteki herkesin bebeği olacak inşallah sen yarın kapıyı açacaksın hepimiz sırayla o kapıdan içeri gireceğiz....allahım yarın eşini ameliyatta beklerken sabır versin çünkü o bekleyiş çok zor en çok sabıra ihtiyacın olacak....

arkadaşım tedaviyi ertelemiştiniz değilmi...varmı sende de bi değişiklik arkamdan geliyomusun yoksa??

adak canım sizinki nezamandı m.tese unuttum tamam siz 5 ekimde başlıyordunuz hatırladım size de bol şanslar allah yardımcınız olsun herkesin derdine derman olsun yarrabim

arkadaşım 5 ekimde adetim ama bekliyemicem galiba sabırsızlanıyorum iice...korku endişe heyecan hepsi bir arada 2. Tedavi daha zormuş valla....allah hepimizin yardımcısı olsun....

Kızlar....3 gündür üst üste kenidimi 6 aylık falan hamile görüyodum rüyamda...en son dün gecede şimdi ben 5 ekimi bekliyorum ya... Rüyamda adet olmuyorum kendime kızıyorum her zaman günü gününe olurum şimdi tedavi olcam olamıyorum diye ama doktora bi gidiyoz meğer hamile kalmışım da ondan gecikmiş...ne komik demi:) kızlar kafayı yiyorum galiba ben artık:) yakında doğururumda büyütürümde rüyamda ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…