Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar nasılsınız inşallah güzel haberi olanlar varmı aramızda demin bir arkadaşım aradı beni kız bekliyormuş buruk bir acı yaşadım aynı sene evlenmiştik sen hala düşünmüyonmu dedi bana yok düşünmüyom dedim yalan söylemekten yoruldum

benimkide umut işte kök hücreden başka çaremiz kalmamasına ragmen ya olursa ya bizdede işe yararsa kızlar sizce işe yararmı ayyyy çok merak ettim

canım sen Allahtan ümidini kesme zamanını rabbim bilir birgün mutlaka anne olursun inşallah yeterki zamanı gelsin çağımız ilerledi artık sıkma canını

napalım canım kimileri öyle hemencecik hamile kalıyor benden sonra evlenen ve ilk denedikleri ay hamile kalan arkadaşlarım var gerci cevremde bizle yada daha sonra evlenipte hamile kalmayan yok gibi zamanla bunada alışıyorsun hele bebek görmeleri yokmu işte o anda yıkılıyorsun ama işin kötü tarafı belli bile edemiyorsun dua etdip istemekten başka çaremiz yok ki üzülme desem yetmez bilirim ama canını çok sıkma Allah büyüktür

evet canım çok haklsın ben bugüne kadar bebek görmeye gittiğimde bunun nedemek olduğunu pek anlamıyordum ama şimdi görmeye cesaret edemem gibi geliyo ya gerçekten çok zormuş ama başkalarına göre çok kolay hayatta senden başka çocuğu olmayan var deyip kestirip atıyorlar ençokta şuna üzülüyorum eşimin annesi eşimi 20 günlük bebekken terkedip gitmiş zaten annesiz büyümüş birde evlatsız yaşlanacak ona çok üzülüyorum

abovvvv ay nasıl yani yok neyse kınamıyorum meldacığım Allah başa vermesin 20 luk daha Rabbim inşallah eşinle sana hayırlı evlatlar versin canım üzülme Allah büyük
kızlar sonunda yaptım kaan hocaya mail attım kök hücre kaç yıla çıkar dedim bakim ne cevap vericek
buarada harzem bacım hoşgeldin dünki gibi gene cevap vermicen bir selam demeden gidiceksin galiba nasılsın harzem neyin var sen hiç böyle yapmazdın göz tedavin nasıl gidiyor

arkadaşlar googledan arattım firma rehberi gibi bir site var orada Adana'daki firmaların iletişim bilgileri var buradaya kopyalıyorum.

ÇERÇİ HATUN-MÜNİRE IRAZ
Adresi: Turgut Özal Bulvarı Çakıroğlu Apt.83/D
Çukurova / ADANA

ama iletişim bilgisi yok telefon olarak. o yüzden bişey diyemicem. bi de adana da bütün baharatçılara çerçi deniyor acaba hangisi ki.

acaba 11818 i arasak adresi versek numarayı verirmi dur bir arayım bakim

canım ben de baktım ama bulamadım bu baharatçı seyyarmış fuarlarda tezgah açıyomuş arkadaş öyle yyazdı

kızlar aradım çerçi hatun olrak dükkan kaydı bulunamadı münire ıraz ismindede bulunamadı adrestende bakamıyorlarmış genede kaydımı aldılar tel numarası falan ayrıntılı kayıtlardan bakılıp en kısa sürede dönüş yapılıcak dediler tamam dedim

ilaç derken canım ibrahim saraçoğlundan aldığımız bitkilerden kullanıyor eşimin fsh yüksekti o zaman çok bi ara kaan hocaya mail attım oda eşinin testini gönder yardımcı olurum yazmış bakalım ekimde test yaptırınca onada faks lıycam mail i ilaç falan vercekmiçok özel olmassa kaç yaşındasın

mrb kızlar nasılsınız CEYLİNSUcanım bana mesaj atmışsınya ben hiç duymadım arkadaşım böyle birşey arkadaşlar bende adanada oturuyorum hemde turgut özala çyakın evim isterseniz ben bu adrese gider bu bitkiseli fiyatını felan sorup tlf nosunu alayım

ben 28 yaşındayım eşim de 32 yaşında yani siz

canım valla bi iyi olur ki sorma geçmişi okursan göreceksin ki o karışıma ulaşabilmek için kıvrım kıvrım kıvranıyoruz ama arkadaş dediki bu seyyar satıcu imiş ve fuarlarada açıyomuş öyle yazdı arkadaş

kız blueavcı anam sorulurmu git al tabi tel nosunu hay Allah razı olsun inşallah tel numarasını bulursun fiyatını falan içinde ne varmış onlarıda sorarmısın sana zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…