benimkide umut işte kök hücreden başka çaremiz kalmamasına ragmen ya olursa ya bizdede işe yararsa kızlar sizce işe yararmı ayyyy çok merak ettim
napalım canım kimileri öyle hemencecik hamile kalıyor benden sonra evlenen ve ilk denedikleri ay hamile kalan arkadaşlarım var gerci cevremde bizle yada daha sonra evlenipte hamile kalmayan yok gibi zamanla bunada alışıyorsun hele bebek görmeleri yokmu işte o anda yıkılıyorsun ama işin kötü tarafı belli bile edemiyorsun dua etdip istemekten başka çaremiz yok ki üzülme desem yetmez bilirim ama canını çok sıkma Allah büyüktür
arkadaşlar googledan arattım firma rehberi gibi bir site var orada Adana'daki firmaların iletişim bilgileri var buradaya kopyalıyorum.
ÇERÇİ HATUN-MÜNİRE IRAZ
Adresi: Turgut Özal Bulvarı Çakıroğlu Apt.83/D
Çukurova / ADANA
ama iletişim bilgisi yok telefon olarak. o yüzden bişey diyemicem. bi de adana da bütün baharatçılara çerçi deniyor acaba hangisi ki.
canım biz 3.5 yıllık evliyiz biz daha önce çocuk için doktora gittik faka ben de hipertroidi çıktı ve 1,5 yıl tedavi gördüm sonra ameliyat oldum ve troid değerlerim düzeldi sonra dedik hadi çocuk yapalım 3 ay denedik yok sonra ben doktora gittim benim herşeyim normaldi tam yumurtlama döneminde gittim yumurtlamam falan normal çıktı sonra ben doktoruma eşimin küçükken ateşli bir hastalık geçirdiğini söyledim o da eşimden spermiogram istedi neyse biz yaptırdık sonucu elimize alınca ben bir baktım hepsi sıfır eşim bana dediki bunlar ne dedi hepsi sıfır ben anladım ama bilmiyorum dedim sonra doktorumuz baktı deid malesef sizde hiiç sperm yok var ya o anı unutamıyorum böyle hani başımdan aşağı kaynar sulaR DÖKÜLDÜ DERLER YA GERÇEKTEN ÖYLE OLDUK şimdi biz öğreneli 5 ay oldu mayıs ta öğrendik temmuzda emre bey den ilk randevuyu aldık ve gittik şimdi tedavideyiz bakalım kısmet alşah ne yazdı bilmiyoruz peki senin eşin ilaç kullanmıyor mu ?
ilaç derken canım ibrahim saraçoğlundan aldığımız bitkilerden kullanıyor eşimin fsh yüksekti o zaman çok bi ara kaan hocaya mail attım oda eşinin testini gönder yardımcı olurum yazmış bakalım ekimde test yaptırınca onada faks lıycam mail i ilaç falan vercekmiçok özel olmassa kaç yaşındasın
ben 28 yaşındayım eşim de 32 yaşında yani siz
mrb kızlar nasılsınız CEYLİNSUcanım bana mesaj atmışsınya ben hiç duymadım arkadaşım böyle birşey arkadaşlar bende adanada oturuyorum hemde turgut özala çyakın evim isterseniz ben bu adrese gider bu bitkiseli fiyatını felan sorup tlf nosunu alayım
ben 20 eşim 25 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?