ehh işte amancığım yaşayıp gidiyorum işte..saol belgin sen nasılsın
giriyorum canı hergün ama pek yazmıyorum bu ara nasılsın kafam yogun dayım rahatsız...hoşgeldin belgin sen de artık fazla girmiyosun galiba
ben 28 yaşındayım eşim de 32 yaşında yani siz
kız blueavcı anam sorulurmu git al tabi tel nosunu hay Allah razı olsun inşallah tel numarasını bulursun fiyatını falan içinde ne varmış onlarıda sorarmısın sana zahmet olmazsa
canım bagırsaklarında luşan iltehap bütün vücuduna yayıldı ve yavaş yavaş onun yaşamasını engelliyor çok üzgünüm çok.canım büyükte olsak küçükte olsak aynı derdi yaşıyoruz..belgin dayının nesi var Allah şifa versin
kızlar sizler benden büyüksünüz ablam oluyorsunuz ben 25 yaşındayım
belgincim canım allah şifa versin dayına kızlar siz bendende biyüksünüz bende 22 yaşındayım eksik kalmim bende sölim dedim
belgin gecmiş olsun allah şifa versin dayına bu demmi neden girmedi kılzra hal a
şimdiden kutlu olsun canım17 ekim 1evlilik yıl dönümüm
Allah şifa versin belgin çok geçmiş olsun
kız blueavcı anam senin yaşında olsam ne güzel 22 yaşında anne olucaksın 12 milyon spermde var diyorsun maşallah buarada galiba oligasperm oluyorsunuz kaç yıllık evlisin yada aylıkmı diyelim
ben 22 yaşımda evlendim 3 yıllık evliyiz eşimin azolu oldugunu biliyordum bilerek evlendim şöyle geriye bakıyorumda hiç bişey yaşıyamadım ne yeni evli oldum ne nişanlı hep bu azo vardı aramızda bazen diyorum oda bilmeseydi azo oldugunu öylece evlenseydik en azından nişanlılık yada cicim ayı yaşardık 3 yıl olmuş evleneli ama bana sanki daha uzun gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?