Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin dayının nesi var Allah şifa versin
kızlar sizler benden büyüksünüz ablam oluyorsunuz ben 25 yaşındayım

kız blueavcı anam sorulurmu git al tabi tel nosunu hay Allah razı olsun inşallah tel numarasını bulursun fiyatını falan içinde ne varmış onlarıda sorarmısın sana zahmet olmazsa

allah sendende razı olsun canım yarın sayesin verdiği adrese gidicem inşl öyle bir yer ve karışım vardır içinde neler olduğunu adını felan hep sorarım

belgincim canım allah şifa versin dayına kızlar siz bendende biyüksünüz bende 22 yaşındayım eksik kalmim bende sölim dedim

KIZLAR burda hepimiz etrafımızda başka bizim gibi kimselerin olmamasından bahsediyoruzya bi koparatif kursak azospermliler koparatifi diye birlikte cocuksuzca orda yaşasak nasıl olur

kızlar şimdi benim eşimde 12 milyon sperm çıktıya şimdi benim eşim artık azosperm değil dimi peki benim eşim şuan ne oluyo oligosperm mi nolduk biz şimdi

belgin gecmiş olsun allah şifa versin dayına bu demmi neden girmedi kılzra hal a

umutolsun o zaman kabullenmiş oluruz çocuksuzluğu ama biz kabullenmiyoruz ve hergün daha çok istiyoruz bir evadımız olmasını

belgin dayının nesi var Allah şifa versin
kızlar sizler benden büyüksünüz ablam oluyorsunuz ben 25 yaşındayım
canım bagırsaklarında luşan iltehap bütün vücuduna yayıldı ve yavaş yavaş onun yaşamasını engelliyor çok üzgünüm çok.canım büyükte olsak küçükte olsak aynı derdi yaşıyoruz..
belgincim canım allah şifa versin dayına kızlar siz bendende biyüksünüz bende 22 yaşındayım eksik kalmim bende sölim dedim

caanım benim kaç yıllık evlisin

Allah şifa versin belgin çok geçmiş olsun
kız blueavcı anam senin yaşında olsam ne güzel 22 yaşında anne olucaksın 12 milyon spermde var diyorsun maşallah buarada galiba oligasperm oluyorsunuz kaç yıllık evlisin yada aylıkmı diyelim
ben 22 yaşımda evlendim 3 yıllık evliyiz eşimin azolu oldugunu biliyordum bilerek evlendim şöyle geriye bakıyorumda hiç bişey yaşıyamadım ne yeni evli oldum ne nişanlı hep bu azo vardı aramızda bazen diyorum oda bilmeseydi azo oldugunu öylece evlenseydik en azından nişanlılık yada cicim ayı yaşardık 3 yıl olmuş evleneli ama bana sanki daha uzun gibi geliyor

17 ekim 1evlilik yıl dönümüm
şimdiden kutlu olsun canım

allah razıolsun zaman

zamancım 11aylık evliyim şuanda bizde 5ayımızda öğrendik çok şükür erken öğrendik ve bizim azo tedaviyle düzelebilenlerdenmiş hormon değerleri düşük evlenir evlenmez kalsaydım şimdiye anne olacaktım ama kısmet değilmiş biz 12milyonuda daha bu ay kazandık inşl devamı gelir rabbim olmayanlarada nasip etsin inşl

çok teşekkür ederim belgincim allah razı olsun kız zaman allahmı söyletti nedir 22yaşında anne olacan diye hadi inşl

[
canım bende 28 benim eşimde 30 yaşında...[/QUOTE]

canım öncelikle geçmiş olsun dayına allah acil şifalar versin seninle yaşıtız sen kaç yıllık evlisiniz ve ne kadardır azo ile uğraşıyorsunuz

slm kızlar şöle bir geçmişe baktım belgincim dayın hastaymış alllahım acil şifalar versin çok geçmiş olsun bide bu adanadaki bitkisel karışım ne anlamadım adanada olan arkadaşlarımız bir araştırsalar bizde getirtirdik valllaha heyecan yaptım gene

belgincigim gecmis olsun
dayin nasil oldu
kizlar bu ankarada bahsettiginiz aktardaki ilacda neler var acaba tekrar soyler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…