Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
harzem bacımmmm ellerine saglık hiç banada söylemedin aferin sana şimdiye ladar hiç böyle ugrasan olmamıştı bazı listeler oldu ama bu kadar detaylı degildi bütün mesajları okudunmu canım benim seni cok yorduk hakkını helal et umarım sende en kısa zamanda azolu olup hamile kalan listesine girersin canım saol eline saglık ayrıca banada söylemedin aşk olsun eryasu hayırlı yıl dönümünüz olsun bacım bi dahaki seneye bebeksiz olmasın inşallah masada onada yer verin bi biberon bi suluk bi oyuncak o oayalansız siz devam edin romantikliğe olmazmı

ya kızlar listeye bakarken aklıma geldi inmemiş testis olupta sperm çıkanların ameliyat yaşları hep küçük 2 ila 9 yaş arası ameliyat olanlarda sperm çıktı ne olaydı erken yaşta ameliyat olsaydı şimdi içim bu kadar yanmazdı ana - babasına nediyim bilemiyorum zor çok zor

zor,kızıyorsun ediyorsun kendi kendine eşini üzmek istemiyorsun ama o yinede onları haklı çıkarcak bir sebep bulmuyor mu işte o zaman çok kızıyorummmmmmmmmm

tamamen süpriz yapayım dedim kız umutolsun darılma msndede söylemedim sana tam 1 haftayı aşkındır bu liste için uğraşıyorum neyseki ben mesaj ayarımı 40 tane olaraktan ayarlamıştım yoksa 9 luk mesaj sayısı okuyup sayfa tıklamaktan usandırırdı ondan biraz kısa sürdü gibi.....hakkım varsa helal olsun hepinize sizde helal edin olurmu dediğim gibi eksiklerim varsa bildirin ekleyeyim yada siz ekleyin tamamen size kalmış ........,birazcıkta kendimi öveyim ben hep liste hazırladım hemde turşularımı yaptım dolaba atılacak sebzelerimide yaptım ne becerikli karıyım demiiii...........

ay olamaz radyo dinliyorum ve kıracın en sevdiğim şarkılarından biri çalıyo şuan bir film müziğiydi hem o çocukları filminde söylemişti yaşamam artık öyle bir karamsarlığım yok ama filmi izlerken dinlediğim için beni çok etkiliyo dinleyin tavsiye ederim

zor,kızıyorsun ediyorsun kendi kendine eşini üzmek istemiyorsun ama o yinede onları haklı çıkarcak bir sebep bulmuyor mu işte o zaman çok kızıyorummmmmmmmmm

aynen hiç ana-babasına toz kondurmaz eşimin testislerinin olmadığını bir dr fark ediyor oda tamamen tasadüfen buarad dra götürmeleride eşim ölecek diye çok hastalanmış o yüzden götürmüşler gerci annesi yoktu biliyordum napim çıksaymış onlarda dedi telde yüzüme karşı ama eşim hala sen ne dedinde o öyle dedi diyor toz kondurmayı bırak birde cilalıyor onları

cilalıyor öylemi çok güldüm bu lafına zaman, tüm erkekler aynı değişmezler öyle kabullenmek gerek yoksa geçinmek çok zor. eşin kaç yaşında ameliyat olduki. benimki 10 yaşında olmuş. aynen bizimkinide doktor farketmiş. ama eşim 1 yaşındayken doktora götürmüşler testisleri küçük diye doktor yok normal demiş 9-10 yaşına gelsin o zaman gelin ameliyat yaparız büyümezse. ben o doktoru bi bulsam çok güzel şeyler söyleyecem ona.

günaydın kızlar harzemcim ellerine sağlık canım ya çok uğraşmıssın bu kadar kalabalık olduğumuza çokk üzüldüm arkadaşlar

:teytey::teytey::teytey:spermimiz var güzel kızlar canım hey lorkeee lorke lorke lorke lorke 100 taneee looorkeee :teytey::teytey::teytey::teytey:

demmicim hayırlısı olsun inşallah allah bebeğini kucağına almayı da nasip eder

harzemcim ellerine sağlık listemiz olmuş ama üzücü yanı bu dertle uğraşan bu kadar çok kişi olmamız allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

harzem ellerine sağlık çok emek verdiğin belli ne kadar çokmuşuz inşallah bizde meleklerimize kavuşuruz yakın zamanda

selam kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum :)) bugün biraz işim var, eşim gitmeden perdeleri falan yıkayım yoksa astıracak kimseyi bulamam :))) akşam görüşürüz inş..öpüldünüz bebişler opuyorumnanaktan

harzem ellerine sağlık çok yorulmuşsun işallah hepimiz olumsuz sonuçları olumluya çeviririz.....

zaman canım biz kullandık aynı ilaçlardan hiçbir fark yok test yaptırdık 0 sonuç malesef yinede siz bilirsiniz

Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz

Demmi merhaba canım.Bizimde normal çıkışımız sağlandı şükür.Azospermi derdidini atlattık sayılır.4 embriyo oluştu demişsin ya nerede tedavi görüyorsun diyecektim?İstanbul da yaptırmayı düşünüyoruz tedaviyi ve erkek infertilitesinde profesyonel bir yer olsun istiyoruz. 2 merkez arasında kaldım Acıbadem (kadıköyde) ve umut tüp bebek (koşuyolunda) sence hangisi?

kızlar mrb harzem bi bu güzel listeyi bozarız gözünü seveyin sen kendin ekle ve düzelt emegine saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…