ya kızlar listeye bakarken aklıma geldi inmemiş testis olupta sperm çıkanların ameliyat yaşları hep küçük 2 ila 9 yaş arası ameliyat olanlarda sperm çıktı ne olaydı erken yaşta ameliyat olsaydı şimdi içim bu kadar yanmazdı ana - babasına nediyim bilemiyorum zor çok zor
zor,kızıyorsun ediyorsun kendi kendine eşini üzmek istemiyorsun ama o yinede onları haklı çıkarcak bir sebep bulmuyor mu işte o zaman çok kızıyorummmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey:spermimiz var güzel kızlar canım hey lorkeee lorke lorke lorke lorke 100 taneee looorkeee :teytey::teytey::teytey::teytey:
[ı]kızlarrrrrrrrrrr işte listeyi tamamen hazırladım eksiklerim olabilir kusura bakmayın artık 1 haftadan beri uğraşıyorum çok eski sayfaları okumadım 2009 ocak ayından berisi var listede bazılarını eklememiş olabilirim eksiklerimi siz tamamlayın okkiş benden bu kadar siz söyleyin ben yazayım ama şunu itiraf etmeliyim baya yordu beni bu liste tek tek not al sonra araştır birleştir elimden defterde düşmedi eşim beni görse kesin sen delisin derdi ama değer sonuçta bu topikte yanlız olmadığımızı biliyoruz gördüğünüz gibi baya kalabalığız bide çok öncekiler var birde bu siteyi daha bilemeyenler allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu topikten bizlerde inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmuş olarak ayrılırız ..........(not kesin beğendiniz listeyi yoksaklava:)[/ı]
[ı]bu arada kendime çay demlemiştim buz gibi olmuş acımıştırda şimdi tekrar çay demlicem gelin beraber höpürdetelim kızlar[/ı]
nissan çalışmıyorum evlenmeden önce bıraktım sende biliyorsan bizim sektörde çalışanlar çok farklı oluyor özellikle kadın-erkek ilişkileri mesleğimi seviyorum ama iş ortamı bana göre degil meb dende başörtüsü yüzünden atrıldım aç kapa olmuyordu
leylak canım siz o bahsedilen ilaçlardan kullandınızmı 562 miydi ücreti neydi kullandınızmı hiçmi fark olmadı sperm çıkmadımı
Şu an 4 embriyomuz var İnşallah hamilelik haberlerimi de vereceğim hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?