- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
tamam canim ben kaan hocaya gidecegimiz zaman burdan yazarim
iyi geceler jklm, naptın nasılsın...[/QUOT mrb canım saolasın ıyıyım ama cok yoruldum.aksam mısafırlerım vardı,gunduz temızlık pasta falan yaptım.sabah da sunnet dugunu vardı .oraya katıldık.aksam mısafırlerımız geldı.guzel bır gundu, ama cokkkkkkkkkk yoruldum.kızlar nedense artık ben durumumuza yorum yapanlara alıstım sanırım.bugun gelen mısafırlerın 2 oglu var geılırken getırmemısler,ben de bayagı hazırlanmıstım ıste cocuklara ufak hedıyeler,cıkolatalı yas pasta falan onlara gore pastalarımı yapmıstım acıkcası ...neden getırmedınız dedıgımızde ıse ne dese begenırsınız SIZIN COCUKLARINIZ YOK YA ,SIKILIRLAR GELMEK ISTEMEDILER.dedı kadın aynen bu sekılde .daha kapıdan gırer gırmez.dun de ogretmenlerle bır velımıze davetlıydık. ev sahıbı halımız hatırımızı aynen su cumleyle sordu NASILSINIZ MUTLAKA HEPINIZIN COCUKLARI VARDR ONLAR NASILLAR ? VE TEK tek herkesten cvb aldı.tabbı benden tık yok.artık pek takmıyorum yaaaa......
Gunaydin jklm nasilsin?
iyi geceler jklm, naptın nasılsın...[/QUOT mrb canım saolasın ıyıyım ama cok yoruldum.aksam mısafırlerım vardı,gunduz temızlık pasta falan yaptım.sabah da sunnet dugunu vardı .oraya katıldık.aksam mısafırlerımız geldı.guzel bır gundu, ama cokkkkkkkkkk yoruldum.kızlar nedense artık ben durumumuza yorum yapanlara alıstım sanırım.bugun gelen mısafırlerın 2 oglu var geılırken getırmemısler,ben de bayagı hazırlanmıstım ıste cocuklara ufak hedıyeler,cıkolatalı yas pasta falan onlara gore pastalarımı yapmıstım acıkcası ...neden getırmedınız dedıgımızde ıse ne dese begenırsınız SIZIN COCUKLARINIZ YOK YA ,SIKILIRLAR GELMEK ISTEMEDILER.dedı kadın aynen bu sekılde .daha kapıdan gırer gırmez.dun de ogretmenlerle bır velımıze davetlıydık. ev sahıbı halımız hatırımızı aynen su cumleyle sordu NASILSINIZ MUTLAKA HEPINIZIN COCUKLARI VARDR ONLAR NASILLAR ? VE TEK tek herkesten cvb aldı.tabbı benden tık yok.artık pek takmıyorum yaaaa......
canim bu sozler beni yiyip bitiriyor
bize gelen cocuklu misafirler hep boylediyorlar cocuk yok cocuklarimiz SIKILIYOR
ama napalim bu da bizim kaderimiz napalim
o gunbizebir misafir geldi cocugudurmadi bizdebaktik cocuk aglamasin diye herseyi yaptik
kadinda sey dedi sizde cocuk olsa her dedigiolur diye
yani simartirmisiz
bende icimden dedim " biz senin gibi evlenirevlenmez hamile kalmadik "
vallahkimnederse desin bebegim olursaonu cok simartirim her dediginide yaparimonlarda catlasin cok cok simarik derler bebisime
umudunu kaybetme hepsini bir arada kullanmanız iyi değil bence. kullasada sırayla kullasın eşin bazen bitkisel deniyor bişey olmaz diye rahat olunuyor ama o bile çok büyük zararlar açabilir. iyi bilip dikkatli kullanmak gerek..
erkekler için bunu kabullenmek daha zor oluyor bende hiç kıyamıyorum o yüzden kimseye sorun eşimde demiyorum yumurtlamam zayıf deyip geçiştiriyorum onun rencide olmasına dayanamam. inşallah geçecek bu günler canım eşlerimize olan desteğimizi hiç bi zaman esirgemeyerek atlatacaz.
kızlar iy pazarlar nasılsınız umudunukaybetme cocuk olsun derken eşin fazla bitkisel yüklemesinden gitmesin sonra neyse kızlar ben bi bakım cıkıcam eşimle pazar gezmesi yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?