Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam canim ben kaan hocaya gidecegimiz zaman burdan yazarim

tamam..biz Allah kısmet ederse 22 kasımda hastanede olacağız..İnş o zamana kadar hamile kalırızda gerek kalmaz :)))

ben çıkıyorum..çok öpüldünüz..dua ile inşAllah..

Arkadaşlar ben Kaan hoca ile mailleştim sadece.Nerede görev yapıyor bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.

jklm dediğim gibi insan zamanla alışıyor ama lüzumsuz insanlar da bile bile yaranı deşiyor, canın yanmasanda yakmaya çalışıyorlar. inşallah hepimizde birgün onları utandıracağız.

kizlar bir sey soracagi
benim esim herbalist selcuk kayanin verdigi uc tane ilac var bitkisel onlari kullaniyor
ben birde aktardan birtane daha ilac vardi onuda aldim acaba cokta bitkisellere yuklenmek zararli olur mu

keciboynuzu kurude yapiyorum
aklim cok karsik

umudunu kaybetme hepsini bir arada kullanmanız iyi değil bence. kullasada sırayla kullasın eşin bazen bitkisel deniyor bişey olmaz diye rahat olunuyor ama o bile çok büyük zararlar açabilir. iyi bilip dikkatli kullanmak gerek..

canim bilmiyorum
esime herhalde cok yuklendim ama napim
esime cok uzuluyorum
hep boynu bukuk hep uzgun bende duydugumu bildigimi ona yapmak istiyorum ama nakadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum

erkekler için bunu kabullenmek daha zor oluyor bende hiç kıyamıyorum o yüzden kimseye sorun eşimde demiyorum yumurtlamam zayıf deyip geçiştiriyorum onun rencide olmasına dayanamam. inşallah geçecek bu günler canım eşlerimize olan desteğimizi hiç bi zaman esirgemeyerek atlatacaz.

kızlar iy pazarlar nasılsınız umudunukaybetme cocuk olsun derken eşin fazla bitkisel yüklemesinden gitmesin sonra neyse kızlar ben bi bakım cıkıcam eşimle pazar gezmesi yapıcaz

canimbiz de hic kimseye sorun esimdedir dmedik
hatta biz herkese cocuk istemiyoruz dedik
ben esime dedim ki eger cok soran olursa bende sorun bende derim dedim
esim de bunu kabul etmedi dedi ben sana kiyamam bu zorlugu senin ustune koymam dedi
oyuzden biz herkese cocuk istemiyoruzdedik
insalllah canim basaracagiz allahin izni ile

kızlar iy pazarlar nasılsınız umudunukaybetme cocuk olsun derken eşin fazla bitkisel yüklemesinden gitmesin sonra neyse kızlar ben bi bakım cıkıcam eşimle pazar gezmesi yapıcaz

vallahi bilmiyorum canim insallah iyi olacak rabbimin iznile
size iyi gezmeler canim benim

ilk başlarda bizde öyle demiştik acelemiz yok şimdilik düşünmüyoruz felan dedik ama zaman ilerdikçe bu yalana kimseyi inandıramaz olduk o yüzden çok üstüme gelenlere mecburen yüzeyselde olsa tedavi görüyorum diyorum. iş yerimdeki herkes biliyo nerdeyse sağolsunlar hepsininde bi önerisi var ama sorun bende değil ki diyemiyorum işte. neyse canım bununla yaşamayı da öğrendik başka bi çaremiz mi var Rabbim daha büyük sıkıntılar dertler vermesin.Nasibimizde bi evlat varsa elbette eninde sonunda olacaktır.yeterki hayırlısı olsun..

umut olsun iyi gezmeler canım benim kociş yok evde sıkılıyorum işte, neyseki kızkardeşim geldi yoksa yalnız kalsam tümden patlardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…