Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunu kaybetme yok canım akmadım önemliyse tekrar yazarmsın

benim herif 12 yaşında olmuş şimdi 27 yaşında iki kere mtese olduk spermin evreleri var ama sperm yok sizde sperm çıktımı

evet zamancım çıktı eşim bi kere tese oldu bulundu. sperm evrelerinin olması üretebilecek kanalların olmasımı. peki ilaç tedavisinin etki etme durumu yokmuymuş.

herkese merhaba slm olsun.şu sıralar işimde çok büyük problemler yaşıyorum.bizim bebk konumuzu ağızlarına sakız yapmışlar çok canımı sıkıyorlar lütfen bana dua edin benim derdim bana yetiyor birde iş arkadaşları bizim niye bebeğimiz yokmuş onun araştırmasına ğirmişler inanın moralim çok bozuk .nasıl davranacam onlara bilmiyorum.bu konu onlara ne onlara mı kalmış benim bebeğim.:2:

gelincik bacım kaan hocada tedavi olduk 1 yıl kadar artık tamam mtese ol dedi emre beyde olduk çıkmadı kaan hocada emre beyde daha sonra gittiğimiz drlarda artık uğraşmayın elde olan tek testisde gider dediler kaan hocada kök hücreyi bekleyin dedi maşallah sizde çıkmış ne güzel 2 yılın bile çok farkı var demekki
duruderyadeniz bebeğinin bir sorun yüzünden olmadığını nerden öğrendiler ama öyle boşbogazlar çoktur etrafta hiç taviz verme ver cevaplarını sen allatn aldukça üstüne gelirler bişey var sanarlar

arkadaşlar benım eşim haftada 1 pregnyl 5000 i.ü kullanıyor sperm çıkışı nezaman olur bilen varmı?

arkadaşlar benım eşim haftada 1 pregnyl 5000 i.ü kullanıyor sperm çıkışı nezaman olur bilen varmı?

canım ben sana hipogonodzm topiğindede yazdım görmedin heralde benim eşimin testesteronu normal lh fsh düşüktü eşim 4ay boyunca prengly 5000 kullandı ama sperm çıkışı olmadı ve biz başka doktorla tedaviye başladık iki ay oldu ve doktorumuz haftada 3kez fostimon verdi şükürki şuan 12milyon spermimiz var tedavimiz devam ediyor sizde sadece testestron düşükse sanırım çıkış olur ama bizimki gibi lh ve fsh hormonlarıda düşükse tekrardan doktora gözükün derim

canım nice senelere son bebeksiz yılınız olur inşallahhhhhhhhh

ellerine sağlık harzemciğim yaa unuttum selvanın eşi tese olmuşmuyduki ...

kizlar insallah allahim bizlerede nasip eder hamileler kervanina girmeyi

icim aciyor kizlar seneler cok hizli geciyor 3 yil su gibi akip gitti kim bilir böyle kac yillar gidecek
herkesin cocugu var cevremde bir tek benim yok niye yok neden
allahim bizimde yüzümüz gülsün bir mucize yarapbim

çiçekçim yaşadıklarımız kolay değil ama ne yapalım bizlerin imtihanı da böyle oldu.... bende evleneli 4 yıl oldu benden sonra evlenen yaşı benden küçük olan kuzenlerimin hepsinin çocuğu var. arkadaşlarımında öyle ama ben hala yalan söylüyorum bizim durumu bilenlere de sorun bende diyorum. inşallah hepimizin yüzü güler bi gün sabretmeye devam edelim canım.

selam yavru kuşlar.. kızlar bayramdan sonra ki hafta kaan hocaya gidecek olan var mı aranızda? çünkü bizde orada olacağızda tanışmak isterim gidecek arkadaşlarla..

selam yavru kuşlar.. kızlar bayramdan sonra ki hafta kaan hocaya gidecek olan var mı aranızda? çünkü bizde orada olacağızda tanışmak isterim gidecek arkadaşlarla..

canim biz kasim basi turkiyeye kaan hocayla gorusmeye gidecegiz insallah denk gelirde tasiriz tam gunu belli ama l

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…