Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amaaaan boşver arkadaşım.benim de okulda aynı muhabbetler dönüyor.biz istemiyoruz rahatımıza düşkünüz diyorum kestirip atıyorum.zaten canımız burnumuzda bir de millete laf yetiştirmeyle uğraşcak halimiz yok.o yüzden sana üç maymunu tavsiye ediyorum duymuyorum görmüyorum bilmiyorum

GELINCIK canım dıger topıke yazmısın canım sen de ıcıne yerlestıkten sonra 12.gun hıc mı tutma olmadı canım yoksa dısta dolneme gerceklesmedı mı canım?kusura bakma tutmadı derken anlayamadım canım yaaaaaaaa(((((

selam yavru kuşlar.. kızlar bayramdan sonra ki hafta kaan hocaya gidecek olan var mı aranızda? çünkü bizde orada olacağızda tanışmak isterim gidecek arkadaşlarla..

melisela siz tedavi için mi gideceksiniz yoksa kontrol amaçlımı bizde nasipse kasım aralık gibi gidecegiz ama tedaviyi hangi tüp bebek merkezinde yapacagız kararsızıs bilmiyoruz

slm kızlar...yine yoğun bi hafta sonu geçirdim.hiç dinlenemedim walla.cmt dün dayımın 40 mevlüdü vardı.gece 11 e kadr orda geçti.sonra kuzenin eşi çocuğuyla birlikte bende kaldı.bgn birlikteydik.ütülerim yığıldı öyle duruyo.10 gündür de iyilşemedim zaten.elimi süremedm bişeye.allah sonumu hayır etsin:))))

GAMZE cım ınankı calısanlar ıcın hsonları daha yogun gecyr canım.bende oyle mısafr agırlama temızlık pasta falan derken nasıl gectı anlamadım....SEN MEMLEKETINDE mı yasyrsn canım.esınde mı senın memleketten ne guzel...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız demmmi canım eşinde sperm bulunmuş gözün aydın inşalllah hamile haberinide alırız

Küstüm harzem bizdede spermin gelişmemiş halleri bulunmuştu 3yıl önce ne çabuk unuttun...senağlama

sağol canım beni unutmadığın için bu arada eşim sizi soruyo napıyolar acaba diye...

canım işe değil hiç seni unuturmuyum eşimde hep sizi soruyo inşalllah birgün görüşür doya doya konuşuruz

yok canım döllenme gerçekleşti hatta çok iyi embriyolarımız oldu 5. gün transferi oldu iki tedavimde de ama gebelik oluşmadı. 12. günlerde hep negatifi gördüm. embriyolar çok iyi olunca ister istemez çok umutlanıyosun ama tutunma olmadı malesef sonu hüsrannn (

sağol nissancım iyiyim, Allah nasip ederse yarın çıkacak eşim. sen nasılsın ne yaptın?

teşekkkürle rgelincik iyiyim canım tedaviye gelince düşünüyoruz ama ne zaman onu bizde bilemiyyoz şuan için tedavi zor bakalım kısmet korkuyorum daha doğrusu bu son şansımız olduğu için

gelincik inşalllah busefer bebebğin sana 9 ay boyunca sımsıkı tutunur sonrada kucağına gelir

melisela siz tedavi için mi gideceksiniz yoksa kontrol amaçlımı bizde nasipse kasım aralık gibi gidecegiz ama tedaviyi hangi tüp bebek merkezinde yapacagız kararsızıs bilmiyoruz

canım valla kaan hoca gelin bundan sonraki tedavinizi yüz yüze görüşelim demiş..normalde ekim 23 de çağırdı yani bir ay sonra dedi ama biz izinden falan dolayı biz bayram sonrası hafta gitcez, orda test yaparız demiş tekrar, heralde bu sefer çıkarsa orda dondurturuz ama kaan hocanın ordaki tüp bebek yeri nasıldır bilmiyoruz? kızlar giden varmı oraya yardımcı olsanız..

ZAMAN sanki senin önceki yazılarından okudum gibi, orayı pek tavsiye etmemiştin o zamanlar..şimdide aynı fikirdemisin? çünkü orda spermi dondurtursak orada başlarız galiba..

gelinciik şimdi bizim ilk tese gelişmemeiş spermler bulunmuştu bu ikinci tese olcak eğer bundada çıkmazsa doktorlar pek üçüncü teseyi önermiyorlarya o yüzden canım

kızlar iyi akşamalr gezmek güzel ama herşey para gercekten bi yemek ve bi yol masrafı 100 milyon tuttu abartısız cok zor bu haytta ayakta kalabilme bi daha 6 ay cıkmayız heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…