herkese merhaba slm olsun.şu sıralar işimde çok büyük problemler yaşıyorum.bizim bebk konumuzu ağızlarına sakız yapmışlar çok canımı sıkıyorlar lütfen bana dua edin benim derdim bana yetiyor birde iş arkadaşları bizim niye bebeğimiz yokmuş onun araştırmasına ğirmişler inanın moralim çok bozuk .nasıl davranacam onlara bilmiyorum.bu konu onlara ne onlara mı kalmış benim bebeğim.:2:
selam yavru kuşlar.. kızlar bayramdan sonra ki hafta kaan hocaya gidecek olan var mı aranızda? çünkü bizde orada olacağızda tanışmak isterim gidecek arkadaşlarla..
Küstüm harzem bizdede spermin gelişmemiş halleri bulunmuştu 3yıl önce ne çabuk unuttun...senağlama
sağol canım beni unutmadığın için bu arada eşim sizi soruyo napıyolar acaba diye...
GELINCIK canım dıger topıke yazmısın canım sen de ıcıne yerlestıkten sonra 12.gun hıc mı tutma olmadı canım yoksa dısta dolneme gerceklesmedı mı canım?kusura bakma tutmadı derken anlayamadım canım yaaaaaaaa(((((
gelincik inşalllah busefer bebebğin sana 9 ay boyunca sımsıkı tutunur sonrada kucağına gelir
melisela siz tedavi için mi gideceksiniz yoksa kontrol amaçlımı bizde nasipse kasım aralık gibi gidecegiz ama tedaviyi hangi tüp bebek merkezinde yapacagız kararsızıs bilmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?