- 27 Ocak 2010
- 734
- 97
- 123
kızlarrrrrrrrrrr işte listeyi tamamen hazırladım eksiklerim olabilir kusura bakmayın artık 1 haftadan beri uğraşıyorum çok eski sayfaları okumadım 2009 ocak ayından berisi var listede bazılarını eklememiş olabilirim eksiklerimi siz tamamlayın okkiş benden bu kadar siz söyleyin ben yazayım ama şunu itiraf etmeliyim baya yordu beni bu liste tek tek not al sonra araştır birleştir elimden defterde düşmedi eşim beni görse kesin sen delisin derdi ama değer sonuçta bu topikte yanlız olmadığımızı biliyoruz gördüğünüz gibi baya kalabalığız bide çok öncekiler var birde bu siteyi daha bilemeyenler allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu topikten bizlerde inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmuş olarak ayrılırız ..........(not kesin beğendiniz listeyi yoksaklava:)
bu arada kendime çay demlemiştim buz gibi olmuş acımıştırda şimdi tekrar çay demlicem gelin beraber höpürdetelim kızlar
gelinciik şimdi bizim ilk tese gelişmemeiş spermler bulunmuştu bu ikinci tese olcak eğer bundada çıkmazsa doktorlar pek üçüncü teseyi önermiyorlarya o yüzden canım
kızlar iyi akşamalr gezmek güzel ama herşey para gercekten bi yemek ve bi yol masrafı 100 milyon tuttu abartısız cok zor bu haytta ayakta kalabilme bi daha 6 ay cıkmayız heralde
canım valla kaan hoca gelin bundan sonraki tedavinizi yüz yüze görüşelim demiş..normalde ekim 23 de çağırdı yani bir ay sonra dedi ama biz izinden falan dolayı biz bayram sonrası hafta gitcez, orda test yaparız demiş tekrar, heralde bu sefer çıkarsa orda dondurturuz ama kaan hocanın ordaki tüp bebek yeri nasıldır bilmiyoruz? kızlar giden varmı oraya yardımcı olsanız..
ZAMAN sanki senin önceki yazılarından okudum gibi, orayı pek tavsiye etmemiştin o zamanlar..şimdide aynı fikirdemisin? çünkü orda spermi dondurtursak orada başlarız galiba..
kızlarrrrrrrrrrr işte listeyi tamamen hazırladım eksiklerim olabilir kusura bakmayın artık 1 haftadan beri uğraşıyorum çok eski sayfaları okumadım 2009 ocak ayından berisi var listede bazılarını eklememiş olabilirim eksiklerimi siz tamamlayın okkiş benden bu kadar siz söyleyin ben yazayım ama şunu itiraf etmeliyim baya yordu beni bu liste tek tek not al sonra araştır birleştir elimden defterde düşmedi eşim beni görse kesin sen delisin derdi ama değer sonuçta bu topikte yanlız olmadığımızı biliyoruz gördüğünüz gibi baya kalabalığız bide çok öncekiler var birde bu siteyi daha bilemeyenler allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bu topikten bizlerde inşallah hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmuş olarak ayrılırız ..........(not kesin beğendiniz listeyi yoksaklava:)
bu arada kendime çay demlemiştim buz gibi olmuş acımıştırda şimdi tekrar çay demlicem gelin beraber höpürdetelim kızlar
Arkadaşlar ben Kaan hoca ile mailleştim sadece.Nerede görev yapıyor bilmiyorum bilgi verirseniz sevinirim.
gözün aydın adak. istersen doktorunla konuş nöbetin butun gun mu?
canim bizde kaan hocada tup bebek yaptirdik
sonuc negatifti ama bizimle ilgilendiler
kaan hocada isini cok iyi yapiyor
günaydın kızlar....bugün adet oldum...sanki ilk defa olmuşum gibi çok heyecanlıyım....yarın normalde süleyman beye gitmem gerekiyor ama nöbetçiyim öbürkü gün gitsem ne olur ya??kötü denk geldi offfff....bu arada adetlerimde sancılı geçer ölüyorum.......
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.HARZEM canım eline emeğine sağlık liste güzel olmuş.ADAKCIM gözün aydın canım ,Allah yardımcın olsun.ve diğer arkadaşlar inşallah iyisinizdir.beni sorarsanız çak yorgunum.annemin evini temizledik kızkardeşimle haftayada mutfağı temizleyip bitecek inşallah.sonrada kendi evim var.bu ay temizlikle geçeçek gibi.kızlar adaktan sonra tedaviye başlıycak arkadaş kimdi.:uhm:[/QUOTE
kolay gelsin canım.yanlış hatırlamıyosam eğerkasım ayında sayes le belgin alacak sırayı inşl hepsinden güzel haberler alıp kışa bol hamileyle girecezkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?