Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Harzem ellerin dert görmesin Allah dileklerini kabul etsin inşallah en yakın zamanda meleğine kavuşman dileği ile:))İnan ki listeyi gördüm ve şok oldum.Benim bilgilerim tamamen doğru mutlaka diğer arkadaşların da öyledir.Büyük bir sabır ve emek harcamışsın.Senin gibi arkadaşlara sahip olmak gerçekten güzel sanalda bile olsa:))

gelinciik şimdi bizim ilk tese gelişmemeiş spermler bulunmuştu bu ikinci tese olcak eğer bundada çıkmazsa doktorlar pek üçüncü teseyi önermiyorlarya o yüzden canım

inşallah bu sefer bulunur canım. gelişmesi için ilaç felan kullanıyormusunuz bazı arkadaşlarda okuduğum kadarıyla ilaç tedavileriyle spermler olgunlaşabiliyor.

kızlar iyi akşamalr gezmek güzel ama herşey para gercekten bi yemek ve bi yol masrafı 100 milyon tuttu abartısız cok zor bu haytta ayakta kalabilme bi daha 6 ay cıkmayız heralde

öyle canım bir ailede iki kişi çalışmazsa geçinmek zor valla. birde tedavi için para artırmaya çalıştığımız için insanın bi yerde para harcayası gelmiyor.

kılzar demmi adına cok sevındım..ama demmının hıkayesını bılen varmıydı acep..ikincı tesemı yoksa hormonal hastalıkmı ben hatırlayamadım

Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Biz azoyu öğrendiğimizden beri Kaan Hoca'nın önerdiği ilaçları kullanıyoruz. Artık mteseye karar vermemiz gerekiyor. Ameliyat için Ankaraya gitmek bizim için çok zor olacağı için İstanbulda mı bu işi yapsak diye düşünmeye başladık. Burada da Emre Bakırcıoğlu ile görüşmüştük uzun zaman önce. Onu da bu forumdan duymuştum. O zamanlar Alman Hastanesindeydi ama artık Umut ve Bahçecideymiş. Size sorum şu olacak. Umut Tüp Bebekte Emre Bakırcıoğluna mtese olmayı önerir misiniz? Bu konuda Umut Tüp Bebeğe güvenebilir miyiz? Yoksa bu ameliyatın daha büyük bir hastanede mi yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamız gerçekten çok karışık. :sm_confused:

canim bizde kaan hocada tup bebek yaptirdik
sonuc negatifti ama bizimle ilgilendiler
kaan hocada isini cok iyi yapiyor

harzem eline sağlık canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar....bugün adet oldum...sanki ilk defa olmuşum gibi çok heyecanlıyım....yarın normalde süleyman beye gitmem gerekiyor ama nöbetçiyim öbürkü gün gitsem ne olur ya??kötü denk geldi offfff....bu arada adetlerimde sancılı geçer ölüyorum.......

kızlar demmiyi soranlar olmuş......ilk defa oldu eşi ameliyat....umut tüp bebekte ve emre beyde...eşinde inmemiş testis vardı yanlışım yoksa....ve çeşitli bitkiseller yapmışlardı.....

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.HARZEM canım eline emeğine sağlık liste güzel olmuş.ADAKCIM gözün aydın canım ,Allah yardımcın olsun.ve diğer arkadaşlar inşallah iyisinizdir.beni sorarsanız çak yorgunum.annemin evini temizledik kızkardeşimle haftayada mutfağı temizleyip bitecek inşallah.sonrada kendi evim var.bu ay temizlikle geçeçek gibi.kızlar adaktan sonra tedaviye başlıycak arkadaş kimdi.:uhm:

hadi canım gözünaydın adetin uğraştırmadı senin hemen geldi inşl tedavinde su gibi kolay geçer kavuşursun bebişine

Arkadaşlar tekrar merhaba.Dün Umut Tüp Bebek ve Emre Bakırcıoğlu ile iligili sorduğum soruya cevap yazabilirseniz çok çok minnettar olucam. Aşağıya sorumu tekrar yazdım:
Biz azoyu öğrendiğimizden beri Kaan Hoca'nın önerdiği ilaçları kullanıyoruz. Artık mteseye karar vermemiz gerekiyor. Ameliyat için Ankaraya gitmek bizim için çok zor olacağı için İstanbulda mı bu işi yapsak diye düşünmeye başladık. Burada da Emre Bakırcıoğlu ile görüşmüştük uzun zaman önce. Onu da bu forumdan duymuştum. O zamanlar Alman Hastanesindeydi ama artık Umut ve Bahçecideymiş. Size sorum şu olacak. Umut Tüp Bebekte Emre Bakırcıoğluna mtese olmayı önerir misiniz? Bu konuda Umut Tüp Bebeğe güvenebilir miyiz? Yoksa bu ameliyatın daha büyük bir hastanede mi yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamız gerçekten çok karışık.

merhaba arkadaşlar 6 senelik evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz olmuyor tüm tetkikleri yaptırdık önce benim prolaktinim 35 çıktı ona bağladık ve ilaç kullandım ama daha sonra bu kadarlık bi yüksekliğin gebeliğe engel olmadığını söylediler çünkü adetim ve yumurtlamam çok düzenli, 2 sene önce eşimin ilk sperm tahlilinde sayı 35milyondu bi problem yok dediler,3 ay önce tekrar yaptırdı bu kez sayı 34milyon ve spermlerin büyük bölümünün hareketsiz ve pandüler hareketli olduğu anlaşıldı, şimdide olmaması buna bağlıyoruz ama bilmiyorum 3 senedir 1 tane spermdemi gitmezdi yani, şimdi 3 aylık klomen ve e vitamini kullanıyor bu durumda olan ve klomen kullanıp hamile kalan varmı... herşeyin hayırlısı allah vaktini biliyordur diyorum ama 3 sene olunca insan biraz umutsuzlaşıyor,uzun yazdım biraz kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…