günaydın arkadaşlar nasılsınız.harzem canım eline emeğine sağlık liste güzel olmuş.adakcım gözün aydın canım ,allah yardımcın olsun.ve diğer arkadaşlar inşallah iyisinizdir.beni sorarsanız çak yorgunum.annemin evini temizledik kızkardeşimle haftayada mutfağı temizleyip bitecek inşallah.sonrada kendi evim var.bu ay temizlikle geçeçek gibi.kızlar adaktan sonra tedaviye başlıycak arkadaş kimdi.:uhm:
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.HARZEM canım eline emeğine sağlık liste güzel olmuş.ADAKCIM gözün aydın canım ,Allah yardımcın olsun.ve diğer arkadaşlar inşallah iyisinizdir.beni sorarsanız çak yorgunum.annemin evini temizledik kızkardeşimle haftayada mutfağı temizleyip bitecek inşallah.sonrada kendi evim var.bu ay temizlikle geçeçek gibi.kızlar adaktan sonra tedaviye başlıycak arkadaş kimdi.:uhm:[/QUOTE
kolay gelsin canım.yanlış hatırlamıyosam eğerkasım ayında sayes le belgin alacak sırayı inşl hepsinden güzel haberler alıp kışa bol hamileyle girecezkaydirigubbakcemile5
hayır ben başlayacağım beni unuttunuz( Allah nasip ederse bende haftaya adet olurum 2. veya 3. günü başlıyorum...
hadi canım gözünaydın adetin uğraştırmadı senin hemen geldi inşl tedavinde su gibi kolay geçer kavuşursun bebişine
hayır ben başlayacağım beni unuttunuz( Allah nasip ederse bende haftaya adet olurum 2. veya 3. günü başlıyorum...
PARDON ARKADAŞIM DEMEKKİ ARKAMDA SEN VARSIN HADİ BAKALIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.....ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN...
günaydın kızlar....bugün adet oldum...sanki ilk defa olmuşum gibi çok heyecanlıyım....yarın normalde süleyman beye gitmem gerekiyor ama nöbetçiyim öbürkü gün gitsem ne olur ya??kötü denk geldi offfff....bu arada adetlerimde sancılı geçer ölüyorum.......
PARDON ARKADAŞIM DEMEKKİ ARKAMDA SEN VARSIN HADİ BAKALIM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.....ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN...
AMİNNN CANIM CANI GÖNÜLDEN... bu arada senin sorularının cevabını vermiştim okuyabildinmi geçmiş sayfalarda kaldı ama...
Arkadaşlar tekrar merhaba.Dün Umut Tüp Bebek ve Emre Bakırcıoğlu ile iligili sorduğum soruya cevap yazabilirseniz çok çok minnettar olucam. Aşağıya sorumu tekrar yazdım:
Biz azoyu öğrendiğimizden beri Kaan Hoca'nın önerdiği ilaçları kullanıyoruz. Artık mteseye karar vermemiz gerekiyor. Ameliyat için Ankaraya gitmek bizim için çok zor olacağı için İstanbulda mı bu işi yapsak diye düşünmeye başladık. Burada da Emre Bakırcıoğlu ile görüşmüştük uzun zaman önce. Onu da bu forumdan duymuştum. O zamanlar Alman Hastanesindeydi ama artık Umut ve Bahçecideymiş. Size sorum şu olacak. Umut Tüp Bebekte Emre Bakırcıoğluna mtese olmayı önerir misiniz? Bu konuda Umut Tüp Bebeğe güvenebilir miyiz? Yoksa bu ameliyatın daha büyük bir hastanede mi yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamız gerçekten çok karışık.
AMİNNN CANIM CANI GÖNÜLDEN... bu arada senin sorularının cevabını vermiştim okuyabildinmi geçmiş sayfalarda kaldı ama...
ARKADAŞIM OKUYAMADIM BENDE SENİ DÜŞÜNÜYODUM HİKAYENİ MERAK EDİYORUM HALA...GEÇMİŞİ OKUMAK ZOR OLUYOR BU BİLGİSAYARDA....ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH BU DEFA SIMSIKI TUTUTNUR SENİ ASLA BIRAKMAZ...
hayırlı günler kızlarrrrrrr............
çok çok sağolun kızlar inşallah hepimiz zoru başarıpta hamile kalanlar listesine çıkarız birgün........
geçenlerde yazmıştım eşim tahliller yaptıracak kaan beye göndereceğim sonuçları diye yaptırdık sonuçlarıda yazmışam postalamışam bakalım ne zaman nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum ben anlamıyorum pek hormon tahlillerinden ama şunu diyeyim sperm tahlili yine koca bir sıfır eşim kızıyo niye yaptırdım ne gereği var zaten sonuç belli diye ama olsun nerden biliyosun belki çıkabilirdi dedim bastırdım onu.......ama kaan beye eşimin bağırsak iltihabı için kullandığı ilaçların yan etkilerini belirtmeyi unuttum mailde yan etkileri maalesef erkeklerde üreme fonksiyonlarını fazlasıyla baskılamasıymış hormonlarınıda etkiliyomuş neyse cevap gelirse belirtirim eşimin bu ilaçları daha çok kullanması lazım tedaviyede gelecek yıl başlamak istiyoruz bakalım ne olacak rabbim izin verirse tabiii herşeyin hakkımızda hayırlısı.........
orchardroad canım demmide sanırsam umut tüp bebekte emre bakırcıoğluna micro tese yaptırdı ve olumlu sonuç aldılar allah istedikten sonra büyük yada küçük hastane farketmiyo biz hacettepede yaptırdık ilkini biz prof dr gidiyoduk ameliyatımıza bile girmedi asistanı yaptı sonra zorla bulduk patoloji raporunu gösterdik herşey birazda şansla ilgili
espoir fr gelincik adak sayes belgin inşallah tedavileriniz çok ama çok güzel sonuçlanır sizide en kısa zamanda hamileler listesine eklerim neyse kendinize iyi bakın sonra görüşürüz inşallah
emre beyde başarılı bir doktor eşimde orda oldu inş bulunur canımArkadaşlar tekrar merhaba.Dün Umut Tüp Bebek ve Emre Bakırcıoğlu ile iligili sorduğum soruya cevap yazabilirseniz çok çok minnettar olucam. Aşağıya sorumu tekrar yazdım:
Biz azoyu öğrendiğimizden beri Kaan Hoca'nın önerdiği ilaçları kullanıyoruz. Artık mteseye karar vermemiz gerekiyor. Ameliyat için Ankaraya gitmek bizim için çok zor olacağı için İstanbulda mı bu işi yapsak diye düşünmeye başladık. Burada da Emre Bakırcıoğlu ile görüşmüştük uzun zaman önce. Onu da bu forumdan duymuştum. O zamanlar Alman Hastanesindeydi ama artık Umut ve Bahçecideymiş. Size sorum şu olacak. Umut Tüp Bebekte Emre Bakırcıoğluna mtese olmayı önerir misiniz? Bu konuda Umut Tüp Bebeğe güvenebilir miyiz? Yoksa bu ameliyatın daha büyük bir hastanede mi yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamız gerçekten çok karışık.
günaydın kızlar....bugün adet oldum...sanki ilk defa olmuşum gibi çok heyecanlıyım....yarın normalde süleyman beye gitmem gerekiyor ama nöbetçiyim öbürkü gün gitsem ne olur ya??kötü denk geldi offfff....bu arada adetlerimde sancılı geçer ölüyorum.......
kızlar iyi akşamalr gezmek güzel ama herşey para gercekten bi yemek ve bi yol masrafı 100 milyon tuttu abartısız cok zor bu haytta ayakta kalabilme bi daha 6 ay cıkmayız heralde
Cevabın için teşekkür ederim espoir. Bilemedik kararsız kaldık. Doktor olarak ikisi de iyi diye duydum ben de. Merkezden emin olamadım. Ama sen Ankara Üniversitesini öneriyorsun herhalde merkez olarak.Merhaba orchardroad. Ben sana ankara'da Kaan Aydos'un merkezini önerim istanbul'da Emre Bakircioglu tabii bu ikisi siteden duyduklarimdan öte tavsiye ediyorum.
Istanbul sana daha kolay oluyorsa o zaman emre bakircioglu ikiside çok iyi doktor.
emre beyde başarılı bir doktor eşimde orda oldu inş bulunur canım
Çok teşekkür ederim cevabın için asi06. Eşinde sperm bulundu mu? O da Umut Tüp Bebekte mi ameliyat oldu? Ameliyat süreci nasıl geçti?
adakcım inşallah bu sefer okuyabilirsin arkadaşlar sıkıldı benim hikayemi dinlemekten :)) 4 yıllık evliyim bizim sorunumuz hem genetik kaynaklı hemde inmemiş testis sorunumuz var. Eşim 10 yaşındayken ameliyat olmuş. Ilk tedavim 2008 de oldu. Eşim microtese oldu ve sperm bulundu artan spermler donduruldu. 2 embriyo transferi yapıldı bana fakat tutmadı.2009 temmuzda tekrar denedik bu kez eşim ameliyat olmadı dondurulmuş spermlerden 1 tüp kullanıldı. 3 embriyo transfer edildi malesef yine negatifi görüdüm. Bu üçüncü tedavim olacak allahın izniyle... Bunun sonucunuda hep beraber göreceğiz inşallah... Biraz karışık atlatmışım sanırım umarım okuduklarından bişeyler anlayabilirisn.
anladım arkadaşım demekki tesede epey bir sperminiz çıktı hala aynı spermlerle tedavi gördüğüne göre...maşallah bu güzel...fakat tutunmaması genetikten değilmi yani araştırıldımı bu konuda yapılacak bişi yokmu??inşallah bu defa tututnur arkadaşım çünkü bu tedaviler bizler için çok yıpratıcı oluyor....sizin için en iyi merkezi seçmişsinizdir zaten...hayırlısı olsun arkadaşım....spermleri kim nerde buldu arkadaşım....???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?