Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol arkadaşım...amin...

hadi canım gözünaydın adetin uğraştırmadı senin hemen geldi inşl tedavinde su gibi kolay geçer kavuşursun bebişine

sağol arkadaşım amin inşallah uğraştırmaz...mutlu sona ulaşalımda....kasımda sayes ve belgin....ama ekimde espoirinde sanırım tedavisi sonlanacak....hayırlısı bakalım inşallah....hepimiz için burda halaylar çekiir....

hadi hayırlı olsun canım. Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz... 3. gün gitsende değişen bişey olmaz boşuna stres yapma bence..

Merhaba orchardroad. Ben sana ankara'da Kaan Aydos'un merkezini önerim istanbul'da Emre Bakircioglu tabii bu ikisi siteden duyduklarimdan öte tavsiye ediyorum.
Istanbul sana daha kolay oluyorsa o zaman emre bakircioglu ikiside çok iyi doktor.

hayırlı günler kızlarrrrrrr............

çok çok sağolun kızlar inşallah hepimiz zoru başarıpta hamile kalanlar listesine çıkarız birgün........

geçenlerde yazmıştım eşim tahliller yaptıracak kaan beye göndereceğim sonuçları diye yaptırdık sonuçlarıda yazmışam postalamışam bakalım ne zaman nasıl bir cevap gelecek merak ediyorum ben anlamıyorum pek hormon tahlillerinden ama şunu diyeyim sperm tahlili yine koca bir sıfır eşim kızıyo niye yaptırdım ne gereği var zaten sonuç belli diye ama olsun nerden biliyosun belki çıkabilirdi dedim bastırdım onu.......ama kaan beye eşimin bağırsak iltihabı için kullandığı ilaçların yan etkilerini belirtmeyi unuttum mailde yan etkileri maalesef erkeklerde üreme fonksiyonlarını fazlasıyla baskılamasıymış hormonlarınıda etkiliyomuş neyse cevap gelirse belirtirim eşimin bu ilaçları daha çok kullanması lazım tedaviyede gelecek yıl başlamak istiyoruz bakalım ne olacak rabbim izin verirse tabiii herşeyin hakkımızda hayırlısı.........

orchardroad canım demmide sanırsam umut tüp bebekte emre bakırcıoğluna micro tese yaptırdı ve olumlu sonuç aldılar allah istedikten sonra büyük yada küçük hastane farketmiyo biz hacettepede yaptırdık ilkini biz prof dr gidiyoduk ameliyatımıza bile girmedi asistanı yaptı sonra zorla bulduk patoloji raporunu gösterdik herşey birazda şansla ilgili

espoir fr gelincik adak sayes belgin inşallah tedavileriniz çok ama çok güzel sonuçlanır sizide en kısa zamanda hamileler listesine eklerim neyse kendinize iyi bakın sonra görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
Sağol harzem arkadaşım allah razı olsun...listeylede okadar uğraşmışsın eline sağlık....inşallah bir günde biz seni hamileler listesine ekleyeceğiz unutma....hepimiz birbirimiz için dua edelim rabbimin mucizeleri çok büyük.....

Insallah harzemcigim hepimizi hamile listesine transfer edersin.

emre beyde başarılı bir doktor eşimde orda oldu inş bulunur canım

hadi canım hayırlı sonuçlar alırsın inş

kızlar iyi akşamalr gezmek güzel ama herşey para gercekten bi yemek ve bi yol masrafı 100 milyon tuttu abartısız cok zor bu haytta ayakta kalabilme bi daha 6 ay cıkmayız heralde

canınız sağolsun arkadaşım iyi geliyor bu gezmeler de bizlere ara sıra ne yapalım

adakcım inşallah bu sefer okuyabilirsin arkadaşlar sıkıldı benim hikayemi dinlemekten :)) 4 yıllık evliyim bizim sorunumuz hem genetik kaynaklı hemde inmemiş testis sorunumuz var. eşim 10 yaşındayken ameliyat olmuş. ilk tedavim 2008 de oldu. eşim microtese oldu ve sperm bulundu artan spermler donduruldu. 2 embriyo transferi yapıldı bana fakat tutmadı.2009 temmuzda tekrar denedik bu kez eşim ameliyat olmadı dondurulmuş spermlerden 1 tüp kullanıldı. 3 embriyo transfer edildi malesef yine negatifi görüdüm. bu üçüncü tedavim olacak Allahın izniyle... bunun sonucunuda hep beraber göreceğiz inşallah... biraz karışık atlatmışım sanırım umarım okuduklarından bişeyler anlayabilirisn.

slm kizlar
ya kizlar biz ne zaman bu illetten kurtulacagiz cok yoruldum artiik
sinirlerim bozuldu
kizlar lutfen bir yol bulalaim

Cevabın için teşekkür ederim espoir. Bilemedik kararsız kaldık. Doktor olarak ikisi de iyi diye duydum ben de. Merkezden emin olamadım. Ama sen Ankara Üniversitesini öneriyorsun herhalde merkez olarak.

DEMMİ hoşgeldin canım nasılsın naptın? transferin yapıldı test günün ne zaman? çok mu soru sordum ya meraklılar gibi ...

anladım arkadaşım demekki tesede epey bir sperminiz çıktı hala aynı spermlerle tedavi gördüğüne göre...maşallah bu güzel...fakat tutunmaması genetikten değilmi yani araştırıldımı bu konuda yapılacak bişi yokmu??inşallah bu defa tututnur arkadaşım çünkü bu tedaviler bizler için çok yıpratıcı oluyor....sizin için en iyi merkezi seçmişsinizdir zaten...hayırlısı olsun arkadaşım....spermleri kim nerde buldu arkadaşım....???

arkadaşlar eşim şuan hastanede dondurulmuş spermleri alıyor. gece gibide burda olur sanırım. büyük bir heyecan içerisinde onun gelmesini bekliyorum.çok kaygılıyım...

canım ben iki tedavimide memorial hastanesin de oldum. eşim orda tese oldu. hastane iyi ama yoğunluktan bazen bişeyler atlanabiliyor.tedaviler boyunca ufak tefek sıkıntılarımızda oldu. oyüzden şuan bulunduğum şehirde tedavi göreceğim istanbula gitmeyeceğim. eşimde ordaki dondurulmuşları buraya taşıyacak. burdaki doktorum onları getirelim riske atmayalım dedi. genetik sorunda 47xxy kliniferter sendromu. ama pgt ye gerek görmediler. tek sıkıntımız eğer erkek çocuğumuz olursa onda da aynı sorunlar olabilirmiş babanın özelliğini taşıma riski varmış yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…