- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
inşallah bu sefer bulunur canım. gelişmesi için ilaç felan kullanıyormusunuz bazı arkadaşlarda okuduğum kadarıyla ilaç tedavileriyle spermler olgunlaşabiliyor.
bizde genetik test yaptırdık ama sonucu 20 günde belli oluyormuş.ama yinede bana tedaviye başladı uzun protokol olduğu için mi acaba.offff yine kafam karıştı
leylakcım gözün aydın test temiz çıkmış bizde yaptırmıştık bizimde sonuç böle çıkmıştı genetik hiç bir sorun yoktyu
canım bize de 20 günde verdiler ama doktor yoktu o yüzden sonucu örenemedim sizlere sorayım dedim çok merak ettim çok korktum ama sonuç iii galiba sorun yok işallah allahım yüzümüze gül hepimizin küçük şeylerle bile o kadar mutlu oluyorum ki
amin canım.gözünaydın diyim sanadarısı başıma inşallah bizimkindede birşey çıkmasın diye ümit ediyorum.
sevgi dolu bize ilaç falan vermediler.siz bu klomeni teseden önce mi kullanıyorsunuz acaba.
inşallah leylakçım iyi dileklerine sonuna kadar katılıyorum.hepimiz için bu uzun ve yıpratıcı yolun sonu sıcacık ve ürkek gözlerle masumca bize bakan sağlıklı tatlı bir çift şirin göz olsun inşallah.forum da bebişlerle dolsun:))))
canım bu bizim ikinci tese olcak ilkini olduktan sonra klomen verdi kaan hoca geçen sene haziranda eşim tese olmuştu gelişmmeiş hücreler bulunmuştu iki embriyo tarnsfer oldu tutmadı eşimin fsh düşüktü o yüzden bu ilacı kulllanıyor fsh şuan normale döndü ama ilacı bırakınca düşüyor bizde tedaviye kadar kulllancaz sizin ilk tesemi olcak
bizde yaptırdık aynen sizin gibi yazıyordu.normal anormal bir şey yok dediler.yani iiiii mi diyosun işallah canım ya Teşekkür ederim cevabın için sizde yaptırmışmıydınız daha önce ordan mı biliyosunuz valla dünyalar beniö oldukaydirigubbakcemile3
amin canım Allah yardımcınız olsun.anladım canım.bizdede fsh tavan yapmış durumda testesteronda düşük o yüzden genetik test verdiler.bakalım sonuç ne olcak.olumlu olursa mikrotese tahminimce kasımın 14 ü gibi falan.eğer oracıkta sonucu beklerken bayılmassam hiçbir yerde bayılmam heralde allah utandırmasın emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
sizin fsh kaç canım ,kaçtı kaç oldu.canım bu bizim ikinci tese olcak ilkini olduktan sonra klomen verdi kaan hoca geçen sene haziranda eşim tese olmuştu gelişmmeiş hücreler bulunmuştu iki embriyo tarnsfer oldu tutmadı eşimin fsh düşüktü o yüzden bu ilacı kulllanıyor fsh şuan normale döndü ama ilacı bırakınca düşüyor bizde tedaviye kadar kulllancaz sizin ilk tesemi olcak
Arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Biz azoyu öğrendiğimizden beri Kaan Hoca'nın önerdiği ilaçları kullanıyoruz. Artık mteseye karar vermemiz gerekiyor. Ameliyat için Ankaraya gitmek bizim için çok zor olacağı için İstanbulda mı bu işi yapsak diye düşünmeye başladık. Burada da Emre Bakırcıoğlu ile görüşmüştük uzun zaman önce. Onu da bu forumdan duymuştum. O zamanlar Alman Hastanesindeydi ama artık Umut ve Bahçecideymiş. Size sorum şu olacak. Umut Tüp Bebekte Emre Bakırcıoğluna mtese olmayı önerir misiniz? Bu konuda Umut Tüp Bebeğe güvenebilir miyiz? Yoksa bu ameliyatın daha büyük bir hastanede mi yapılması gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kafamız gerçekten çok karışık. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?