Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde yaptırdık genetik problem yok zaten sebep geç indirilen testisler

bizde genetik test yaptırdık ama sonucu 20 günde belli oluyormuş.ama yinede bana tedaviye başladı uzun protokol olduğu için mi acaba.offff yine kafam karıştı

inşallah bu sefer bulunur canım. gelişmesi için ilaç felan kullanıyormusunuz bazı arkadaşlarda okuduğum kadarıyla ilaç tedavileriyle spermler olgunlaşabiliyor.

teşekkürler inşalllah canım olgunlaşmışlardır eşim hemen hemen 7 ay oluyor klomen kulllandı ve halada kulllanıyor bide bitkisel ürünler 3 ay kadarda proxed plus kullandı

bizde genetik test yaptırdık ama sonucu 20 günde belli oluyormuş.ama yinede bana tedaviye başladı uzun protokol olduğu için mi acaba.offff yine kafam karıştı

canım bize de 20 günde verdiler ama doktor yoktu o yüzden sonucu örenemedim sizlere sorayım dedim çok merak ettim çok korktum ama sonuç iii galiba sorun yok işallah allahım yüzümüze gül hepimizin küçük şeylerle bile o kadar mutlu oluyorum ki

leylakcım gözün aydın test temiz çıkmış bizde yaptırmıştık bizimde sonuç böle çıkmıştı genetik hiç bir sorun yoktyu

leylakcım gözün aydın test temiz çıkmış bizde yaptırmıştık bizimde sonuç böle çıkmıştı genetik hiç bir sorun yoktyu

sevgidolu canım cevabın için çok sağol Emre bey istemişti bu testleri şimdi ona mail atçam içim rahatlattın sağol.....

amin canım.gözünaydın diyim sanadarısı başıma inşallah bizimkindede birşey çıkmasın diye ümit ediyorum.

amin canım.gözünaydın diyim sanadarısı başıma inşallah bizimkindede birşey çıkmasın diye ümit ediyorum.

canım işallah sizinki de temiz çıkar .Allah hepimizin yardımcısı olsun bu uzun ve zor yolda işimizi su gibi akıtsın ve bebeklerimize kavuştursun bizi Allahım kucaklarımızı boş bırakmaz işallah bize de güler .....akannehir

inşallah leylakçım iyi dileklerine sonuna kadar katılıyorum.hepimiz için bu uzun ve yıpratıcı yolun sonu sıcacık ve ürkek gözlerle masumca bize bakan sağlıklı tatlı bir çift şirin göz olsun inşallah.forum da bebişlerle dolsun:))))

sevgi dolu bize ilaç falan vermediler.siz bu klomeni teseden önce mi kullanıyorsunuz acaba.

canım bu bizim ikinci tese olcak ilkini olduktan sonra klomen verdi kaan hoca geçen sene haziranda eşim tese olmuştu gelişmmeiş hücreler bulunmuştu iki embriyo tarnsfer oldu tutmadı eşimin fsh düşüktü o yüzden bu ilacı kulllanıyor fsh şuan normale döndü ama ilacı bırakınca düşüyor bizde tedaviye kadar kulllancaz sizin ilk tesemi olcak

amin allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

anladım canım.bizdede fsh tavan yapmış durumda testesteronda düşük o yüzden genetik test verdiler.bakalım sonuç ne olcak.olumlu olursa mikrotese tahminimce kasımın 14 ü gibi falan.eğer oracıkta sonucu beklerken bayılmassam hiçbir yerde bayılmam heralde allah utandırmasın emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

yani iiiii mi diyosun işallah canım ya Teşekkür ederim cevabın için sizde yaptırmışmıydınız daha önce ordan mı biliyosunuz valla dünyalar beniö oldukaydirigubbakcemile3
bizde yaptırdık aynen sizin gibi yazıyordu.normal anormal bir şey yok dediler.

amin canım Allah yardımcınız olsun.

sizin fsh kaç canım ,kaçtı kaç oldu.

bize dr ilaç vermedi ama maşallah bizim mutfak bitkiselden geçilmiyor.çakşır macunu,keçiboynuzu vs..3hafta oldu başlayalı.bu 4.hafta olcak.bu arada eşim yine test yaptırcak eğer olumlu bir gelişme yaşarsak paylaşırım burada.sonuçta allahtan umut kesilmez diyoruz.öyle mucizeler duyuyor ki insan olmaz diye birşey yok herşeye rağmen

nasılsınız kızlar
leylak gözün aydın darıs gelicek güzel haberlere olsun diyelim
bacılar baş ağrsından ölüyorum migrenim tutdu gene migrexs diye bir hap verdiydi dr kıriz gelince al demişti aldım ama pek bir fayda göremedim gerçi drda demişti ilerledikçe daha zor olur diye gel tedaviye başlayalm dedi ben yok dedim eger kabul etsem 6 ay boyunca sürcek bir tedaviymiş ve kesinlikle hamileleik yok 1 yıl içinde dedi ilaçların yan etsi varmş ve ağır ilaçlar etkileri 1 yla anca gider dedi bende o zaman neolur neolmaz kabul etmemiştim tabi şimdi umut kök hücreye kalınca başlıyım diyorum tedaviye bu arada kaan hoca soruma cevap vermemiş

öncelikle allah yardımcınız olsun diyorum.bizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve araştırdık.bu sitede olmak üzere emre bey hakkında olumlu şeyler okuyunca.hiç tereddüt etmeden inançla alman hastanesine gitik oda bizi umuta yönlendirdi.ve eşim mikrotese ameliyatı oldu ve birsürü sperm bulundu.2 embriyomuz oluştu.1i kondu ve tuttu.diğeride donduruldu.biz emre bey olmak üzere tüm ekipten çok memnun kaldık.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.güzel haberlerinizi burdan duyarız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…