nissancım önümüzdeki hafta adet olacam o zaman başlıyacağız inşallah.
nasılsınız kızlar
leylak gözün aydın darıs gelicek güzel haberlere olsun diyelim
bacılar baş ağrsından ölüyorum migrenim tutdu gene migrexs diye bir hap verdiydi dr kıriz gelince al demişti aldım ama pek bir fayda göremedim gerçi drda demişti ilerledikçe daha zor olur diye gel tedaviye başlayalm dedi ben yok dedim eger kabul etsem 6 ay boyunca sürcek bir tedaviymiş ve kesinlikle hamileleik yok 1 yıl içinde dedi ilaçların yan etsi varmş ve ağır ilaçlar etkileri 1 yla anca gider dedi bende o zaman neolur neolmaz kabul etmemiştim tabi şimdi umut kök hücreye kalınca başlıyım diyorum tedaviye bu arada kaan hoca soruma cevap vermemiş
öncelikle allah yardımcınız olsun diyorum.bizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve araştırdık.bu sitede olmak üzere emre bey hakkında olumlu şeyler okuyunca.hiç tereddüt etmeden inançla alman hastanesine gitik oda bizi umuta yönlendirdi.ve eşim mikrotese ameliyatı oldu ve birsürü sperm bulundu.2 embriyomuz oluştu.1i kondu ve tuttu.diğeride donduruldu.biz emre bey olmak üzere tüm ekipten çok memnun kaldık.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.güzel haberlerinizi burdan duyarız inş.
kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....
günaydın kızlar.....bugün izin aldım öğle arası süleyman beye gideceğim...off ya çok korkuyorum yine iğneler........yine muayeneler nasıl irite oluyorum bilemezsiniz....dua edin arkadaşlar bir başarısızlık daha yaşamaktan korkuyorum
zamancım geçmiş olsun .ben ,migrene biberiye çayının iyi geldiğini duymuştum,hatta tamamen bitiriyor diye biliyorum.bir araştır istersen.nissan bacı dra gidicemde bugün sohbet var ondan gitmedim yarında herif ankaraya gidiyor bakalm artık en kısa sürede inşallah gidicem
gelincik hadi gözün aydın sağ salim gelmiş spermler eh artık darısı bebişlerine olsun onlarda sağ salim gelsin konsun karnına
adak bacı Rabbim yardmcın olsun inşallah yüzün güler
Adakcım başlamış olduğun tedavin inşallah son tedavin olurda bebişini kuçağına alırsın.su gibi aksın kolay geçsin iinşallah dualarımız seninle.günaydın kızlar.....bugün izin aldım öğle arası süleyman beye gideceğim...off ya çok korkuyorum yine iğneler........yine muayeneler nasıl irite oluyorum bilemezsiniz....dua edin arkadaşlar bir başarısızlık daha yaşamaktan korkuyorum
kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....
canim sonuclarini bizede yaz
size ilac mi verdi yoksa sen kendin mi evde yaptin
canim test sonuclarini muhakkak bildir
belki ben formda goremem benim ozelime gonder birde ilaclaranekadar para verdin canim ya
Çok teşekkür ederim Emine. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İnşallah bizde de bulunur. Darısı başımıza. Sizde de inmemiş testisten mi kaynaklanıyordu. FSH yüksek miyidi? Bizim öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?