Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aklıma gelmişken ermiş aktar varya onunda ürünlerini kullandık oda işe yaramadı sonra m-sure var onuda kullandık oda işe yaramadı

çok geçmiş olsun zaman. bencede tedavini ol bu baş ağrıları hiç çekilmez canım tekrardan büyük geçmiş olsun

gözün aydın allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....

akıttığın gözyaşları mutluluktan olsun.. bazen ağlamak gerek tekrar gülebilmek için :)))

adak tum dualarımız seninle

zaman bence vakit kaybetmeden git doktora durduğun kabahat nasıl çekiyosun bu ağrıları

Tüm dua eden arkadaşlarım teşekkür ederim...allah hepinizden razı olsun...iyki bu topik var içimize atıp deli olurmuşuz heralde ne illet hastalık paylaşamıyosun bile....zamancım önce sen önemlisin unutma çocuk falan çok istiyoruz tabiki ama önce kendi sağlığımız kendine dikkat et tedavini gör yıpratma olan bu süreçte en çok bize oluyor unutma....

adakçım hadi bakalım hayırlısıyla başlasın ve bitsin tedavin inşallah bu sefer olacak canım ben inanıyorum canı gönülden. Tosuncuklar gelecek vallahi yaza iyice şenlenecek bu topik:))) Allah yardımcınız olsun canım benim sizin ve bizim gibilerin evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin yüzünü güldürsün....

nissan bacı dra gidicemde bugün sohbet var ondan gitmedim yarında herif ankaraya gidiyor bakalm artık en kısa sürede inşallah gidicem
gelincik hadi gözün aydın sağ salim gelmiş spermler eh artık darısı bebişlerine olsun onlarda sağ salim gelsin konsun karnına
adak bacı Rabbim yardmcın olsun inşallah yüzün güler

zamancım geçmiş olsun .ben ,migrene biberiye çayının iyi geldiğini duymuştum,hatta tamamen bitiriyor diye biliyorum.bir araştır istersen.

Adakcım başlamış olduğun tedavin inşallah son tedavin olurda bebişini kuçağına alırsın.su gibi aksın kolay geçsin iinşallah dualarımız seninle.

bak bunu bilmiyordum zcu bir bakimda kullanırım olmazsa ilaç tedavisinden iyidir 6 ay boyunca o ağır ilaçları kullanmak istemiyorum

selam yarular :))) nasılsınız bakalım? ben çok yoğunum o yüzden ancak geçmişi okuyup çıkıyorum..nasıl gidiyor bakalım? tedaviler falan..Rabbim tedavide olan arkadaşlarımın yar ve yardımcısı olsun..

Zamancım sanada geçmiş olsun..Geçen sana Ank ünv tüp bebek merkezi ile ilgili bir şey sormuştum..Gördünmü acaba?

Çok öpüyorum sizi..

kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....

hadi gözün aydın canım işallah bebeğine kavuşursun.....
ADAK canım işallah bu son tedavin olur bu sıkıntıları unutursun bebeğine kavuşünca...
ZAMAN geçmiş olsun dikkat et kendine ...

canim sonuclarini bizede yaz
size ilac mi verdi yoksa sen kendin mi evde yaptin
canim test sonuclarini muhakkak bildir
belki ben formda goremem benim ozelime gonder birde ilaclaranekadar para verdin canim ya

yazarım canım ben kendim yapmadım saraçoğluyla telefondan konuştum oda ilaçları gönderdi 3 aşamalı 6 aylık tedavi ilki tohum 2 ay boyunca sabah akşam aç karnına çay yapıyorsun 2 cisi hafta iki defa akşam yemeklerinden iki saat sonra çay ve günde 3 defa harnup pekmezi 3 cüsü hafta 2 defa çay nohut kürü bunların hepsini kendi gönderdi 6 aylık bir tedavi hepsi 2 şer caylık fiyatı da 539 milyon bakalım testten çokk korkuyorum ondan öncede eşime dünyanın işaçını yapmıştım bişey değişmemişse çok üzülürüm yaa

Çok teşekkür ederim Emine. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İnşallah bizde de bulunur. Darısı başımıza. Sizde de inmemiş testisten mi kaynaklanıyordu. FSH yüksek miyidi? Bizim öyle.

fsh ve hormonlar normal düzeydeydi. bizde doğuştan kanal yoklugu varmış. içeride üretim normalmiş ama spermleri taşıyan kanallar doğuştan olmadığı için dışarıya çıkmıyormuş. mesa yöntemiyle buldu emre bey . darısı başınıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…