emre bey konusunda için rahat olsun canım.. işinin ehli bir doktor. eşim emre beyde ameliyat oldu çok şükür bulundu sperm. inşallah sizde de bol bol bulunur.. umut tüp bebek merkezi evet küçük bi merkez gibi gözüküyor ama yaptıkları iş büyük bence bizim spermler dondurulmuştu kısmetse bu ay bende tüp bebeğe başlıyorum :)
öncelikle allah yardımcınız olsun diyorum.bizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve araştırdık.bu sitede olmak üzere emre bey hakkında olumlu şeyler okuyunca.hiç tereddüt etmeden inançla alman hastanesine gitik oda bizi umuta yönlendirdi.ve eşim mikrotese ameliyatı oldu ve birsürü sperm bulundu.2 embriyomuz oluştu.1i kondu ve tuttu.diğeride donduruldu.biz emre bey olmak üzere tüm ekipten çok memnun kaldık.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.güzel haberlerinizi burdan duyarız inş.
öncelikle allah yardımcınız olsun diyorum.bizde eşimin azosperm olduğunu öğrendik ve araştırdık.bu sitede olmak üzere emre bey hakkında olumlu şeyler okuyunca.hiç tereddüt etmeden inançla alman hastanesine gitik oda bizi umuta yönlendirdi.ve eşim mikrotese ameliyatı oldu ve birsürü sperm bulundu.2 embriyomuz oluştu.1i kondu ve tuttu.diğeride donduruldu.biz emre bey olmak üzere tüm ekipten çok memnun kaldık.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.güzel haberlerinizi burdan duyarız inş.
berre ne diyosun sen gözün aydın canım inşl kucağına aldığın günlerde gelir çok sevindim
gelincik canım siz sormadınız mı doktora sonuç nasıl diye birşey demediler mi ben şimdi sonuçları Emre beye atçam test yaptırıp mail atın dedi....
inş canım sağolasın.allahım hepimizin kucağını doldursun tez zamanda.
kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....
canim sen hic ibrahim saracoglundan bitkisel ilac alip kullandin mi
nasılsınız kızlar
leylak gözün aydın darıs gelicek güzel haberlere olsun diyelim
bacılar baş ağrsından ölüyorum migrenim tutdu gene migrexs diye bir hap verdiydi dr kıriz gelince al demişti aldım ama pek bir fayda göremedim gerçi drda demişti ilerledikçe daha zor olur diye gel tedaviye başlayalm dedi ben yok dedim eger kabul etsem 6 ay boyunca sürcek bir tedaviymiş ve kesinlikle hamileleik yok 1 yıl içinde dedi ilaçların yan etsi varmş ve ağır ilaçlar etkileri 1 yla anca gider dedi bende o zaman neolur neolmaz kabul etmemiştim tabi şimdi umut kök hücreye kalınca başlıyım diyorum tedaviye bu arada kaan hoca soruma cevap vermemiş
umudunu kaybetme canım biz şuan da kullanıyoruz ibrahim saraçoğlunun ürünlerini 2 aydır sabah akşam tohum kullanıyoruz ekimin 14 ünde test yaptırcak eşim bakalım çokk korkuyorum yine aynıdır diye saraçoğlu yüzde 40 şans verdi ondan sonra çay ve harnup pekmezi kullanıcaz 2 ay 6 ay lık tedavi yani hayırlısı olur inşallah :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?