Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok teşekkür ederim Emine. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İnşallah bizde de bulunur. Darısı başımıza. Sizde de inmemiş testisten mi kaynaklanıyordu. FSH yüksek miyidi? Bizim öyle.

berre ne diyosun sen gözün aydın canım inşl kucağına aldığın günlerde gelir çok sevindim

Çok teşekkürler Berre. İnşallah darısı hepimizin başımıza. Böyle olumlu sonuçlar alındığını duymak moral veriyor.

kızlar iyi geceler nasılsınız gecmişi bi okuyayım gelirim

gelincik canım siz sormadınız mı doktora sonuç nasıl diye birşey demediler mi ben şimdi sonuçları Emre beye atçam test yaptırıp mail atın dedi....

göstermez olurmuyuz gösterdik doktor herhangi bir sorun olmadığını söyledi. bizde o zamanlar bu kadar tecrübeli olmadığımız için bişey yok diye ne olduğunu bile sormadık. ama sizin tahlil sonucundakinin aynısı yazıyordu.

kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....

kızlar eşim geldi spermler sağsalim gelmiş emriyolog öyle demiş mutluluktan mı yoksa gün boyu kaygılanmaktan bilmiyorum şuan kendimi tutamıyorum gözyaşlarım sel oldu akıyo sanki....

canım gözünaydın ağlama ama bak sağsalim geldi işte kavuştun sen ağlama ayyy şimdikten hamilelik hormonu mu salgılamaya başladın yoksa :)))

canim sen hic ibrahim saracoglundan bitkisel ilac alip kullandin mi

umudunu kaybetme canım biz şuan da kullanıyoruz ibrahim saraçoğlunun ürünlerini 2 aydır sabah akşam tohum kullanıyoruz ekimin 14 ünde test yaptırcak eşim bakalım çokk korkuyorum yine aynıdır diye saraçoğlu yüzde 40 şans verdi ondan sonra çay ve harnup pekmezi kullanıcaz 2 ay 6 ay lık tedavi yani hayırlısı olur inşallah :1no2:

günaydın kızlar.....bugün izin aldım öğle arası süleyman beye gideceğim...off ya çok korkuyorum yine iğneler........yine muayeneler nasıl irite oluyorum bilemezsiniz....dua edin arkadaşlar bir başarısızlık daha yaşamaktan korkuyorum

kızlar demmiyi çok merak ediyorum keşke bugün gitmişken görsem ama onun transferi yapılmış evde yatıyodur tahminim gün sayıyo....buraya geldiğindede muhtemelen hamileyim diyecek ve halaylar çekicez.......

zamancigim canim biliyorum daha once iki tese yaptin ama benim sna bir onerim var bircok hasta bitkisel ilaclar kullnarak duzelmis canim sende bir saracoglundan yada selcukk kayadan ilaclar al
cunku kima azospermlerde bile fayda oluyor
canim bir dene sansini

adakcım dualarımız seninle canım inşl bu sefer yüzün gülecek çok sters yapma kendine kolay gelsin arkadaşım

canim sonuclarini bizede yaz
size ilac mi verdi yoksa sen kendin mi evde yaptin
canim test sonuclarini muhakkak bildir
belki ben formda goremem benim ozelime gonder birde ilaclaranekadar para verdin canim ya

günaydın bacılar nasılsınız
ben hiç iyi değilim dün başımın ağrısı baya hafiflemişti sabah kalktığımdan beride sinyalleri veriyor bugün gene ağrıcak bide üstüne gözümün üst kapağının içinde sivilce gibi iltihaplı bişey çıkmasınmı gözüm şişti her kırpmamda acıyor yani imtahan işte geldimi üst üste geliyor
umudunukaybetme bacım sen kürleri bana sor inan ben çok çabaladım topikteki en ateşli araştıran bendim kulağ çınlasn vaveyla vardı belginle ikisi çok kızardı bukadar araştrma diye bacım inan hangi kür duysak aldık ot çöp kalmadı kullanmadık ama olmadı artık bıraktık kök hücre son umut o herbalist selçuk kayanında ürünlerini kullandık bi işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…