Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim ya neden daha once soylemedin bende selcuk kayanin ilaclarini aldim insallah fayda olur
canim benim insallah rabbim senin yuzunu guldurur kok hucre umudumuz
canim ya birdaha sorsan keske su kok hucreyi belki kaan hoca birsey der

canim insallah sifa olur canim senin esinin hormonlari normalmiydi

canım gözünaydın ağlama ama bak sağsalim geldi işte kavuştun sen ağlama ayyy şimdikten hamilelik hormonu mu salgılamaya başladın yoksa :)))
Sağol canım hamilelik hormonumu salgılıyorsun demen çok hoşuma gitti inşallah hepimiz bir gün bol bol salgılarız mutluluktan ağlarız...

adakçım hadi hayırlı olsun canım.bu korkular hepimizde var ama tedaviye başlayabilmek bile çok güzel.inşallah sonucuda güzel olur.

akıttığın gözyaşları mutluluktan olsun.. bazen ağlamak gerek tekrar gülebilmek için :)))
AMİN canım haklısın Rabbim inşallah gün gelecek gülmeyi de nasip edecek.

geçmiş olsun zamancım Rabbim tez zamanda iyileştirsin. dediğin gibi imtihan işte, ama gözünü sakın ihmal etme doktora görün bence...

Son düzenleme:

amin canım inşallah. çok şükür geldi, eşim son hız gelmiş araçla getirdi. 12 saatlik yolu 7 saate indirmiş çok kızdım Allah korusun ya bişey olsaydı...

gelincik hadi gözün aydın bacım allah kalbine göre versin benim eşim 3 defa tese oldu 3ündede cokca sperm bulundu ama saolsun sectiğimiz merkezler hiç birinide degerlendiremediler

selam arkadaşlar uzunca bir aradan sonra yeniden aranızdayım 6 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz bir türlü olmuyor önce çok üstüne düşmedik zamana bıraktık ama artık çok canım sıkılmaya başladı,eşimin 2 sene önceki tahlilerinde sayı normaldi o yüzden ben hep sorunun bende olabileceğini düşündüm tüm tetkikleri yaptırdım ama herşey normal zaten adetlerim ve yumurtlamam da çok düzenli ,eşimin son tahlilinde sayı ve hareketlilik az çıktı yani sayı 34milyon ama spermlerin bir çoğu yavaş ve pandüler hareketliymiş,şimdi 3 aylık klomen ve evitamini kullanıyor bu şekilde tedavi görüp olumlu sonuç alan varmıı ????? 3 snedir 1 tane sağlıklı sperm döllenemedi mi yaaa,yoksa başka bi sorun mu var bilemiyorum ama çok sıkılmaya başladım artık çevremdeki sorulardan...((

gelincik hadi gözün aydın bacım allah kalbine göre versin benim eşim 3 defa tese oldu 3ündede cokca sperm bulundu ama saolsun sectiğimiz merkezler hiç birinide degerlendiremediler

Sağol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. merkez seçimi çok önemli tabi şuan da bizim deneyeceğimiz merkez de 1 yıl oldu açılalı. ama güveniyoz bakalım umut veriyolar. memorial gibi büyük bi yer değil tabi fakat emriyologları memorilden gelmiş çok iyilerdi onlarla görüştük. nasipte ne varsa o olacak yeterki hayırlsı olsun...
inşallah bir dahakine sende daha iyi bir merkezde tedavi olursun..

elifo hepimiz sıkılıyoruz canım sorulardan iş yerinde öyle gündemdeyim ki şuanda liste de baş sıradayım valla. Rabbim tez zamanda kurtarsın sizide, hepimizide..

Selam arkadaşlar....koştura gidip geldim...prugeon 300ü ile başladık şimdilik cumartaesiye kadar..cumartesi kontrol...gitmişken emre beyide gördük bize iyki bugün başladınız ayın 20 sinde izne gidiyorum ama sizinki yetişir dedi...valla buna sevindik....umulu konuştu ama yinede içimdeki endişe son güne kadar bitmeyecek allahın izniyle bugün bismillah dedik başladık...allah hepimizin yardımcısı olsun....

Rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.. kaçıncı tedavin eşin daha önce tese olmuşmuydu canım?

rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.. Kaçıncı tedavin eşin daha önce tese olmuşmuydu canım?

sağolasın arkadaşım...bu bizim 2. Oluyor istanbul tüp bebekte olduk ilkini yumurtalarımı topladılar ve sonra sperm bulunamadı dediler....patalojiye parça gönderilmiş ve parçada 10 tane sperme rastlanmış ama çok geçti tabi....bizde onun üzerine pataloji raporumuzla beraber emre beyi bulduk ve 6 aydır onunla tedavideyiz...artık günü geldi bi daha ameliyat olcaksınız dedi ve bugün başladık.....

bizim durumumuzda olanlar için 1 tane bile sperm önemliyken 10 tane varmış öylemi çok yazık olmuş canım. inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve yavruna kavuşursun. emre bey için şimdiye kadar hiç olumsuz bişey duymadım bence de doğru bi doktordasınız. sen pozitifi gör bende arkandan geliyorum..sonra da topikteki diğer arkadaşlarımız inşallah..

hadi hayırlısı arkadaşım işallah bulunur ve bebeğine kavuşursun bizde yaza erteledik tedaviyi .....

canim ya ben senin esinin iki defa tese oldugunu saniyordum
canim ya evet bende bazen aklimda suphe var acaba merkezimiz iyi degilmiydi mi

canim ya tup bebek yaparsan hamile kalirsin bence insallah buna bile gerek kalmaz ama canim cok korkmana gerek yokbence
asil korkmasi gerekenler bizleriz
bizlerde sayi sifir
esin bence bir daha test yapsin

canim insallah cok guzel haberler vereceksin bize rabbim yar ve yardimcin olsun

amin canım inşallah. çok şükür geldi, eşim son hız gelmiş araçla getirdi. 12 saatlik yolu 7 saate indirmiş çok kızdım Allah korusun ya bişey olsaydı...
canım bu sefer başarırsınız inşallah.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.

kulube yeni üyeyim bende nerde arıcam nere yazcam amlamıyorum :kayseri tüp bebek merkezinde tedaviye karar verdik nasıl olcak bilmiyoruz zormu bu süreç sonu nolcak tedavi olanlarla yazışmak isterdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…