- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın bacılar nasılsınız
ben hiç iyi değilim dün başımın ağrısı baya hafiflemişti sabah kalktığımdan beride sinyalleri veriyor bugün gene ağrıcak bide üstüne gözümün üst kapağının içinde sivilce gibi iltihaplı bişey çıkmasınmı gözüm şişti her kırpmamda acıyor yani imtahan işte geldimi üst üste geliyor
umudunukaybetme bacım sen kürleri bana sor inan ben çok çabaladım topikteki en ateşli araştıran bendim kulağ çınlasn vaveyla vardı belginle ikisi çok kızardı bukadar araştrma diye bacım inan hangi kür duysak aldık ot çöp kalmadı kullanmadık ama olmadı artık bıraktık kök hücre son umut o herbalist selçuk kayanında ürünlerini kullandık bi işe yaramıyor
yazarım canım ben kendim yapmadım saraçoğluyla telefondan konuştum oda ilaçları gönderdi 3 aşamalı 6 aylık tedavi ilki tohum 2 ay boyunca sabah akşam aç karnına çay yapıyorsun 2 cisi hafta iki defa akşam yemeklerinden iki saat sonra çay ve günde 3 defa harnup pekmezi 3 cüsü hafta 2 defa çay nohut kürü bunların hepsini kendi gönderdi 6 aylık bir tedavi hepsi 2 şer caylık fiyatı da 539 milyon bakalım testten çokk korkuyorum ondan öncede eşime dünyanın işaçını yapmıştım bişey değişmemişse çok üzülürüm yaa
Sağol canım hamilelik hormonumu salgılıyorsun demen çok hoşuma gitti inşallah hepimiz bir gün bol bol salgılarız mutluluktan ağlarız...canım gözünaydın ağlama ama bak sağsalim geldi işte kavuştun sen ağlama ayyy şimdikten hamilelik hormonu mu salgılamaya başladın yoksa :)))
adakçım hadi hayırlı olsun canım.bu korkular hepimizde var ama tedaviye başlayabilmek bile çok güzel.inşallah sonucuda güzel olur.günaydın kızlar.....bugün izin aldım öğle arası süleyman beye gideceğim...off ya çok korkuyorum yine iğneler........yine muayeneler nasıl irite oluyorum bilemezsiniz....dua edin arkadaşlar bir başarısızlık daha yaşamaktan korkuyorum
AMİN canım haklısın Rabbim inşallah gün gelecek gülmeyi de nasip edecek.akıttığın gözyaşları mutluluktan olsun.. bazen ağlamak gerek tekrar gülebilmek için :)))
geçmiş olsun zamancım Rabbim tez zamanda iyileştirsin. dediğin gibi imtihan işte, ama gözünü sakın ihmal etme doktora görün bence...günaydın bacılar nasılsınız
ben hiç iyi değilim dün başımın ağrısı baya hafiflemişti sabah kalktığımdan beride sinyalleri veriyor bugün gene ağrıcak bide üstüne gözümün üst kapağının içinde sivilce gibi iltihaplı bişey çıkmasınmı gözüm şişti her kırpmamda acıyor yani imtahan işte geldimi üst üste geliyor
umudunukaybetme bacım sen kürleri bana sor inan ben çok çabaladım topikteki en ateşli araştıran bendim kulağ çınlasn vaveyla vardı belginle ikisi çok kızardı bukadar araştrma diye bacım inan hangi kür duysak aldık ot çöp kalmadı kullanmadık ama olmadı artık bıraktık kök hücre son umut o herbalist selçuk kayanında ürünlerini kullandık bi işe yaramıyor
nissan bacı dra gidicemde bugün sohbet var ondan gitmedim yarında herif ankaraya gidiyor bakalm artık en kısa sürede inşallah gidicem
gelincik hadi gözün aydın sağ salim gelmiş spermler eh artık darısı bebişlerine olsun onlarda sağ salim gelsin konsun karnına
adak bacı Rabbim yardmcın olsun inşallah yüzün güler
gelincik hadi gözün aydın bacım allah kalbine göre versin benim eşim 3 defa tese oldu 3ündede cokca sperm bulundu ama saolsun sectiğimiz merkezler hiç birinide degerlendiremediler
Selam arkadaşlar....koştura gidip geldim...prugeon 300ü ile başladık şimdilik cumartaesiye kadar..cumartesi kontrol...gitmişken emre beyide gördük bize iyki bugün başladınız ayın 20 sinde izne gidiyorum ama sizinki yetişir dedi...valla buna sevindik....umulu konuştu ama yinede içimdeki endişe son güne kadar bitmeyecek allahın izniyle bugün bismillah dedik başladık...allah hepimizin yardımcısı olsun....
rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz.. Kaçıncı tedavin eşin daha önce tese olmuşmuydu canım?
mrb adakcım naptın nasıl geçti doktor görüşmen başladınmı iğnelere...
sağolasın arkadaşım...bu bizim 2. Oluyor istanbul tüp bebekte olduk ilkini yumurtalarımı topladılar ve sonra sperm bulunamadı dediler....patalojiye parça gönderilmiş ve parçada 10 tane sperme rastlanmış ama çok geçti tabi....bizde onun üzerine pataloji raporumuzla beraber emre beyi bulduk ve 6 aydır onunla tedavideyiz...artık günü geldi bi daha ameliyat olcaksınız dedi ve bugün başladık.....
Selam arkadaşlar....koştura gidip geldim...prugeon 300ü ile başladık şimdilik cumartaesiye kadar..cumartesi kontrol...gitmişken emre beyide gördük bize iyki bugün başladınız ayın 20 sinde izne gidiyorum ama sizinki yetişir dedi...valla buna sevindik....umulu konuştu ama yinede içimdeki endişe son güne kadar bitmeyecek allahın izniyle bugün bismillah dedik başladık...allah hepimizin yardımcısı olsun....
gelincik hadi gözün aydın bacım allah kalbine göre versin benim eşim 3 defa tese oldu 3ündede cokca sperm bulundu ama saolsun sectiğimiz merkezler hiç birinide degerlendiremediler
selam arkadaşlar uzunca bir aradan sonra yeniden aranızdayım 6 yıllık evliyim 3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz bir türlü olmuyor önce çok üstüne düşmedik zamana bıraktık ama artık çok canım sıkılmaya başladı,eşimin 2 sene önceki tahlilerinde sayı normaldi o yüzden ben hep sorunun bende olabileceğini düşündüm tüm tetkikleri yaptırdım ama herşey normal zaten adetlerim ve yumurtlamam da çok düzenli ,eşimin son tahlilinde sayı ve hareketlilik az çıktı yani sayı 34milyon ama spermlerin bir çoğu yavaş ve pandüler hareketliymiş,şimdi 3 aylık klomen ve evitamini kullanıyor bu şekilde tedavi görüp olumlu sonuç alan varmıı ????? 3 snedir 1 tane sağlıklı sperm döllenemedi mi yaaa,yoksa başka bi sorun mu var bilemiyorum ama çok sıkılmaya başladım artık çevremdeki sorulardan...((
canim insallah cok guzel haberler vereceksin bize rabbim yar ve yardimcin olsunSelam arkadaşlar....koştura gidip geldim...prugeon 300ü ile başladık şimdilik cumartaesiye kadar..cumartesi kontrol...gitmişken emre beyide gördük bize iyki bugün başladınız ayın 20 sinde izne gidiyorum ama sizinki yetişir dedi...valla buna sevindik....umulu konuştu ama yinede içimdeki endişe son güne kadar bitmeyecek allahın izniyle bugün bismillah dedik başladık...allah hepimizin yardımcısı olsun....
canım bu sefer başarırsınız inşallah.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.amin canım inşallah. çok şükür geldi, eşim son hız gelmiş araçla getirdi. 12 saatlik yolu 7 saate indirmiş çok kızdım Allah korusun ya bişey olsaydı...
Selam arkadaşlar....koştura gidip geldim...prugeon 300ü ile başladık şimdilik cumartaesiye kadar..cumartesi kontrol...gitmişken emre beyide gördük bize iyki bugün başladınız ayın 20 sinde izne gidiyorum ama sizinki yetişir dedi...valla buna sevindik....umulu konuştu ama yinede içimdeki endişe son güne kadar bitmeyecek allahın izniyle bugün bismillah dedik başladık...allah hepimizin yardımcısı olsun....[/QUO
hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız seninde rabbim yardım etsin dualarımız senin için de
adakcım su gibi aksın canım cabucacıktan hamiş olursun inşallah.allah hepimizin yüzüne baksın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?