- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
Merhaba kizlar.
Belgincim basiniz sagolsun dayin nur içinde yatsin kalanlariniz uzun ömürlü olsun.
Demmi senden iyi haber bekliyoruz insallah hamile haberleri pes pese gelir.
Bana gelince bu sabah son ultrasonum vardi çok sayida folikül varmis 15 civari.
Tabii hepsi istedigimiz boyutta degil. Simdi hemsireden haber bekliyorum ya bu aksam yumurta çatlatma ignesini vurucum OVITREL yada yarin aksam anlicaniz bu hafta isi hem yumurtalarim toplanacak hem transfer. Insallah yumurtalarim iyi kalitede olur vede esimin spermleriyle döllenir.
Aslinda korkuyorum esimin spermi çok sayida donduruldu ama orta kalite biliyorsunuz vücut isisinda kalan sperm çok iyi kalitede olamiya bilir. SOnuçta bulunduguna allaha çükür baska alternatifimiz yoktu.
Kizlar bol bol duanizi bekliyorum.
İnşallah Blueavcı hepinizi arkamdan bekliyor olacağım hem halaylara hem de gebeler kervanına:)demmicim inş senden güzel haberler alacaz inanıyorum buna açılışı sen yap biz arkandan gelelim süper olur süper
İnşallah umudunukaybetme canım kaan hoca endol-trental ve proxeed plus vermişti endol trentali iki ay kadar proxeedi ise mikrotese gününe kadar 6 ay sürekli kullandı.Emre bey de faydasına çok inançlı olmasa da biraz da eşimin kendi ısrarıyla deneme amaçlı Klomen kullandı iki ay kadar. Klomeni operasyondan 3-4 gün önce kesti.canim insallah hamileleik haberlerini aliriz
canim esin emre beyin mi verdigi ilaclari kullandi yoksa kaan hocakini mi
İnşallah adakçım ben de günlerdir bol bol şükrediyorum.evet arkadaşım zaten emre bey bize kendi söyledi ameliyat günüde spermiyogram vereceksiniz diye bakalım belki 1-2 çıkar....6 tüp donmuşumuz varmış ama içlerinde sperm olup olmadığı belli değil çünkü 1 tane görünce gerisine bakmadan meninin kalan bütün kısmını donduruyolar en azından bizde öyle olmuş.....inşallah allah söyletiyodur inşallah ordan bişiler gelir ama emre bey ameliyat olacağını düşünüyor yinede biz kendimizi ona hazırlıyoruz zaten diğer türlüsüde sürpriz olur.....ama inan size çok sevindim...yani o kadar araştırma uğraş boşa gitmedi eliniz boş kalmadı rabbime şükür...inşallah devamıda gelecek.....
Amiiin adakçım teşekkür ederim. Aslında en çok ikinci çocuk için üzülüyorum onlarda tam sağlıklı gelişseydi güzel olurdu. 1,5 sene sonra falan donmuş embriyo ile deneyebilirdim. şimdi ikinci çocuk için kafam karışık denemeyebilirim. bunları düşünmek için tabi daha çok çok erken. Belki de 1. ciye bakmayı öyle çok seveceğim ki 3. bile düşüneceğim. Neyse, nasibimiz kısmetimiz böyleymiş. aslında diğer ikisi de 5. güne kadar geldiler. ama 5. gün sanki 4. gündeki durumdaymışlar yavaş gelişmişler. emin olmak için 6. günü bekleyelim dedi süleyman bey, eşimse beklemeden hemen dondursanız dedi. o da gelişmezse kalitesizse boşa dondururuz çözünce zaten yaşamaz dedi. birşey diyemedik. Aslında 3. günü en gelişmiş embriyolar o ikisiydi biliyor musun 12-12 - 8 - 4 hücreliydiler. 3. gün transferi stratejisi takip edilse belkide gelişimleri duracak olan 12 hücreliler transfer edilecekti 3. güne kadar en gelişmişleri onlar olduğu için. Burada ekip olarak umutun çok doğru kararlar alan bir ekip olduğunu bir kez daha gördük. Aşina hanım da diğer embriyologlar da işlerini iyi yapıyorlar. 5. gün beklendiğinde 3. gün 8 hücreli olan en kaliteli en gelişmiş olan durumundaydı hatta o 2. gün sadece 2 hücreydi biliyor musun. doğa ne kadar ilginç ve mucizevi. 2. gün 4 hücreli olması beklenirmiş embriyoların ve o geri kalmıştı halbuki sonradan açılarak en iyi durumda o oldu. Kayınvalidem kız çocuklarının ergenliğe erkeklerden geç girmesini hatırlatıp kız olacağını söylüyor bakalım:) 2. gün diğerleri 6 - 6 - 4 hücreliydiler 4 hücreli olan orada takıldı kaldı halbuki en normali oydu 2. günü. öyle sürprizler ve mucizeler var ki en normali ölüyor en zayıfı serpilip büyüyor. Rabbimin hikmeti ve ilmi ne kadar geniş ne kadar bol.Demmicim sakın geride embriyom yok diye üzülme...şimdi bunu hiç düşünme bile....rabbim bu tek embriyona can versin güç versin sımsıkı tutunsun .ki ben öyle olacağına canı gönülden inanıyorum.......ama allah korusun tutki olmadı spermler var yumurtalar var...rabbim önce sana sağlık versin....allah yardımcın olsun allah hayırlı bir evlat nasip etsin...
İnşallah espoircim. bol Dua ediyorum senin ve topikteki diğer arkadaşlarımız için.Merhaba kizlar.
Belgincim basiniz sagolsun dayin nur içinde yatsin kalanlariniz uzun ömürlü olsun.
Tabii hepsi istedigimiz boyutta degil. Simdi hemsireden haber bekliyorum ya bu aksam yumurta çatlatma ignesini vurucum OVITREL yada yarin aksam anlicaniz bu hafta isi hem yumurtalarim toplanacak hem transfer. Insallah yumurtalarim iyi kalitede olur vede esimin spermleriyle döllenir.
Aslinda korkuyorum esimin spermi çok sayida donduruldu ama orta kalite biliyorsunuz vücut isisinda kalan sperm çok iyi kalitede olamiya bilir. SOnuçta bulunduguna allaha çükür baska alternatifimiz yoktu.
DEMMİ'cim geçmişi okudumda, senin adına çok sevindim..haftasonu inş bize güzel haberler verirsinde bizimde bu durgunluğumuz gerçer.
ADAK'çım sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun..
Rabbim inş herkese güzel haber vermeyi nasip eder..bu arada herkese iyi ve mutlu bir hafta diliyorum..
sağol canımBELGİN COK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN kızlar iyi geceler nasılsınız bakem
amin canımBelgın cım allah rahmet eylesın.mekanı cennet olsun kardesım
canım allah yardımcın olsun ne iğnesi anlamadım benim ilk tedavimde transverden sonra iğne olmammıştı.Hayırlı Haftalar kızlar. Benim iznim bitti işe başladım. İğne ve ilaçlara devam ediyorum. artk yer kalmadı kalçalarımda vurulacak. belirli bir yerimiz de yok herzaman yaptıracak değişik yerlere gidiyoruz bazı hemşireler çok kötü yapıyor. Kasık sancılarım, hastalanacakmış gibi bacak ağrılarım oluyor sık sık. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
sağol canım seninde başın sağolsun.Belgincim başın sağolsun. Ben de ramazan bayramının ikinci günü amcamı kaybetmiştim. çok kötü etkilenmiştim. 3-4 gün kendimi toparlayamadım. Allah geride kalanlarına sabır versin.
amin canımbelgincim başın sağolsun...allah gerisde kalanlara ömür versin...
canım inşallah ctesi burda halaylar çekeriz darısı bizlere.Kızlar geçmişi okuduğumda bizim durumumuzu merak edenler olmuş bir kere daha özetlemekte fayda görüyorum. Ocak 2010 da azoyu öğrendik 2,5 yıllık evliyiz yaşlarımız ben 33 eşim 34 eşim 5 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş sol taraf yukarda kalmış ve yok denecek kadar küçülmüş. ultrasonda mercimek büyüklüğünde çıkıyor. sağ taraf ise normale yakın boyutlarda Bu topikte öğrendiğimiz Kaan hoca ve emre beyde neredeyse eş zamanlı tedavideydik. İstanbulda oturduğumuz için Ankaraya 1 kez Emre beye ise ameliyattan önce 3-4 kez gidip geldik. ondan başka e-mail ve telefonlaşmalarımız her aklımıza takılan konuda devam etti her ikisiylede. ayda bir hormon ve sperm analizi yaptırıp gönderdik. ilaç ve bitkisel tedavilerini takip ettik. Sperm analizlerinin hepsinde de istisnasız sıfır gördük 8-9 sefer tek bir tane bile çıkmadı. sonunda umutta tedaviye karar verdik ve eşim emre beye ilk mikrotesesini oldu. çok ama çoook şükür ki 4-5 denemeye yetecek sayıda sperm bulunup donduruldu. Öyle ilginç ve kritik ki benden 10 folikülden 9 yumurta toplandı 8 i iyi kaliteydi spermler verildi 4 ü döllendi 4 embriyodan 3 ü 5. güne kadar yaşadı. o üçünden en iyi görünen 1 i yeni yasa yüzünden bana transfer edildi. diğer ikisi için 6. günü bekleyelim dendi ama 6. gününde gelişmeleri olmamış dondurulacak kalitede değilmiş. ve ne yazık ki onları da kaybettik. şimdi cumartesi gebelik testi olacağım. hepinizin dualarına ihtiyacım var. Sorularınıza cevap vermekten büyük memnuniyet duyacağımı bilmenizi isterim
amin canımbelgincim başın sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
sağol canıkBelgincim....canım başın sağolsun...allah sabır versin....
amin canım nerelerdesin girmiyorsunbelginim canım arkdaşım başın sağolsun rabbim sizlere ömür versin..adak canım rabbim yardımcınız olsun..demmi hadi iyi bir haber ver bizede moral olsun..kızlar kaan hocanın cep no var mı?
sağol canımgünaydın kızlar Belgin başın sağolsun .......Adak işallah tedavin iii geçer 2 ci tedavin Allah yardımcın olsun........Demmi işallah müjdeli haberi verirsin
evet canım çok gençti ama taktir ilahi..belgincim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin ,ailesine sizlere Allah sabır versin.gençmişte çok üzüldüm.
sagol canım sen nasılsın dualarım seninleMerhaba kizlar.
maşallah kızlar hadi bakalım ard arda inşallah hayırlı haberler gelir inşallah hamileyim diyenleriniz artar
belgin bacım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin
Kızlar geçmişi okuduğumda bizim durumumuzu merak edenler olmuş bir kere daha özetlemekte fayda görüyorum. Ocak 2010 da azoyu öğrendik 2,5 yıllık evliyiz yaşlarımız ben 33 eşim 34 eşim 5 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş sol taraf yukarda kalmış ve yok denecek kadar küçülmüş. ultrasonda mercimek büyüklüğünde çıkıyor. sağ taraf ise normale yakın boyutlarda Bu topikte öğrendiğimiz Kaan hoca ve emre beyde neredeyse eş zamanlı tedavideydik. İstanbulda oturduğumuz için Ankaraya 1 kez Emre beye ise ameliyattan önce 3-4 kez gidip geldik. ondan başka e-mail ve telefonlaşmalarımız her aklımıza takılan konuda devam etti her ikisiylede. ayda bir hormon ve sperm analizi yaptırıp gönderdik. ilaç ve bitkisel tedavilerini takip ettik. Sperm analizlerinin hepsinde de istisnasız sıfır gördük 8-9 sefer tek bir tane bile çıkmadı. sonunda umutta tedaviye karar verdik ve eşim emre beye ilk mikrotesesini oldu. çok ama çoook şükür ki 4-5 denemeye yetecek sayıda sperm bulunup donduruldu. Öyle ilginç ve kritik ki benden 10 folikülden 9 yumurta toplandı 8 i iyi kaliteydi spermler verildi 4 ü döllendi 4 embriyodan 3 ü 5. güne kadar yaşadı. o üçünden en iyi görünen 1 i yeni yasa yüzünden bana transfer edildi. diğer ikisi için 6. günü bekleyelim dendi ama 6. gününde gelişmeleri olmamış dondurulacak kalitede değilmiş. ve ne yazık ki onları da kaybettik. şimdi cumartesi gebelik testi olacağım. hepinizin dualarına ihtiyacım var. Sorularınıza cevap vermekten büyük memnuniyet duyacağımı bilmenizi isterim
kızlar buarada size bişey demeyi unuttum en son yaptırdığımızda her alanda 1-2 yuvarlak hücre var yazıyorduya geçen gene yaptırmış herif bu seferde her alanda 4-5 yuvarlak hücre görüldü yazıyordu sizce kızlar bizdede sperm çıkarmı yuvarlak hücreler spermin ayak sesi dersek eger sadece fikrinizi soruyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?