Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canimbaksen once transfer olacagi zamn esinde sperm versin belki menisinde sperm bulunurda hic dondurulmuslari kullanmazsiniz
buda basari sansinizi artiriir

Son düzenleme:
Espoircim.....rabbim yardımcın olsun hadi bakalım az kaldı bebişine kavuşmana...allahım ne olur ard arda topiği şenlendir....allah emeklerinizi boşa çıkarmasın...spermlerle ilgili içini ferah tut arkadaşım...inşallah döllenecek merak etme...

DEMMİ'cim geçmişi okudumda, senin adına çok sevindim..haftasonu inş bize güzel haberler verirsinde bizimde bu durgunluğumuz gerçer.

ADAK'çım sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun..

Rabbim inş herkese güzel haber vermeyi nasip eder..bu arada herkese iyi ve mutlu bir hafta diliyorum..

Son düzenleme:
demmicim inş senden güzel haberler alacaz inanıyorum buna açılışı sen yap biz arkandan gelelim süper olur süper
İnşallah Blueavcı hepinizi arkamdan bekliyor olacağım hem halaylara hem de gebeler kervanına:)
canim insallah hamileleik haberlerini aliriz
canim esin emre beyin mi verdigi ilaclari kullandi yoksa kaan hocakini mi
İnşallah umudunukaybetme canım kaan hoca endol-trental ve proxeed plus vermişti endol trentali iki ay kadar proxeedi ise mikrotese gününe kadar 6 ay sürekli kullandı.Emre bey de faydasına çok inançlı olmasa da biraz da eşimin kendi ısrarıyla deneme amaçlı Klomen kullandı iki ay kadar. Klomeni operasyondan 3-4 gün önce kesti.
İnşallah adakçım ben de günlerdir bol bol şükrediyorum.
Amiiin adakçım teşekkür ederim. Aslında en çok ikinci çocuk için üzülüyorum onlarda tam sağlıklı gelişseydi güzel olurdu. 1,5 sene sonra falan donmuş embriyo ile deneyebilirdim. şimdi ikinci çocuk için kafam karışık denemeyebilirim. bunları düşünmek için tabi daha çok çok erken. Belki de 1. ciye bakmayı öyle çok seveceğim ki 3. bile düşüneceğim. Neyse, nasibimiz kısmetimiz böyleymiş. aslında diğer ikisi de 5. güne kadar geldiler. ama 5. gün sanki 4. gündeki durumdaymışlar yavaş gelişmişler. emin olmak için 6. günü bekleyelim dedi süleyman bey, eşimse beklemeden hemen dondursanız dedi. o da gelişmezse kalitesizse boşa dondururuz çözünce zaten yaşamaz dedi. birşey diyemedik. Aslında 3. günü en gelişmiş embriyolar o ikisiydi biliyor musun 12-12 - 8 - 4 hücreliydiler. 3. gün transferi stratejisi takip edilse belkide gelişimleri duracak olan 12 hücreliler transfer edilecekti 3. güne kadar en gelişmişleri onlar olduğu için. Burada ekip olarak umutun çok doğru kararlar alan bir ekip olduğunu bir kez daha gördük. Aşina hanım da diğer embriyologlar da işlerini iyi yapıyorlar. 5. gün beklendiğinde 3. gün 8 hücreli olan en kaliteli en gelişmiş olan durumundaydı hatta o 2. gün sadece 2 hücreydi biliyor musun. doğa ne kadar ilginç ve mucizevi. 2. gün 4 hücreli olması beklenirmiş embriyoların ve o geri kalmıştı halbuki sonradan açılarak en iyi durumda o oldu. Kayınvalidem kız çocuklarının ergenliğe erkeklerden geç girmesini hatırlatıp kız olacağını söylüyor bakalım:) 2. gün diğerleri 6 - 6 - 4 hücreliydiler 4 hücreli olan orada takıldı kaldı halbuki en normali oydu 2. günü. öyle sürprizler ve mucizeler var ki en normali ölüyor en zayıfı serpilip büyüyor. Rabbimin hikmeti ve ilmi ne kadar geniş ne kadar bol.
Elimizden geleni yaptık. Şimdi hamileyimdir diye dahada çok dua ediyorum sizlere malum kabul olasılığı artarmış:)
İnşallah espoircim. bol Dua ediyorum senin ve topikteki diğer arkadaşlarımız için.

İnşallah melisela

kızlar memorial hastahanesinde semih özkan da tedavi olanınız varmı benim arkadaşım genetikçi onda yaptırıyorduk spermiyoğramları sürekli ısrarla git git diyordu aklıma geldi bugün kızlar aranızda giden yada bilgisi olan varmı

maşallah kızlar hadi bakalım ard arda inşallah hayırlı haberler gelir inşallah hamileyim diyenleriniz artar
belgin bacım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin

ESPOİR, DEMMİ, ADAK dualarım sizlerle inşallah allahın izniyle topiği şenlendiriceksiniz. Arkanızdan da bizler gelicez:)))

merhaba bacılar nasılsınız ben bugün biraz halsizim üşütmüşüm galiba cenazede...

BELGİN COK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN kızlar iyi geceler nasılsınız bakem
sağol canım
Belgın cım allah rahmet eylesın.mekanı cennet olsun kardesım
amin canım
canım allah yardımcın olsun ne iğnesi anlamadım benim ilk tedavimde transverden sonra iğne olmammıştı.
Belgincim başın sağolsun. Ben de ramazan bayramının ikinci günü amcamı kaybetmiştim. çok kötü etkilenmiştim. 3-4 gün kendimi toparlayamadım. Allah geride kalanlarına sabır versin.
sağol canım seninde başın sağolsun.
belgincim başın sağolsun...allah gerisde kalanlara ömür versin...
amin canım
canım inşallah ctesi burda halaylar çekeriz darısı bizlere.
belgincim başın sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
amin canım
Belgincim....canım başın sağolsun...allah sabır versin....
sağol canık
belginim canım arkdaşım başın sağolsun rabbim sizlere ömür versin..adak canım rabbim yardımcınız olsun..demmi hadi iyi bir haber ver bizede moral olsun..kızlar kaan hocanın cep no var mı?
amin canım nerelerdesin girmiyorsun
günaydın kızlar Belgin başın sağolsun .......Adak işallah tedavin iii geçer 2 ci tedavin Allah yardımcın olsun........Demmi işallah müjdeli haberi verirsin
sağol canım
belgincim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin ,ailesine sizlere Allah sabır versin.gençmişte çok üzüldüm.
evet canım çok gençti ama taktir ilahi..
sagol canım sen nasılsın dualarım seninle
maşallah kızlar hadi bakalım ard arda inşallah hayırlı haberler gelir inşallah hamileyim diyenleriniz artar
belgin bacım Rabbim yardımcınız olsun sabır versin

amin sağol bacım

slm canlar a.s.
BELGİNCİM başın sağolsun, mekanı cennet olsun ALLAH geride kalanlara hayırlı ömürler versin...
ADAKÇIM tedavin hayırlı olsun inşallah hamilelikle sonuçlansın...
DEMMİ seninde tedavin hayırlı olsun inşallah cumartesi hamile haberini alıp halayını çekeriz burda....

kızlar buarada size bişey demeyi unuttum en son yaptırdığımızda her alanda 1-2 yuvarlak hücre var yazıyorduya geçen gene yaptırmış herif bu seferde her alanda 4-5 yuvarlak hücre görüldü yazıyordu sizce kızlar bizdede sperm çıkarmı yuvarlak hücreler spermin ayak sesi dersek eger sadece fikrinizi soruyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum

inşallah güzel haberlerini alırız canım hep beraber halay çekeriz

bir ara bunla ilgili bir konu olmuştu istersen kaan hocaya yaz

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız...

demmi canım inşallah bize cumartesi günü hayırlı haberler vereceksin pozitif sonucu aldıktan sonra iğneleri felan herşeyi unutacaksın gör bak...

adakçım sende yarıyı dönmüşün maşallah iğne olarak hangilerini kullanıyosun bende günde 3 tane iğne kullandığımı biliyorum..

espoir inşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sana sıkı sıkı tutunurlar canım tedavinin sonuna gelmişin çatlatma iğnesinden sonra heyacanlı bekleyiş başlıyor demektir.

zamancım semih beyi sormuşun biz 2 kez memorialde tedavi olduk ama semih beyi hiç göremedik. ameliyatımızı bile başka bi doktor yaptı. alanında çok başarılı diye duyduk fakat o kaan hoca gibi tedavi felan vermiyormuş.

slm kızlar demmmicim inşalllah cumartesi mutlu haberini alırız valllah benim içime doğuyor olack inşalllah adak gelincik espoir ve diğer arkadaşlarım inşalllah sırayla hepinizin ve kendimin hamile haberlerini alırız

Iyi aksamlar guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Saat 9da catlatma ignemi vurdum allahin izniyle carsamba sabahi toplanacak.

iyi geceler kızlar eşimle konsere gittik bugün hopladım zıpladım kurtlarımı döktüm kafamı dağıttım geldim çok iyi geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…