Hayırlı Haftalar kızlar. Benim iznim bitti işe başladım. İğne ve ilaçlara devam ediyorum. artk yer kalmadı kalçalarımda vurulacak. belirli bir yerimiz de yok herzaman yaptıracak değişik yerlere gidiyoruz bazı hemşireler çok kötü yapıyor. Kasık sancılarım, hastalanacakmış gibi bacak ağrılarım oluyor sık sık. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır giremedim malesef ptesi sabahi dayımı kaybettik daha yeni kendime gelebildim allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın sizler nasılsınız..
belginim canım arkdaşım başın sağolsun rabbim sizlere ömür versin..adak canım rabbim yardımcınız olsun..demmi hadi iyi bir haber ver bizede moral olsun..kızlar kaan hocanın cep no var mı?
belginim canım arkdaşım başın sağolsun rabbim sizlere ömür versin..adak canım rabbim yardımcınız olsun..demmi hadi iyi bir haber ver bizede moral olsun..kızlar kaan hocanın cep no var mı?
evet nissan var ama açıkçası bu deneme başarısız olursa tekrar hazırlanmayı göze alamayacağım gibi geliyor çok zorlanıyorum.demm canım inşallah bebeğin sana tutunur diğer ikisi için üzüldüm ama dondurulmuş spermleriniz var dimi
hoşbulduk adakçımGünaydın kızlar herkese çok güzel bir hafta diliyorum...demmi hoşgeldin canım....
İnşallah canım, sizlerede yardımcı olsun Allah'ım Eşinin birer ikişer spermi çıkmaya devam etmiyor mu? ameliyata gerek kalmamasını umuyorum.Sanırım cumartesi kan vereceksin allahım inşallah bebeğin tutunur inan aklımız hep sendeydi geçmişi okursan görürsün zaten arkadaşım...allah yardımcın olsun...bizde cumartesi yada pazar işleme alınacağız eşimde tese olacak yani şimdilik öyle görünüyor.....yarın kontrolüm var kesin gün söylerim dedi.....
İnşallah herşey en istediğiniz şekilde gelişir Adakçım dualarımız seninleBugün tedavide 6. Günüm iğneler 3 çeşite çıktı valla zor helede 2. Tedavi insanı iyice yıpratıyormuş....cumartesi kontrolüm vardı doktor performans çok iyi istediğimiz sayı va kalitede yumurta elde edebilicez rahatlıkla dedi....bu defa emre beyde umutlu konuştu en azından biraz daha ....bakalım yarınki kontrolüm nasıl geçicek artık geriye sayıyoruz haftasonuna bişi kalmadı....hepinizin duualarını bekliyorum arkadaşlar....
Çok sağol gamzecimgünayadın kızlar.bgn dersim 12 buçukta başlıyo.keyif yaptım biraz.DEMMİcim allah yardımcın olsun canım.inşallah başka bi tedaviye gerek kalmıcak ve bebeğin sana tutunucak.dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?