günaydın bacılar
Bugün tedavide 6. Günüm iğneler 3 çeşite çıktı valla zor helede 2. Tedavi insanı iyice yıpratıyormuş....cumartesi kontrolüm vardı doktor performans çok iyi istediğimiz sayı va kalitede yumurta elde edebilicez rahatlıkla dedi....bu defa emre beyde umutlu konuştu en azından biraz daha ....bakalım yarınki kontrolüm nasıl geçicek artık geriye sayıyoruz haftasonuna bişi kalmadı....hepinizin duualarını bekliyorum arkadaşlar....
arkadaşlar kaan hocayla görüşüp gün alacağız mikro tese için biz birlikte hazırlanmıyoruz bende çalıştığım için rapor biraz sıkıntı oluyor..eşim mikrotese olacak bulunursa 15 tatilde tüp bebek..harzem liste yapmıştı bei sormuş arkadaşlar eşim mikrotese olmadı daha..birde espoirden ne haber merak ediyorum tedavi ne alemde..
Iyi aksamlar guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Saat 9da catlatma ignemi vurdum allahin izniyle carsamba sabahi toplanacak.
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız...
demmi canım inşallah bize cumartesi günü hayırlı haberler vereceksin pozitif sonucu aldıktan sonra iğneleri felan herşeyi unutacaksın gör bak...
adakçım sende yarıyı dönmüşün maşallah iğne olarak hangilerini kullanıyosun bende günde 3 tane iğne kullandığımı biliyorum..
espoir inşallah çok kaliteli embriyolarınız olur sana sıkı sıkı tutunurlar canım tedavinin sonuna gelmişin çatlatma iğnesinden sonra heyacanlı bekleyiş başlıyor demektir.
zamancım semih beyi sormuşun biz 2 kez memorialde tedavi olduk ama semih beyi hiç göremedik. ameliyatımızı bile başka bi doktor yaptı. alanında çok başarılı diye duyduk fakat o kaan hoca gibi tedavi felan vermiyormuş.
herşey istediğin gibi olsun arkadaşım inşallah herşey yolunda gider de bebeğine kavuşursun
Zamancım yanlış hatırlıyor olabilirim ama zannedersem mehtapsym arkadaşımız orada tedavi oldu ve memnun kamamıştı. sperm de bulunamadı. biz de doktor ve merkez seçimine karar vermek için görüşmüştük. semih özkan çok ilgisiz bir doktor. eşimi muayene bile etmeden tahlillerine bakıp lakayıt bir tavırla "tamam siz merkezinizi seçin ben ameliyatı yaparım sorun değil demişti." başkada hiç bir bilgi vermemişti.kızlar memorial hastahanesinde semih özkan da tedavi olanınız varmı benim arkadaşım genetikçi onda yaptırıyorduk spermiyoğramları sürekli ısrarla git git diyordu aklıma geldi bugün kızlar aranızda giden yada bilgisi olan varmı
İnşallah SayesçimESPOİR, DEMMİ, ADAK dualarım sizlerle inşallah allahın izniyle topiği şenlendiriceksiniz. Arkanızdan da bizler gelicez:)))
Amin Adakçım, Allah'ım hepimize yardım etsin. Yeni yasa gereği tek transfer olacağı için en iyisini vermeye çalıştılar. en iyisi de 5. günde belli oluyor ama tabi 4. gün hepsinin ölme riski de var. çok hassas bir denge. açıkçası imsi seçimiyle ben 4 döllenmenin 4 ünün de çok iyi yaşayacağını tahmin etmiştim. Ama sadece 50 kadar tese spermiyle bu kadarına da çok ama çok şükür. sen de gönlünü ferah tut aynı burçtan olacak çocuklarımız büyük ihtimallevereliniortakdemmi....valla anlattıklarına şaşırdım dediğin gibi ne kadar enteresan rabbimin kime can verip kime can vermeyeceği bellimi??herşeyi o bilir....ama senin 5.gün transfer olduğunu bilmiyodum genelde 3.gün çağırıyolar ya ....ayrıca embriyologlar hakkında böyle düşünmen banada güç verdi şimdi işlem öncesi....allahım yardım etsin hepimize....belkide kayınvalidenin içine doğuyodur cimcime bir kızın olur....2.çocuğa gelince sen bunu kucağına al büyüt hepsini unutacaksın bidaha baştan başlamak hiç gözüne gelmeyecek inan....bak ben 1.tedavide ne kadar kötüydüm mesela mayıs ayındaki konuşmalarımızı hatırla bidaha tedaviye başlamayacaktım eşimin yanlız ameliyat olmasını istiyodum ama ne oldu 5 ay geçti unuttum ve yine başladım hemde extradan maddi sorunlarımız olmasına rağmen....inşallah hayırlısıyla kucağına al bebeğinizi arkadaşım hepsi geçicek...
biz transfer günü heyecandan sabah sabah kalkıp umuta gittik. bize saatini söylememişlerdi. tam caddesine varmak üzereydik ki aradılar ve saat 14.30 da olacağını söylediler. o sırada saat 09.30 falandı. saat 11.30 gibi transfer ekibiyle görüştük yumuşçuğumuzun fotoğrafını gördük. saat 15.00 deki transferde embriyolog sabahtan buyana daha da geliştiğini söyledi. Aferin benim kızıma guclubacismile
arkadaşım şu an puregon ayrıva yanında cetrotide 0.25 ve merolem 150 kullanıyorum...bugünde kontrolüm var bakalım tedavide nasıl bir değişiklik olacak...ama zorluyo beni...
kızlar buarada size bişey demeyi unuttum en son yaptırdığımızda her alanda 1-2 yuvarlak hücre var yazıyorduya geçen gene yaptırmış herif bu seferde her alanda 4-5 yuvarlak hücre görüldü yazıyordu sizce kızlar bizdede sperm çıkarmı yuvarlak hücreler spermin ayak sesi dersek eger sadece fikrinizi soruyorum yoksa kendimi mi kandırıyorum
espoir_fr canım güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..
bu arada herkese günaydın arkadaşlar..
hadi hayırlısı arkadaşım inşallah güzel ve mutlu gelir arkası
günaydın arkadaşlar.ESPOİR FR canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarım tüm tedavide olan arkadaşlarıma ve bizim gibi bir umut diye bekliyenlere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?