Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
demmi....valla anlattıklarına şaşırdım dediğin gibi ne kadar enteresan rabbimin kime can verip kime can vermeyeceği bellimi??herşeyi o bilir....ama senin 5.gün transfer olduğunu bilmiyodum genelde 3.gün çağırıyolar ya ....ayrıca embriyologlar hakkında böyle düşünmen banada güç verdi şimdi işlem öncesi....allahım yardım etsin hepimize....belkide kayınvalidenin içine doğuyodur cimcime bir kızın olur....2.çocuğa gelince sen bunu kucağına al büyüt hepsini unutacaksın bidaha baştan başlamak hiç gözüne gelmeyecek inan....bak ben 1.tedavide ne kadar kötüydüm mesela mayıs ayındaki konuşmalarımızı hatırla bidaha tedaviye başlamayacaktım eşimin yanlız ameliyat olmasını istiyodum ama ne oldu 5 ay geçti unuttum ve yine başladım hemde extradan maddi sorunlarımız olmasına rağmen....inşallah hayırlısıyla kucağına al bebeğinizi arkadaşım hepsi geçicek...

espoir_fr canım güzel haberlerini bekliyoruz inşAllah..

bu arada herkese günaydın arkadaşlar..

herşey istediğin gibi olsun arkadaşım inşallah herşey yolunda gider de bebeğine kavuşursun

inşallah ameliyet başarılı olur da bol bol spermleriniz çıkar herşey yolunda gider

arkadaşım şu an puregon ayrıva yanında cetrotide 0.25 ve merolem 150 kullanıyorum...bugünde kontrolüm var bakalım tedavide nasıl bir değişiklik olacak...ama zorluyo beni...

günaydın arkadaşlar.ESPOİR FR canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarım tüm tedavide olan arkadaşlarıma ve bizim gibi bir umut diye bekliyenlere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Zamancım yanlış hatırlıyor olabilirim ama zannedersem mehtapsym arkadaşımız orada tedavi oldu ve memnun kamamıştı. sperm de bulunamadı. biz de doktor ve merkez seçimine karar vermek için görüşmüştük. semih özkan çok ilgisiz bir doktor. eşimi muayene bile etmeden tahlillerine bakıp lakayıt bir tavırla "tamam siz merkezinizi seçin ben ameliyatı yaparım sorun değil demişti." başkada hiç bir bilgi vermemişti.
ESPOİR, DEMMİ, ADAK dualarım sizlerle inşallah allahın izniyle topiği şenlendiriceksiniz. Arkanızdan da bizler gelicez:)))
İnşallah Sayesçim
Amin Adakçım, Allah'ım hepimize yardım etsin. Yeni yasa gereği tek transfer olacağı için en iyisini vermeye çalıştılar. en iyisi de 5. günde belli oluyor ama tabi 4. gün hepsinin ölme riski de var. çok hassas bir denge. açıkçası imsi seçimiyle ben 4 döllenmenin 4 ünün de çok iyi yaşayacağını tahmin etmiştim. Ama sadece 50 kadar tese spermiyle bu kadarına da çok ama çok şükür. sen de gönlünü ferah tut aynı burçtan olacak çocuklarımız büyük ihtimallevereliniortak

Zamancım çok dua ediyorum ben sana inan eşlerimizin durumu aynı, tek inmemiş testisliler. bak ne diycem akupunkturu araştırdınız mı hiç. biliyorum ki denemediğiniz hiç bir şey kalmadı bu uğurda, bu savaşta. ben sana umut verip hayal kırıklıklarına bir yenisini eklemek istemem ama bir de o kapıyı deneseniz. Kaan hoca bu konuda çok az sayıda da olsa nadir hastalarında sperm çıktığını söylemişti. hiç bir yan etkisinin olmadığı da biliniyor. benim eşim denedi sonuçta normal çıkış olmadı belki ama emre beyin yorumu testisin normal sperm üretimi yapar durumda olduğu. dokulara yakından bakan biri olarak böyle yorumladı kanallarda bir sorun vardır inmemiş testis ameliyatından dolayı dedi. iğne dahi batırılmış olsa yüksek olasılıkla bulurduk senden demiş. yani içini açıp bakmak değil rastgele biyerine de girilse sperm çıkardı demiş. belki bu durumda olmasına sebep akupunkturdur bilemiyoruz. Bir araştırın düşünürseniz iki doktor var tavsiye edebileceğim bu konuda çalışan.

biz transfer günü heyecandan sabah sabah kalkıp umuta gittik. bize saatini söylememişlerdi. tam caddesine varmak üzereydik ki aradılar ve saat 14.30 da olacağını söylediler. o sırada saat 09.30 falandı. saat 11.30 gibi transfer ekibiyle görüştük yumuşçuğumuzun fotoğrafını gördük. saat 15.00 deki transferde embriyolog sabahtan buyana daha da geliştiğini söyledi. Aferin benim kızımaguclubacismile

ayy canım benim Rabbim inşallah gönlünün muradını verirde tombiş bi kızın olur. Sen hamileyim de :CüvCüv:bizde arkandan gelelim inşallahh...

arkadaşım şu an puregon ayrıva yanında cetrotide 0.25 ve merolem 150 kullanıyorum...bugünde kontrolüm var bakalım tedavide nasıl bir değişiklik olacak...ama zorluyo beni...

adakcım haklısın zorluyor gerçekten. bekarken 1 tane bile iğne vurunmaktan kaçan ben 2 tedavim boyunca kullanmadığım iğne kalmadı( insan alışıyor mecburen.

bende hala adet olamadım kızlar dün kesin olurum diyordum bugün bile hala tık yok. fakat belim çok fena ağrıyor. 3. denemem olmasına rağmen bu tedavi daha çok heyecanlandırıyor beni..

canim ya insallah spermin ayak sesleridir
canim bende seni kandirmak istemiyorum umut da vermek istemiyorum ama bencede sperm olusumu olabilir
esin bugulerde bir tedavi yada ilac bitkisel bir sey kullandi mi

günaydın arkadaşlar.ESPOİR FR canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarım tüm tedavide olan arkadaşlarıma ve bizim gibi bir umut diye bekliyenlere.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Insallah zcu gÜzel hayirli haberler verim size.
Simdilik hersey yolunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…