belgincim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin ,ailesine sizlere Allah sabır versin.gençmişte çok üzüldüm.merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır giremedim malesef ptesi sabahi dayımı kaybettik daha yeni kendime gelebildim allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın sizler nasılsınız..
hayırlı haftalar canım .demmicim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurda burada halaylar çekeriz.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın.Hayırlı Haftalar kızlar. Benim iznim bitti işe başladım. İğne ve ilaçlara devam ediyorum. artk yer kalmadı kalçalarımda vurulacak. belirli bir yerimiz de yok herzaman yaptıracak değişik yerlere gidiyoruz bazı hemşireler çok kötü yapıyor. Kasık sancılarım, hastalanacakmış gibi bacak ağrılarım oluyor sık sık. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
adakcım Allah yardımcın olsun canım .inşallah eşindede spermcikler çıkarda ,hamiş olursun .senin içinde burada halaylar çekeriz.nasıl gidiyor tedavin ikincisi zor demişsin inşallah emeklerinizin mükafatını alırsınız.Bugün tedavide 6. Günüm iğneler 3 çeşite çıktı valla zor helede 2. Tedavi insanı iyice yıpratıyormuş....cumartesi kontrolüm vardı doktor performans çok iyi istediğimiz sayı va kalitede yumurta elde edebilicez rahatlıkla dedi....bu defa emre beyde umutlu konuştu en azından biraz daha ....bakalım yarınki kontrolüm nasıl geçicek artık geriye sayıyoruz haftasonuna bişi kalmadı....hepinizin duualarını bekliyorum arkadaşlar....
Hayırlı Haftalar kızlar. Benim iznim bitti işe başladım. İğne ve ilaçlara devam ediyorum. artk yer kalmadı kalçalarımda vurulacak. belirli bir yerimiz de yok herzaman yaptıracak değişik yerlere gidiyoruz bazı hemşireler çok kötü yapıyor. Kasık sancılarım, hastalanacakmış gibi bacak ağrılarım oluyor sık sık. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Kızlar geçmişi okuduğumda bizim durumumuzu merak edenler olmuş bir kere daha özetlemekte fayda görüyorum. Ocak 2010 da azoyu öğrendik 2,5 yıllık evliyiz yaşlarımız ben 33 eşim 34 eşim 5 yaşında inmemiş testis ameliyatı geçirmiş sol taraf yukarda kalmış ve yok denecek kadar küçülmüş. ultrasonda mercimek büyüklüğünde çıkıyor. sağ taraf ise normale yakın boyutlarda Bu topikte öğrendiğimiz Kaan hoca ve emre beyde neredeyse eş zamanlı tedavideydik. İstanbulda oturduğumuz için Ankaraya 1 kez Emre beye ise ameliyattan önce 3-4 kez gidip geldik. ondan başka e-mail ve telefonlaşmalarımız her aklımıza takılan konuda devam etti her ikisiylede. ayda bir hormon ve sperm analizi yaptırıp gönderdik. ilaç ve bitkisel tedavilerini takip ettik. Sperm analizlerinin hepsinde de istisnasız sıfır gördük 8-9 sefer tek bir tane bile çıkmadı. sonunda umutta tedaviye karar verdik ve eşim emre beye ilk mikrotesesini oldu. çok ama çoook şükür ki 4-5 denemeye yetecek sayıda sperm bulunup donduruldu. Öyle ilginç ve kritik ki benden 10 folikülden 9 yumurta toplandı 8 i iyi kaliteydi spermler verildi 4 ü döllendi 4 embriyodan 3 ü 5. güne kadar yaşadı. o üçünden en iyi görünen 1 i yeni yasa yüzünden bana transfer edildi. diğer ikisi için 6. günü bekleyelim dendi ama 6. gününde gelişmeleri olmamış dondurulacak kalitede değilmiş. ve ne yazık ki onları da kaybettik. şimdi cumartesi gebelik testi olacağım. hepinizin dualarına ihtiyacım var. Sorularınıza cevap vermekten büyük memnuniyet duyacağımı bilmenizi isterim
Bugün tedavide 6. Günüm iğneler 3 çeşite çıktı valla zor helede 2. Tedavi insanı iyice yıpratıyormuş....cumartesi kontrolüm vardı doktor performans çok iyi istediğimiz sayı va kalitede yumurta elde edebilicez rahatlıkla dedi....bu defa emre beyde umutlu konuştu en azından biraz daha ....bakalım yarınki kontrolüm nasıl geçicek artık geriye sayıyoruz haftasonuna bişi kalmadı....hepinizin duualarını bekliyorum arkadaşlar....
Adakçım ameliyat öncesi eşime ve banada bir form imzalatıyorlar riskleri ve öncesi/sonrasında dikkat edileceklerle ilgili orda maddelerden birinde operasyon sabahı da spermiyogram her ihtimale karşı yapılır yazıyor. Biz telaştan iyi okumamışız yapılmadan ameliyata girdi eşim. siz bunu emre beyle önceden konuşun. belki de son sperm testinde bir sürü sperminiz çıkar. bize belki sorsaydık ta gerek görmezdi emre bey çünkü 9 kere çıkmamış 10 cuda mı çıkacak derdi :) ameliyat sonrasına baktığımızda haksız da sayılmazmış çünkü testisin durumu iyi fakat çıkışa mani kanallarda hasar, bağlanma, tıkanma gibi şeyler varmış. öyle olunca da 100 testtte yapsak çıkmazdı tabiki. ama sizde çıkıyor tek tük de olsa hem donmuşlarınız da var. bir 5 tane hareketli çıksa ameliyat olmaz eşin. Çıkmazsada sakın endişelenme sizin patoloji raporunuz belli, çıkışlarınız belli. Mutlaka ve kesin olarak bulacaktır Emre Bey.
adakçım ameliyat öncesi eşime ve banada bir form imzalatıyorlar riskleri ve öncesi/sonrasında dikkat edileceklerle ilgili orda maddelerden birinde operasyon sabahı da spermiyogram her ihtimale karşı yapılır yazıyor. Biz telaştan iyi okumamışız yapılmadan ameliyata girdi eşim. Siz bunu emre beyle önceden konuşun. Belki de son sperm testinde bir sürü sperminiz çıkar. Bize belki sorsaydık ta gerek görmezdi emre bey çünkü 9 kere çıkmamış 10 cuda mı çıkacak derdi :) ameliyat sonrasına baktığımızda haksız da sayılmazmış çünkü testisin durumu iyi fakat çıkışa mani kanallarda hasar, bağlanma, tıkanma gibi şeyler varmış. öyle olunca da 100 testtte yapsak çıkmazdı tabiki. Ama sizde çıkıyor tek tük de olsa hem donmuşlarınız da var. Bir 5 tane hareketli çıksa ameliyat olmaz eşin. çıkmazsada sakın endişelenme sizin patoloji raporunuz belli, çıkışlarınız belli. Mutlaka ve kesin olarak bulacaktır emre bey.
canim insallah cok guzel olacak hakkinda hayirlisi en guzel seklide senin olur insallah
günaydın kızlar belgin başın sağolsun .......adak işallah tedavin iii geçer 2 ci tedavin allah yardımcın olsun........demmi işallah müjdeli haberi verirsin
adakcım allah yardımcın olsun canım .inşallah eşindede spermcikler çıkarda ,hamiş olursun .senin içinde burada halaylar çekeriz.nasıl gidiyor tedavin ikincisi zor demişsin inşallah emeklerinizin mükafatını alırsınız.
arkadaşlar hayırlı haftalar.nasılsınız,moraller bu hafta iyidir inşallah.eşimde yarın sperm testi yaptıracak .pek umudum yok ama yinede merak ediyorum.45 gündür ilaç kullanıyor .bu kadar sürede etki etmezmiş gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?