Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar Belgin başın sağolsun .......Adak işallah tedavin iii geçer 2 ci tedavin Allah yardımcın olsun........Demmi işallah müjdeli haberi verirsin

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir haftadır giremedim malesef ptesi sabahi dayımı kaybettik daha yeni kendime gelebildim allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın sizler nasılsınız..
belgincim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin ,ailesine sizlere Allah sabır versin.gençmişte çok üzüldüm.

hayırlı haftalar canım .demmicim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunurda burada halaylar çekeriz.Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın.

adakcım Allah yardımcın olsun canım .inşallah eşindede spermcikler çıkarda ,hamiş olursun .senin içinde burada halaylar çekeriz.nasıl gidiyor tedavin ikincisi zor demişsin inşallah emeklerinizin mükafatını alırsınız.

arkadaşlar hayırlı haftalar.nasılsınız,moraller bu hafta iyidir inşallah.eşimde yarın sperm testi yaptıracak .pek umudum yok ama yinede merak ediyorum.45 gündür ilaç kullanıyor .bu kadar sürede etki etmezmiş gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.bilmiyorumkismile

demmicim inş senden güzel haberler alacaz inanıyorum buna açılışı sen yap biz arkandan gelelim süper olur süper

adakcım seninde tedavin inşl güzel sonuçlanır bol bol sperm çıkar bu tedavinde kavuşursun bebeğine dualarım hepimiz ,için

canim insallah rabbim karsiligini verir
insallah emeklerin bosa gitmez canim

canim insallah hamileleik haberlerini aliriz
canim esin emre beyin mi verdigi ilaclari kullandi yoksa kaan hocakini mi

canim insallah cok guzel olacak hakkinda hayirlisi en guzel seklide senin olur insallah

canim siz kaan hocada mi yaptiniz emre beyde mi
canim benim esim sperm testi yapmadi

evet arkadaşım zaten emre bey bize kendi söyledi ameliyat günüde spermiyogram vereceksiniz diye bakalım belki 1-2 çıkar....6 tüp donmuşumuz varmış ama içlerinde sperm olup olmadığı belli değil çünkü 1 tane görünce gerisine bakmadan meninin kalan bütün kısmını donduruyolar en azından bizde öyle olmuş.....inşallah allah söyletiyodur inşallah ordan bişiler gelir ama emre bey ameliyat olacağını düşünüyor yinede biz kendimizi ona hazırlıyoruz zaten diğer türlüsüde sürpriz olur.....ama inan size çok sevindim...yani o kadar araştırma uğraş boşa gitmedi eliniz boş kalmadı rabbime şükür...inşallah devamıda gelecek.....

Demmicim sakın geride embriyom yok diye üzülme...şimdi bunu hiç düşünme bile....rabbim bu tek embriyona can versin güç versin sımsıkı tutunsun .ki ben öyle olacağına canı gönülden inanıyorum.......ama allah korusun tutki olmadı spermler var yumurtalar var...rabbim önce sana sağlık versin....allah yardımcın olsun allah hayırlı bir evlat nasip etsin...

inşallah arkadaşım...evet 1.de neyin ne olduğu tam anlayamadan oldu bitti ama şimdi hem biliyorum hemde daha bi zor canım yanıyo..psikolojimde daha zayıf..allah hepimizin yardımcısı olsun

hiç belli olmaz arkadaşım...inşallah yarın bize güzel bir haber verirsin....

Merhaba kizlar.

Belgincim basiniz sagolsun dayin nur içinde yatsin kalanlariniz uzun ömürlü olsun.

Demmi senden iyi haber bekliyoruz insallah hamile haberleri pes pese gelir.

Bana gelince bu sabah son ultrasonum vardi çok sayida folikül varmis 15 civari.
Tabii hepsi istedigimiz boyutta degil. Simdi hemsireden haber bekliyorum ya bu aksam yumurta çatlatma ignesini vurucum OVITREL yada yarin aksam anlicaniz bu hafta isi hem yumurtalarim toplanacak hem transfer. Insallah yumurtalarim iyi kalitede olur vede esimin spermleriyle döllenir.
Aslinda korkuyorum esimin spermi çok sayida donduruldu ama orta kalite biliyorsunuz vücut isisinda kalan sperm çok iyi kalitede olamiya bilir. SOnuçta bulunduguna allaha çükür baska alternatifimiz yoktu.
Kizlar bol bol duanizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…