Kızlar varya sperm bulundu haberiyle doyasıya yaşayamadım sevincimi çok garip oldu hatta üzünç ve sevinçle karışık duygular yaşadım. bizden hemen yarım saat önce bir mikrotese vardı. 09.00 da başlayan ameliyatın bitmesini bekliyorduk. derken hasta aynı odanın perdeyle ayrılmış kısmına geldi. sonra eşim 10.30 gibi ameliyata gitti. laboratuar işlemleri çok uzun sürmüş olmalı ki sonucu bildirmeye gelmediler diğer hastanın. bir ara emre bey geldi önceki ameliyatın sonucunu sorduğumuzda duymamazlığa geldi, lafı çevirdi evet iyi geçecek ameliyatınız dedi. biz de hatamızı anladık sustuk. sonra bir hemşire girdi odaya bana seslenerek dışarıya gelir misiniz dedi. birden kan beynime sıçradı eşime kötü bişey oldu sandım. beni başka bir boş odaya götürdü ve dedi ki diğer hastanın sonucu olumsuz olduğu için onlar yıkılmasınlar diye orada söyleyemedik sizin eşinizin ameliyatı başarılı geçti şimdi sizi alacağız dedi böyle olduğu için kusura bakmayın anlayışınızı bekliyoruz dedi. ne çığlık atabildim ne havalara zıplayabildim. kayınvalideme sarılıp gözyaşlarımızı sessizce omuzlarımıza akıtabildik sadece. sonra da opuya girdim ben de hemen. Hala 4. tesesinde de sperm bulunamamış o aileye üzülüyorum. biz de aynı sonuçla karşılaşabilirdik diyorum. Ve Rabbimin bu olağanüstü bahşi ve bağışı için evrenlere sığmaz çoklukta, ölçüsüz, rakamsız, Var ettiği bütün cisimlerin içindeki atomlarının sayısının katlarcası kadar şükrediyorum.