Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçekten mucize rabbim bizlere de bir mucize versin inşallah mucizeni kucağına almayı nasip eder rabbim peki aşılama denemişmiydin daha önce[/QUOTE
hayir cnm azospermlilere asilama yapmiyolar direk tup bebek yapiyorlar asilama icin sperm varsa zaten o kisi azosperm degildir,asilamayi 5 milyon kadar spermle yapiyorlar

sağol canım azospermli olanlara yapılmadığını biliyorum da hani ben çıkışımız olursa tüp bebekten önce aşılamayı düşünüyorum aşılamanın tüp bebeğe göre meşakkati daha az olan bir yöntem ya o yüzden dedim ben

Demmi...ozaman biz artık cumartesi metebolomiks di ye tutturalım...napalım son dakika olacak ama artık olacaksa olacak olmayacaksa boş yani inan insan düşünmektende yoruluyor....valla allah hepimize sabır versin rabbim hepimize birer sağlıklı evlat versin hiçkimseyi evlat yokluğuyla sınamasın....allah banada sağlıklı hayırlı bir evlat versin ama şimdiki aklımla dünya kada spermde çıksa 2.çocuk istemediğimden okadar eminimki....rabbime hiçbi konda büyük konuşmak istemiyorum ama şu tedaviler inanılmaz yıprattı.....

slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun
Çok sevindim handecim. sana söylemiştim değil mi doğal bebek düşmeyecektir güçlüdür diye. tüm gebeliğin çok güzel geçerek ağlamalarını duyarsın bebeğinin inşallah.
kizlar ben gecmisi okuyorum da acaba akupunkturun insan icin zarari var mi
hayır umudunukaybetme hiç bir zararı ve yan etkisi yok. eşim de yaptırdı ben de yaptırıyorum. süleyman beye söylediğimizde bize bir zararı yok yaptırabilirsin demişti. bahçeciden dr bora cengiz de önermişti.
benide az önce aradılar...perşembe 22.30 da çatlatma iğnesi yapılacak ama benim iğnem pregnyl sanırım muadilmiş...cumartesi 09.30 da benim ameliyatım...ay şimdi dahada heyecanlandım...08.30da burda olun dediler...
Sakin kal adakçım az stres çok ve bol yumurta ve sperm unutma. seninkiside 35. saate planlanmış gayet güzel. muadil olabilir aynı işi gören bir çok ilaç var. eşinde 08.30 da mı ameliyata girecek? benim eşiminki 40dk kadar sürmüştü hemen çabucak bulunmuştu. sizinki yarım saatte biter bencesüprizzzzz

Demmi...ozaman biz artık cumartesi metebolomiks di ye tutturalım...napalım son dakika olacak ama artık olacaksa olacak olmayacaksa boş yani inan insan düşünmektende yoruluyor....valla allah hepimize sabır versin rabbim hepimize birer sağlıklı evlat versin hiçkimseyi evlat yokluğuyla sınamasın....allah banada sağlıklı hayırlı bir evlat versin ama şimdiki aklımla dünya kada spermde çıksa 2.çocuk istemediğimden okadar eminimki....rabbime hiçbi konda büyük konuşmak istemiyorum ama şu tedaviler inanılmaz yıprattı.....

Yanlış anlattım adakçım metabolomiks değil imsi diye tutturacaksınız metabolomiks umutta yok bahçecide var.:3:

kızlar iyi gelişmeler yaşayan herkes adına cok sevındım...ama ne bıleyım kendı adıma cok da umutlu degılım..ne bıleyım belkide havalardandır..

slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun

ay çok sevindim ne güzel inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım :nazar:

adak az kaldı sakın stres yapma herşey güzel başlayacak ve güzel sonuçlanacak hayırlısıyla sizinle beraber beni de heyecan sardı şimdi eyvahedigeldismile

Demmi...ok anladım bende diyorum siz araştırmıştınız ve umuta daha gelmemişti nasıl oldu falan diye heralde geldi dedim sonra...bu daha fazla büyütme tekniği heralde ben bunu bi konuşayım emre beyle....bizim şöyle olacakmış...biz 08.30 da orde olacağız eşim örnek verecek belki 15 dakika ara verip bir örnek daha verecek....ardından donmuş 6 tüp çözülecek tabi onlarda sperm olup olmadığı belli değil belkide hiç yok....bunun üzerine eşim teseye girecek....tabi bu esnada saat 09.30 olucak ve beni alacaklar....yani bizi birnirimizden bağımsız alacaklar bir sıralama yok çünkü her koşulda benden yumurta toplamı gerçekleşecekmiş...allahım sakin kalmayı başarabilsem ....

demmi canim akupunkutura ne zamn basladiniz ne zaman bitecek
eşim temmuz başında başladı 25 eylüle ameliyattan 4 gün öncesine kadar devam etti 3 aya yakın 25 seans yaptılar. ben de tedaviyle birlikte başladım. halen devam eidyorum 10 seans falan oldu gebelik testinden sonra bitecek galiba.
kizlar metobolik ne demek
metabolomiks embriyoların kültür sıvılarına verdikleri atıkları yüksek teknolojili cihazlarda inceleyerek en sağlıklısının seçilmesi yöntemi. Dünyada 5 Türkiyede 2 merkezde uygulanıyor.
Demmi...ok anladım bende diyorum siz araştırmıştınız ve umuta daha gelmemişti nasıl oldu falan diye heralde geldi dedim sonra...bu daha fazla büyütme tekniği heralde ben bunu bi konuşayım emre beyle....bizim şöyle olacakmış...biz 08.30 da orde olacağız eşim örnek verecek belki 15 dakika ara verip bir örnek daha verecek....ardından donmuş 6 tüp çözülecek tabi onlarda sperm olup olmadığı belli değil belkide hiç yok....bunun üzerine eşim teseye girecek....tabi bu esnada saat 09.30 olucak ve beni alacaklar....yani bizi birnirimizden bağımsız alacaklar bir sıralama yok çünkü her koşulda benden yumurta toplamı gerçekleşecekmiş...allahım sakin kalmayı başarabilsem ....
evet canım yüksek büyütme ile normal mikroskopta görülemeyen bazı kusurları görme. Emre beyle konuşurken şansımızı yüksek tutmak için mutlaka bakılsın istiyoruz bu bizim ikinci denememiz son şanslarımızdan biri deyin. Kişiye özel tedavi işte bu bravo. Allah yardımcınız olsun canım Emre beye büyük sürpriz geliyor bence cumartesi teseye gerek kalmayacak Allah'ın izniyle. İkinize de güç versin Allah'ım
Cumartesi öğlen havai fişeklerle ışıldayacak bu topik.

Canlarım benim cumartesi günü iyi haberlerinizi bekliyoruz....:ecrin_bebek::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek:

SLM KIZLAR DEMMI canım ms teknıgı ıcın sadece 500 tl mı odedınız?bır de ms ve metabolomıks ıcın en az kac sprem ve ebrıyo sartı var?ozellıkle metabolomıks ıcın

canım çok sevindim iyi olmanıza allah sağsalim kavuşmanı nasip etsin

Selam kizlar bu sabah yumurta toplama islemim oldu.
16 tane toplandi biri öldü 15 tane kaldi.
Insallah transfere kadar döllenir ve iyi kalitede olur.
Allahin izniyle cuma sabahi transferim olucak.
Dualarinizi eksik etmeyin.

Back
X