Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kizlar bu sabah yumurta toplama islemim oldu.
16 tane toplandi biri öldü 15 tane kaldi.
Insallah transfere kadar döllenir ve iyi kalitede olur.
Allahin izniyle cuma sabahi transferim olucak.
Dualarinizi eksik etmeyin.
dualarım seninle arkadaşım inşallah cuma senden cumartesi günü Adak ve Demmiden güzel haberler alacağız.

Hande gözün aydın canım nerden nereye rabbim nasip edicek olduktan sonra herşeyin hayırlısı oldun kızlar bayadır giremedim nasılsınız canlarım

İYİYİZ ARKADAŞIM SEN NASILSIN....CUMARTESİ BENİM YUMURTALAR TOPLANACAK EŞİMDE TESE OLACAK ...HEYECANLI BEKLEYİŞ ...eyvahedigeldismile

dualarımız seninle canım.inşallah kavuşacaksın bebeğine.moralini yüksek tut..

arkadaşım inşallah allahın izniyle güzel sonuç alırsın butun dualar sizin için cuma gunu sen cumartesi adak ve demmi hadi hayırlısı iyi sonuçlar çıkarda neşeleniriz

canım arkadaşım allah yardımcın olsun dualarım seninleee hadi artık sevindirin bizleri...

ESPOIR canım ne mubarek bır gunde transferın olucak hayırlısyla rabbım bos cevrmesın yuzunuzu guldursun canım

Dualarımız seninle espoircim. maaşallah bol yumurta ve sperminiz var. şansınız yüksek. Rabbimin izniyle mutlu sona ulaşacaksınız inanıyorum.

Sagolun kizlar transferim mübarek günde olucak cuma günü insallah allah yûzümüze bakar emeklerimizin karsiligini verir.
Yeter artik. Insallah size iki hafta sonra güzel haber verim sizlere umut olurum.

canım zor olan 2.aşamayıda başarıyla geçmişsiniz son aşamada inşallah tereyağından kıl çeker gibi olcak allahın izniyle topik kopacak...dualar seninle....

dualarım seninle arkadaşım inşallah cuma senden cumartesi günü Adak ve Demmiden güzel haberler alacağız.

Insallah arkadaslar.
Desteginiz için çok sagolun.
çok mutluyum simdiye kadar allah hep yüzümüzü güldürdü. Esim ameliyat oldu bol sperm bulundu sevindik dün biyolojist geldi 15 yumurtan var dedi onada sevindik hayirlisiyla transferide atlatiriz insallah.
Iki hafta sonrada pozitif sonucu görüm.
Dünden beri doktor rapor verdi bir haftalik transferden sonra bes gün evde olucam iyice dinlenmeyi düsünüyorum.

ESPOİR canım hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alıcaz cuma günü senle başlayıp sonra ADAK ve DEMMİ ile devam edecek. Allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle, inşallah hepimiz bu topikte anne olarak devam edicez.

İYİYİZ ARKADAŞIM SEN NASILSIN....CUMARTESİ BENİM YUMURTALAR TOPLANACAK EŞİMDE TESE OLACAK ...HEYECANLI BEKLEYİŞ ...eyvahedigeldismile

Merhaba adak ignelerden hiç korkma ben 40 gün igne vuruldum hiç morarmadi.
çatlatma ignem OVITREL'di tam göbegin altina vurdum diger igneler gibi aci hissetmedim.
Hiç korkma.
Insallah cümartesi bol bol yumurtan toplanir esindede bol bol sperm bulunur.

Espoir tatlım maşallah cnaım bunu atlattın bak demedim mi benim gibi seninde cuma günü transferin yapılacak inşallah güzle haberlerle geleceksin cnaım arkadaşım kalbim dualarım seninle allaha emanet ol..Hastaneden ne zaman arayacaklar kaç tanesi döllendi diye...
Benimde salı günü yumurtalarım toplanmıştı cuma günü tarnsferim yapılmıştı hatırlarsan dr kırgındım yıllık izine çıktı ama yapacak bişeyyoktu 5 gün transferi yaparız demişti tedavının basında baska dr emanet etti beni...Herşey güzel olucak rabbim kalbine gönlüne göre versin sakin ol tamam mı öpüyorum

Insallah sayescim hepimiz kurtuluruz bu dertten.
çok zor hep sikinti.

canım işallah herşey yolunda gider dualarım tedavideki arkadaşlara

Sagol saricivcivim. Cuma sabahi transferim olucak kaç tane döllendi demediler muhtemelen yarin sabah ögrenirim. Benimki 2 gün transferi.
16 yumurtam toplandi biri hemen öldü toplam 15 tane var. Bakalim yarin kaç tanesi döllenir iyi kalitede olur.
çok rahatim çok iyim çok mutluyum insallah sonumuzda iyi geçer.

kızlar birşey sorucam benim eşimin fsh 23 yüksek diğer değerler normal testesteron da normal genetik test te normal acaba bizim gibi olup ta sperm bulunan var mı ?ama bakıyorum genelde değerleri düşük olnalarda daha iii sonuç alınıyo gerçi Rabim vericem dedikten sonra hiçbirşey önemli değil....

İnşallah canım benim herşey yolunda gidecek allaha emanet ol...Şükürler olsunki bak bu aşamaya kadar gelsin cnaım benim geriside güzel gelicek...Kendine iyi bak..görüşürüz..

ESPOİR GÜNAYDIN CANIM inşallah hayırlı haberlerle dönersin transferinde hayırlı geçer rabbim yardımcınız olsun senin umudun bizim umudumuz olsun

Eşine üzüldüm dr. çiğdem hanıma durumu bildirin o sakınca görürse lokal de yapılabilir. Ben gerek kalacağını düşünmüyorum çözülmelere baktıktan sonra hayırlısı.
bu gece 22.30 da çatlatma iğnemi vurdurucam...yaptıran arkadaşlar acıyormu....ben ilk tedavimde göbekten yapmıştım şimdi kalçadan korkuyorum....offf...
Acıma falan olmuyor adak, hemşire olarak sen de korkuyorsan biz napalım artık progesteron iğnelerinden mosmor kalçalarımda yer kalmadı belime bacaklarıma doğru gidiyor hemşireler. Allah'ım güç ver bizlere. Bu yolculuk öyle zoor ki...
Var tabii leylakçım. fsh-sperm bulunma ilişkisinin mikroskopla biyopsi alma tekniği geliştikten sonra bir önemi kalmadı. fsh 100 bile olsa Allah'ım onu oraya koyduysa deneyimli,becerikli doktor ve embriyologlar buluyorlar. Koymadıysa 5 fsh ta bile kulların elden birşey gelmez. Eskiden fsh 20 nin üzerindeyse nasıl olsa yoktur diye hiç biyopsi yapılmazmış ama bakmışlarki fsh kaç olursa olsun mikroskopla bakıldığında üretimin gerçekleştiği belli bölgeler az da olsa var; artık fsh değerine bakmıyorlar. açıp bakıp kökünden çıkarıyorlar hücrecikleri.

Kızlar acaba kaç olacak bhcg değerim çok merak ediyorum. ben 100-150 arası bir şey bekliyorum. Çünkü bebeğimin hemen tutunduğuna inanıyorum. aslında 50 ve üstü sağlıklı gebelik olduğunu gösterirmiş. ikiz üçüzlerde 250 ye kadar çıkarmış. ve esas önemli olanda iki günde bir yapılan 12-14-16.
gün testlerinde iki kata yakın yükselme görülmeliymiş. örneğin bende şöyle olsa çok güzel olur 12. gün 115-14. gün 205, 16. gün 430. sonra kese ve kalp atışı aşaması var. bir gün hepinizin bu bilgilere ihtiyacı olacak diye yazıyorum. şımarmış zannetmeyinzemuszemus.

demmi sağol arkadaşım içime su serptin işallah tedavin iii geçer olumlu sonuç alırsın....Allahım herkese EVLAT versin tüm isteyenlere

canım benim çok acımıştı vurulurken değilde bir sonraki gün kendimi çok kötü hissediyordum karnım patlayacak gibi olmuştu çok tuhaftı yani bide kalçadan vurulduğumdan üzerine oturamıyor dum acısından...korkma ama belki senin böyle olmaz

kızlar bugünlerde pek giremiyorum ama ptesiden sonra artık rahata eriyorum sizlerele olacağım beni yanlız bırakmayınolurmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…