gerçekten mucize rabbim bizlere de bir mucize versin inşallah mucizeni kucağına almayı nasip eder rabbim peki aşılama denemişmiydin daha önce[/QUOTE
hayir cnm azospermlilere asilama yapmiyolar direk tup bebek yapiyorlar asilama icin sperm varsa zaten o kisi azosperm degildir,asilamayi 5 milyon kadar spermle yapiyorlar
gerçekten mucize rabbim bizlere de bir mucize versin inşallah mucizeni kucağına almayı nasip eder rabbim peki aşılama denemişmiydin daha önce[/QUOTE
hayir cnm azospermlilere asilama yapmiyolar direk tup bebek yapiyorlar asilama icin sperm varsa zaten o kisi azosperm degildir,asilamayi 5 milyon kadar spermle yapiyorlar
sağol canım azospermli olanlara yapılmadığını biliyorum da hani ben çıkışımız olursa tüp bebekten önce aşılamayı düşünüyorum aşılamanın tüp bebeğe göre meşakkati daha az olan bir yöntem ya o yüzden dedim ben
Çok sevindim handecim. sana söylemiştim değil mi doğal bebek düşmeyecektir güçlüdür diye. tüm gebeliğin çok güzel geçerek ağlamalarını duyarsın bebeğinin inşallah.slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun
hayır umudunukaybetme hiç bir zararı ve yan etkisi yok. eşim de yaptırdı ben de yaptırıyorum. süleyman beye söylediğimizde bize bir zararı yok yaptırabilirsin demişti. bahçeciden dr bora cengiz de önermişti.kizlar ben gecmisi okuyorum da acaba akupunkturun insan icin zarari var mi
Sakin kal adakçım az stres çok ve bol yumurta ve sperm unutma. seninkiside 35. saate planlanmış gayet güzel. muadil olabilir aynı işi gören bir çok ilaç var. eşinde 08.30 da mı ameliyata girecek? benim eşiminki 40dk kadar sürmüştü hemen çabucak bulunmuştu. sizinki yarım saatte biter bencesüprizzzzzbenide az önce aradılar...perşembe 22.30 da çatlatma iğnesi yapılacak ama benim iğnem pregnyl sanırım muadilmiş...cumartesi 09.30 da benim ameliyatım...ay şimdi dahada heyecanlandım...08.30da burda olun dediler...
Demmi...ozaman biz artık cumartesi metebolomiks di ye tutturalım...napalım son dakika olacak ama artık olacaksa olacak olmayacaksa boş yani inan insan düşünmektende yoruluyor....valla allah hepimize sabır versin rabbim hepimize birer sağlıklı evlat versin hiçkimseyi evlat yokluğuyla sınamasın....allah banada sağlıklı hayırlı bir evlat versin ama şimdiki aklımla dünya kada spermde çıksa 2.çocuk istemediğimden okadar eminimki....rabbime hiçbi konda büyük konuşmak istemiyorum ama şu tedaviler inanılmaz yıprattı.....
kızlar bişey yazın ya
slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun
adak az kaldı sakın stres yapma herşey güzel başlayacak ve güzel sonuçlanacak hayırlısıyla sizinle beraber beni de heyecan sardı şimdi eyvahedigeldismile
kızlar iyi gelişmeler yaşayan herkes adına cok sevındım...ama ne bıleyım kendı adıma cok da umutlu degılım..ne bıleyım belkide havalardandır..
eşim temmuz başında başladı 25 eylüle ameliyattan 4 gün öncesine kadar devam etti 3 aya yakın 25 seans yaptılar. ben de tedaviyle birlikte başladım. halen devam eidyorum 10 seans falan oldu gebelik testinden sonra bitecek galiba.demmi canim akupunkutura ne zamn basladiniz ne zaman bitecek
metabolomiks embriyoların kültür sıvılarına verdikleri atıkları yüksek teknolojili cihazlarda inceleyerek en sağlıklısının seçilmesi yöntemi. Dünyada 5 Türkiyede 2 merkezde uygulanıyor.kizlar metobolik ne demek
evet canım yüksek büyütme ile normal mikroskopta görülemeyen bazı kusurları görme. Emre beyle konuşurken şansımızı yüksek tutmak için mutlaka bakılsın istiyoruz bu bizim ikinci denememiz son şanslarımızdan biri deyin. Kişiye özel tedavi işte bu bravo. Allah yardımcınız olsun canım Emre beye büyük sürpriz geliyor bence cumartesi teseye gerek kalmayacak Allah'ın izniyle. İkinize de güç versin Allah'ımDemmi...ok anladım bende diyorum siz araştırmıştınız ve umuta daha gelmemişti nasıl oldu falan diye heralde geldi dedim sonra...bu daha fazla büyütme tekniği heralde ben bunu bi konuşayım emre beyle....bizim şöyle olacakmış...biz 08.30 da orde olacağız eşim örnek verecek belki 15 dakika ara verip bir örnek daha verecek....ardından donmuş 6 tüp çözülecek tabi onlarda sperm olup olmadığı belli değil belkide hiç yok....bunun üzerine eşim teseye girecek....tabi bu esnada saat 09.30 olucak ve beni alacaklar....yani bizi birnirimizden bağımsız alacaklar bir sıralama yok çünkü her koşulda benden yumurta toplamı gerçekleşecekmiş...allahım sakin kalmayı başarabilsem ....
slm kizlar nasilsinz,guzel haberler okudum cikis falan olmus cok sevindim allahim cabalarinizi geri cevirmesin allahim su azo spermi tarihe gom boyle bi hastalik kalmasin isteyen herkesin cocuklari olsun.ben 1 hafta sonra 4 aylik olacagim suan tam 15 haftaligim hersey yolunda biraz sorunlar yasadik ama simdilik bebis iyi cok sukur,haftaya insallah cinsiyetini ogrenecegiz,hayirlisi olsun
sanırım aramıza yeni katıldın.hoş geldin ve allah kurtarsın diyeyim.eşinin azosperm sebebi nedir acaba hiç araştırdınızmı.çok sebebten azospermi olan insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?