slm kızlar..eve yeni geldikk ..transferim oldu saat 3 te...rabbimden hqyırlısını istiyorum sadece....
MELISELA cım senını rapor alman ıcın doktora gorunmen gereklı yanı gorundgn gun de raporun 1 .gun olarak kabul edlır.oysakı saglık ıznı mazaret ıznı gıbı bısey alsan 3 yada 5 gunluk .ozaman onceden alırsındıyelım bu hafta ıznın cıkar gereklı yerlree ımzalatrsn obur haftada rahatlıkla gdrsn anladınmı canım yanı bu mıllı egtde oyle oluyr.ama unıversıtede nasıl olur bılmem.
melısela cım ben asla ıs ortamında sır verılmesı kı en yakın arkadasım dahı olsa taraftarı degılım.cunku mutlaka sır duyuluyr.cok cok samımı oldgm arkadasım bıle hıcbısey bılmez.haaaaaa konu sureklı oaraya gelır acarlar ben hemen kalkarım onlarda anlıyrlr zaten hoslanmadgmı anlatmaak ıstemedgmımı acıkcası.sadece aıleler bılıyr benım babam harıc.o sorunu benden bılıyr.ya bısey soyleyımmmı acıkcası cocuksuz oldgm ıcınmıdır bılmeme oratamımı bende hıc sevmyrm cunku ogrt odası sabahtan aksamam kadar cocuk bebek konuları ıle ınler.sıkayetlerı bıtmezzzzzzzzzzzzz.cok sıkılırım cok
Nasılsınız gamzecimpatolojiyi henüz almadınız dimi.siz teseyi kimde olmuştunuz.kaç kez oldunuz.biz bir kez olduk ,ikinci son şansmı bilmiyorum. valla çok çaresisiz.Allah yardımcımız olsun.spermiyoğram sonuçumuz sperm konsantrasyonu <2 diyor diğerleri sıfır.bu ne oluyor biliyormusun.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen
melisela nasılsın canını sıkma boyle insanlar için ağızlarının payını ver oturt yerlerine ne olursa olsun seninle boyle muhabbete girmemeleri gerek.bişey sorucam sen öğrencimisin
yani öğrenci değilsen anladığım kadarıyla üniversitedesin neden direk üst kademeden mazeret bildirip rapor almıyorsun ben üniversitedeyken mazeret raporu almıştım doktordan ama bir gun sonraya yazdırtmıştım eğer yapabiliyorsan...
evet canım aynen ya aynı seylerı yasyrz hemen hemen.amam ben hıc bu konuu kımseyle paylasmadım.kayınvalıdem soranlara benden oldgnu demıs.tabbı nasıl dycek kkıı acıkcası ben demıstım sorun benden oldgnu soylersınızı cok soran olursa dıye....masaalah kımı gorsem mıllet bır recete veyry .kaplıcalara gıt,sunu ıcı sunu ye.. ay bu cok zoruma gdyr 2 paralık ınsanlar bana akıl verırıler sebebı ben olmadgm halde....ısın tuhaf yanı esımden de bu konuda pek anlayıs da gormedım.yanı sen fedakarlık yabtın saol dıyen yok.kımı gorsem o konu acılır akıl veren verene...o da kayınnvalıdem den kaynaklı .. kımı gorse yanı sorana soylemıs hata gelınde dıye....ya ben esımden bır guzel soz yanı bu fedakarlıgımla ılgılı beklerdım.yada suclandgm ıcın artık kırılgan mı oldum ne ...yanı melısela senın yasadıklarının farklı olaylarını yanı konu aynı bende yasyrm...ısımız cok zor....
gelincik öncelikle tedavin hayırlı olsun sonu mutlu bebeklerle sonlansın bu uzun yada kısa protokolu bern anlamıyorum tedavide büyük etkileri varmıdır
arkadaşım yazdıklarımı okumuşsundur sanırım çok şükür bugün transfer oldu....senin tedavide uzamış olsun herşeyin hayırlısı olsun....
mrb kızlar nasılsınız? masaalah kalabalıkız asagıda...ADAKCIM 12 gun sonra ınsaalah mujdeyı alırsın rabbım yuzunu guldrsn arkadasım.GELINCIK canım benım bunda da vard bır hayr .ınsaalah uzun protokol sana gec olsa da guzel snouclar versın ınsaalah.
jklm sen nasılsın siz kaç yıllık evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?