evet canım haklısın ama benim ailem biliyo anlatmak zorunda kaldım eşim çok anlayışlı ve sakin biri bu duruma çok üzülmüyo benim gibi belkide numara yapıyo bilemiyom ama çok anlayışlı bana hep destek oluyo ama ben sürekli kırıyorum onu çünkü daha yeni öğrendik durumu hala kaldıramıyorum
evet çok seviyorum osman ı kurban olurum ben onaaakızlar osman başladı ben çıkıyorum sonra görüşürüz
ne güzel canım inşallah halaylar çekeriz kasımın ilk günü...sağol arkadaşım benimki 1 kasımda seninki ne zaman
ne güzel peş peşe halalar çekecez biri kasım ilk günü biride en güzel günde çifte bayram yaşayacaksın inşallahhhBenimki 29 ekim senden 3 gün önce.
Insallah ikimiz iyi haber aliriz tutusuruz halaylara :teytey: :teytey:
canım benim eşim bir kez tese oluştu 2007de gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuş emriyo oluşmuş fakat tutmamıştı şimdide aynısı olursa başka denememize gerek kalmayacaktır inşallah bu sefer sperm bulunur..belgin son sansım gibi bişey demişsin neden sonmuş kaçkere tedavi oldun sen ve eşin
gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyumallahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina
arkadaşlar dün 4444 kere okunan salat-ı tefriciye duasını iyice araştırdım onun 4444 kere okumak şart değil asıl niyet Allahtan isteyip a.s Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine olursa daha hayırlı olurmuş yoksa 4444 kere okumak diye bişey yok Allah hepimizin dualarını kabul etsin
evet canım haklısın ama benim ailem biliyo anlatmak zorunda kaldım eşim çok anlayışlı ve sakin biri bu duruma çok üzülmüyo benim gibi belkide numara yapıyo bilemiyom ama çok anlayışlı bana hep destek oluyo ama ben sürekli kırıyorum onu çünkü daha yeni öğrendik durumu hala kaldıramıyorum
canım bence ilk olacaksan umut tüpbebeği tavsiye ediyor herkers eşimin doktoruda orayı tavsiye ediyo emre veya kaan bey geçmiş olsun canım
canım aslında duada sayı lmamalı tabikide cenabı hak katın da dualrın biri de bir binide birdir ben ce ama en önemlisi kadere inanmak kaderimizde evlat sahibi olmak var ise olur ama yok ise ne yapsak çaresi yok dün akşam bir şey öğrendim sinirimden öldüm öldüm ağladım çok kötü oldum eşimin teyzesinin gelini 1 buçuk yaşında bir kızı var kendisini de yaşı daha ufak 19 yaşında tekrar hamile kalmış ve gidip aldırmış
o kadar kızdım o kadar kızdım ki o an karşımda olsaydı sanki saçını başını yolardım gerçi tercih meselesi yani şartlar belki de onu gerektirdi ama benim belkide bu konuda aşırı bir hassasiyetim olduğu içindir.bir de anlatıyomuş kürtaj oldum diye yaaa offf rabbim niye öyle bizlere ver allahım haketmeyene değil bizlere ver
transferin hayirli olsun cnm allahim insallah sanada hayirli bir evlat verir,iyi dilekler icin cok tesekkur ederimgünaydın arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi ne güzel..kızın olacakmış allah hayırlı evlat nasip etsin....benimde dün transferim oldu evde dinleniyorum bakalım kısmet....
Cok sagol canım bızımkı erkek ınfertılıtesı ve sıtede bırcok kısıde memorıal dıyor kafam karıstı valla.Umut diyordum ben ilk tedavıye baslamaya karar verdıgımızde ama memorıalde daha gelısmıs yontemler var dıyorlar.Aslında tedavıye baslamadan 2 - 3gun once gıdecegız Istanbul a ıkı merkezle gorusup ancak ole karar verebılecegız sanırım.
kolay değil tabikide kabullenmek yani çok zor ben 3, yıllık evliyim ve hep sorunu kendimde düşünüyordum ilk tahlili edirne de yaptırdık eşime hastane değil edirne başıma yıkıldı eşim gelirken arabayı nasıl kullandığını hatırlamıyor bile biz şok olduk ağlamaktan mahf olduk ama 6 ay geçti üzerinden alıştık şimdi bekliyoruz bakalım ne olucak kısmet akşama fostimon iğnesini yapıcaz
cnm benim esim ankara kaan aydosa tedavi oluyordu 1 yil tedavi ilac tedavisi gordu kendiliginden 3/4 tane sperm cikisi oldu ve ben mucize eseri normal yolla hamile kaldim tup bebek yaptirmamiza bir kac ay kala hamile kaldim,sormak istedin bise varsa yardimci olabilirim adanada iyi bir merkez var bildigim kadariylagunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyumallahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina [
Merhaba handenizuz,
Bende Adana da yaşıyorum canım nerede tedavi oldun daha dogrusu tup bebekle mı hamıle kaldın bu forumu cok yakından takıp edemıyorum daBen tüp bebek tedavısıne baslyacagım da sende Mersın de yasıyorsun gordugum kadarı ıle belkı senden bıraz onerı alırım dedım.Gozun aydın canım bu arada sağlıkla dogsun inşallah:))
Cok sagol canım bızımkı erkek ınfertılıtesı ve sıtede bırcok kısıde memorıal dıyor kafam karıstı valla.Umut diyordum ben ilk tedavıye baslamaya karar verdıgımızde ama memorıalde daha gelısmıs yontemler var dıyorlar.Aslında tedavıye baslamadan 2 - 3gun once gıdecegız Istanbul a ıkı merkezle gorusup ancak ole karar verebılecegız sanırım.
ozaman siz tedaviye başladınız biz yılbaşından sonra başlıcaz malesef izinlerimiz biriktiriyoz eşimde bende hatta yaz iznini bile kullanbilirim kafam karışk bilmiyom yanlız eşimin hormoın testleri iyi çıktı herşeyi ona bağlamk doğrum yanlış hatırlamıyosam fhs 3,30 du diğerlerini hatırlamıyom
canım merhaba sanırım merkez arıyorsunuz diğer arkadaşlar memorıal diyorlardır ama emre bey oradayymış daha önce şimdi bahçeci ve umut ta ikisi de aynı aslında ama bahçeci kliniği birazda teknik olarak önde ama emre beyin olduğu heryer aynı yani tercihi merkez olark değil de öncelikle eşinin tedavisibni yapacak olan ürolog çok önemli o yüzden merkezden önce doktor araştır
cnm benim esim ankara kaan aydosa tedavi oluyordu 1 yil tedavi ilac tedavisi gordu kendiliginden 3/4 tane sperm cikisi oldu ve ben mucize eseri normal yolla hamile kaldim tup bebek yaptirmamiza bir kac ay kala hamile kaldim,sormak istedin bise varsa yardimci olabilirim adanada iyi bir merkez var bildigim kadariyla
Teskkurler handecım.Kaan beye bende maıl youyla ulastım yaklasık 2 ay kadar once sagolsun bızede ılac tedavısı onerdı.Endol-trental kullandık.Bu ayda proxeed plusa basladık.Faydası da oldu sayımız yukseldı ama ılerı hareketlı sayımızhep sıfır.Sızde ılerı hareket nasıldı pekı canım?Ve sayınız?
Canım çok teşekkur ederim.Ama akafamı karıştıran su benim yani eşimin sperm sayısı 5 milyon cıktı son tahlilde.İleri hareketli olmadığı için tüp bebeğe yönlendirrdiler.Yani biz tüp bebek tedavisine başladığımızda eşim sadece spermiogram yaptırmayacak mı?Yani tedavi aşaamsı eşim için değil sadece benim yumurtalarımın cogaltılması ve dısarıda eşimden sperm alınarak dollendirilmesi değil mi?Yani merkez ön plana cıkmıyor mu bu durumda ve aynı zamanda transferı yapacak olan doktor?Emre bey hakkında ve kaan bey hakkında cok olumlu yorumlar var evet ama Emre beyle bizim bır tedavımız olacak mıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?