Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin kizlar,nasilsiniz guzel gelismeler var mi? kimler hamile kaldi?allahim insallah tedavide olan arkadaslari bos cevirmesin,isteyen herkese hayirli evlatlar versin.
dun dr kontrolum vardi ve cinsiyetini ogrendik bir kizim olacakmis :)) hayirlisiyla,cok mutluyum allahima binlerce sukur,en basindan beri kiz olacagini hissediyordum hatta emindim simdi kesinlesti,cok mutluyum... darisi isteyen herkesin basina

günaydın arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi ne güzel..kızın olacakmış allah hayırlı evlat nasip etsin....benimde dün transferim oldu evde dinleniyorum bakalım kısmet....

günaydın kızlar....istanbulda kapalı bir hava var içim sıkıldı...allah bu sıkıntıyı hayırlara çevirsin inşallah...herkes iyidir umarım....demmi..arkadaşım rabbimin nasip ettiğinden fazlasına sahip olamıyoruz o ne zaman isterse bakalım daha neler görücez lütfe üzülme.....

Kızlar tedavılerınızı nerede oluyorsunuz?Isatnbul da yasayanlar da mesela adak bılgı verebılırmısınız?Basarı oranlarını kıyaslayarak belkı dogru karar verebılırım dıyorum.Ben ılk kez tedavı olacagım yardım lutfen kızlaaarr:))

handenuz tebrik ederim seni sen normal yollamı kaldın yoksa tüp bebeklemi nasıl bir sorun vardı sizde

canım bence ilk olacaksan umut tüpbebeği tavsiye ediyor herkers eşimin doktoruda orayı tavsiye ediyo emre veya kaan bey geçmiş olsun canım

arkadaşlar dün 4444 kere okunan salat-ı tefriciye duasını iyice araştırdım onun 4444 kere okumak şart değil asıl niyet Allahtan isteyip a.s Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine olursa daha hayırlı olurmuş yoksa 4444 kere okumak diye bişey yok Allah hepimizin dualarını kabul etsin

canım benim, hayırlı uğurlu olsun tatlım..darısı bize olur inşAllah..

günaydın arkadaşım herşeyin yolunda gitmesi ne güzel..kızın olacakmış allah hayırlı evlat nasip etsin....benimde dün transferim oldu evde dinleniyorum bakalım kısmet....

Adakçım inş bebiş haberinide verirsin 2 hafta sonra tatlım..

handenuz tebrik ederim seni sen normal yollamı kaldın yoksa tüp bebeklemi nasıl bir sorun vardı sizde

hande arkadaş doğal yolla kaldı, eşinden 3-4 sperm çıktı ve Allah nasip etti..

Hayırlı olsun canım. İnşallah olur da bizlere de umut olursun. Bende ilk denememde negatif sonuç aldım. Zaten 2 spermle başladık bu işe.Yalnız bize ilaç falan vermemişlerdi direk tese yapıldı. Şimdi 2. denemeye gideceğiz ama neden bize doktor ilaç vermiyorki.

arkadaşalr tüp bebekte ilk başarıyı yakalayamanlar ikinci tedavide aynı masrafımı ödüyo bilgi verirseniz sevinirim

günaydın canım mesajını aldım dediğim gibi özel atamıyorum sen hiç merka etme o konuda çünkü aynı sıkıntıyı yaşıyoruz b

canım sağol anlayışın için zaten şüphem yoktu ama çok hassas bir konu olduğu için bir de söz konusu erkekler bizlerde sorun olsa hiç problem değil ama erkekte olunca kimseye bişey diyemiyorsun annene bile anlatamıyorsun en kötü yanıda o zaten

evet canım haklısın ama benim ailem biliyo anlatmak zorunda kaldım eşim çok anlayışlı ve sakin biri bu duruma çok üzülmüyo benim gibi belkide numara yapıyo bilemiyom ama çok anlayışlı bana hep destek oluyo ama ben sürekli kırıyorum onu çünkü daha yeni öğrendik durumu hala kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…