ceylincim canım ilaçlamı devam etsek yoksa biraz bekleyip tesemi olsak ilaçla zamanmı kaybediyoruz sence anlamadım.daha doğrusu biz mayısta tese olduk sonuç sıfır.sora emre beyi aradık daha yeni dedi ilaç vermedi.bu topikte ilaçla iyi sonuç alanları görünce kaan hocayı aradık yarım klomen ve testojel verdi .bizde vitamin ve bitgisel ekstratlar aldık 45 gün kadar kullandık devamda ediyoruz .eşim tahlilleri oldu hormonlar gayet normal bazıları biraz düşük biraz yüksektidaha önce sperm tahlilinde ise sonuç sıfır yazıyor ama sperm konsantrasyonu<2 yazıyordu.bide sonuçları emre beye ve kaan beye gönderdik.emre bey ilaç önermiyorum kesin dedi testojel kullanırsanız en az üç ay tese yapamayız dedi.kaan bey ise az önce mail atmış .güzel gidiyor devam demiş bayramdan sonra gelin burada spermiyoğram yapalım diyor.ne yapacağımızı şaşırdık .burada her ikisiylede daha önceleri görüşmüş arkadaşlar var ne yapalım biz oyalanmak iştemiyorum yaşımız geçiyor.33 yaşındayım bir akıl verin kızlar.bilmiyorumkismilecanım biz bir kere yaptırdık spermiogram bir daha yaptırmadık o yüzden hatırlayamıyorum ne olduğunu ama ilaç olmazsa tese mutlaka olucak sadece size biraz zaman kaybettirir
evet belginim eskiler bir araya geldik gibi deyim caeylom vardı gülen vardı ikiside çok vefalı çıktı açıkçası çocukları olduktan sonra hiç gelmez oldular halbuki önceden topiğe girmeden duramazlardı .......acaba bizlerde çocuğumuza kavuşsak aynısınımı yapardık diyorum ama illaki gelirim ben diyorum mesela larem ealnas hiç bırakmadılar topiği hep yeni gelenlere anlatıyolar hikayelerini ümit oluyolar bu benim çok hoşuma gidiyor açıkçası onların uğraştıkları çocukları var uğramayan arkadaşlarında birkaç defa diğer topiklerde gördüm uğramayanları haaa dedimki çocuk olunca unuttular eski arkadaşlarını topiklerini neyse canları çocukları sağ olsun her insan bir olmuyor işte
kızlar kısaca bahsedeyim....cumartesi 9 yumurta toplandı eşimdende 15 in üstünde sperm çıkmış...( ogün verdiği 2 örnek ve daha önce verdiğimiz 1-2 spermlerin toplamı ) işleme 7 yumurta sokmuşlar ve en iyi 7 spermi...24 saat sonra pazar sabahi arayıp 6 embriyo döllendi dediler....3 gün sonra arıcaz haber bekleyin dediler...büyük gün bugün sabah arayıp 5 embriyomun bugüne ulaştığını söylediler ve transfere çağırdılar....gittik ve saat 3 te 8 hücreli bir embriyoyu yerleştirdiler....diğer kalanlarında 8-8-7-9 hücreli olduğunu dondurduklarını söylediler....ve nihayet 1 saat orda dinlenip evimize geldik.....
sagol mavimenekse sanada iyi aksamlar
ben iyi sayilirim canim sen nasilsin?
iyiyiz diyelim iyi olalım canım okulda yoruluyorum benim reflü arttı ve geceleri uyuyamıyorum dün gece sabaha kadar öksürüp durdum
iyi geceler herkese arasıra bu topikte yazıyorum.eşim malum azosperm.genetik testlerde bir anormallik saptanmadı.microtese için yüzde elli şans verildi.lucrin kullanıyorum uzun protokol ve bugün regl oldum cuma günü merkeze gitcem sanırım hormon iğnelerine başlıycaklar.ama çok panik yapıyorum kızlar geçmişi okuyorum((ve bu ilk deneme daha bilmiyorum umarım 2.si olmaz.manen inanılmaz yıprandığımı hissediyorum.öyle işte paylaşayım istedim sizlerle
iyi geceler herkese arasıra bu topikte yazıyorum.eşim malum azosperm.genetik testlerde bir anormallik saptanmadı.microtese için yüzde elli şans verildi.lucrin kullanıyorum uzun protokol ve bugün regl oldum cuma günü merkeze gitcem sanırım hormon iğnelerine başlıycaklar.ama çok panik yapıyorum kızlar geçmişi okuyorum((ve bu ilk deneme daha bilmiyorum umarım 2.si olmaz.manen inanılmaz yıprandığımı hissediyorum.öyle işte paylaşayım istedim sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?