cnm biz trental endol ve klomenle ise basladik sonra bize proxeed i verdi bizim asil cikisi saglayan trental ve endolduADAKCIM canım dualarım seninle inşallah bebiş haberlerini alırız.HANDECİM Allah hayırlısıyla kızını kuçağına almayıda nasip etsin inşallah bizleride bebiş sahibi etsin.HANDECİMsiz kaan beyden hangi ilaçları kullandınız.sizdeki sorun neydi biliyordum ama unutmuşum kusura bakma dalgınım bu aralar.
aslında siz istanbulda sınız umut tüp bebek tem,i tedaviye başladınız siz de
yok canım daha tedaviye başlamdık şubat yada martta başlıcaz izinlerimi toparlıyorum
yeni arkadaşlar var soranlar olmuş kısaca hikayemi yazayım arkadaşlar....biz azoyu ocakta öğrendik...sonra eşim 3 spermiyogram yaptırdı hepsi koca 0.....sonra istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar ve osman ceylan denen adamlarla mart ayında acele bi şekilde tüp bebeğe hazırlandık....anlatıyorumki yanlış şeyler yapmayın....kesin sperm çıkar falan diye beni tedaviye aldılar 15 yumurta topladılar eşimi sonra teseye aldılar ve sperm bulamadık dediler ama yumurtalar gitti tabi olan bana oldu eşiminde dünyası yıkıldı.....ayrıca osman denen ürolog müsbettesi ben bu dalda çok iyiyim bidaha tese olmayın testisi kaybedersiniz sizin çocuğunuz olmaz diyerekte başarısızlığının üstüne birde tüm ümitlerimizi yoketti....neyse biz emre beyi hemen nisanda bulduk başımızdan geçenleri anlattık bize ilaç tedavisi verdi aslında vermek durumunda kaldı çünkü yeni ameliyat olmuşsunuz ve 6 ay beklicez dedi bu sürede bu ilaçları kullanın ekimde görüşür ameliyat ederim dedi...tamam dedik ve ilaçlara hemen başladık 3 ay sonra ağustos başı ilk defa spermiyogramda 2 adet sperm görüldü aman allahım bu bir mucizeydi...sonrada hep 1-2 çıktı ve emre beyin dediği gibi ekimde tekrar hazırlandık işte bugünde transferim oldu....dişimizden tırnağımızdan artırdığımız paralarla yaptık...şimdi rabbim ol derse olacak istemezse olmayacak ve bir gün yine deneyeceğiz....
moralim çok ii değil...embriyom süper kalitede değil ve tutması çok zor biliyorum...zaten azoda ilk defa tutması imkansız onuda biliyorum.....rabbime sadece bugünü bile gösterdiği için şükrediyorum....bir gün ağzıma embriyo kelimesini alacağımı hiç düşünemezdim.....allahıma şükürler olsunki şimdi olmasada bir gün çok zorlu bir yol olsada yine deneyebilirim.....allah herkesi evlat sahibi yapsın ama sağlıklı ve hayırlı....
sagol canımgünaydın belgin seninde tedavine az kalmış hayırlısı olsun canım
inşallah arkadaşım 12 hücreli falan olanlarda var o sebeple kendime daha az şans verdim işte.....
Merhaba belgincim nasilsin ?
şuanda bişey yok canım bende anlamadım vallahi ne olduğunu hftaya çarşamba kısmetse film çekilecek karnıma bakalım.inşallah hayırlısı ile başlarsın canım tedavine..iyiyim canım sen nasılsın sadece biraz adet sancısı çekiyorum........
senin geçtimi ağrıların tedaviye başladınmı bende eğer eşime ilaçlarını alırsam hayırlısıyla tedaviye başlayacağız
Insallah belgincim bende çok istiyorum güzel haber vermeyi.
Haftaya insallah.
inşallah belginim psikolojik çıkar ağrılarında tedavine engel olacak birşeyle karşılaşmazsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?