sağol canım.. Bide azonun sebebi varmı... Eğer sebepsiz se belki bizde de çıkış sağlanır diye umudum olsun istiyorumm
arkadaşım sen tedaviye başlayacaktın neoldu hangi aşamadasın....
nöbetimi değiştirdim çok şükür....az öncede adet oldum günüm hiç gecikmedi o kadar ilaca rağmen ne enteresan bi vücudum varmış....süleyman beyi aradım bakalım bana dönecek ve kararlaştırıcaz çünkü transfer bayrama geliyo bu durumda ...bana kötü bi sürpriz yapmazsa bayram falan dinlemicem kararlıyım ...yaptırıcam dua edin arkadaşlar....
espoir canım hamileliğin ilk üç ayı bitkisel çaylar özellikle nane adaçayı birkaç tane daha var kullanılması yasak.rahimde kasılma yapıyorSagol belgincim.
Nane limon dedigin kuru nane mi ?
adakcım canım sen sabırlı birisin Allah sabrının mükafatını verecek inşAllah hem sana hem hepimize.sadece zamanı var.hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz.Demmicim...sana kan sulandırıcı yaptırıldımı? Ayrıca progesteron iğneleri kaç tane yapıldı??
hayırlısı olsun canım Allah yüzünü güldürsün.kızlar umuttan randevu aldım 13 kasımda saat 12:30da ordayım hadi bismillahhh
hadi gözün aydın adakcım inşl bu sefer herşey güzel olur bu transferinde kavuşursun bebeğine inşl bu kadar kararlı ve sabırlı bi anneyi daha fazla bekletmesizn bebiş
adakcım canım sen sabırlı birisin allah sabrının mükafatını verecek inşallah hem sana hem hepimize.sadece zamanı var.hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz.
kızlar umuttan randevu aldım 13 kasımda saat 12:30da ordayım hadi bismillahhh
slm kızlar espoir cim tebrik ederim anne olacan ne güzel bir duygu
bu arada adakçım çok geçmiş olsun merak etme ikinci şansın var hiç üzülme bu arada yaşın kaçtı senin
sağol canım...25 yaşındayım
Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
halaya kizlar
[ı]merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sükürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütün isteyenlere nasip etsin.
Halaya kizlar [/ı]
negüzel sonucun çok iyi bebişlerin olacak sanırım tebrikler
canım benim çok çook çoooook sevindim ya ne güzel sizin için kabus bittii.inşallah bir gün bizim içinde biter....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?