gençsin daha adak ben de 28 yaşındayım daha tedaviye bile başlamadık sadece beklemedeyiz olur merak etme çok gençsin daha 48 yaşında yengem 7 sinde anne oldu micro tese sayesinde
coraspin kullandım, progesteron günde 1 tane 200 lük vuruldum. sen nerede yaptırdın progesteronları bu konuda eli hafif becerikli kanatıp moraratmayan bir hemşire biliyor musun?Demmicim...sana kan sulandırıcı yaptırıldımı? Ayrıca progesteron iğneleri kaç tane yapıldı??
Çok sevindim espoir. oh her şey yolunda kese ve kalp atışlarını da sabırsızlıkla bekleyeceğiz. dualarla canımMerhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
Ve degerim yükselmis allahima sÜkürler olsun 560'tan 2225 oldu.
çok mutluyum darisi sizlere allahi bütÜn isteyenlere nasip etsin.
halaya kizlar
çok sevindim canım darısı bizlere kendine dikkat et..Merhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
halaya kizlar
amin canım inşAllah birgün hepimiz anne olacağız.:13:Kızlar 2500 sayfayı tamamladık. Allah 3000 lere gelemeden bu topiği işlemez kılsın herkesi kurtarsın bu dertten kimseyi azoyla imtihan etmesin.
sağol canım neden olmasın karşılaşırız belkide..adetten 14 gün sonra kontrol oluyomuş bende 15 kasımda rahim içi kontrolü için umutta olucam büyük ihtimalle....belki karşılaşırız o günlerde....hayırlı olsun şimdiden....
slm kızlar espoir cim tebrik ederim anne olacan ne güzel bir duygu
bu arada adakçım çok geçmiş olsun merak etme ikinci şansın var hiç üzülme bu arada yaşın kaçtı senin
coraspin kullandım, progesteron günde 1 tane 200 lük vuruldum. sen nerede yaptırdın progesteronları bu konuda eli hafif becerikli kanatıp moraratmayan bir hemşire biliyor musun?
Çok sevindim espoir. oh her şey yolunda kese ve kalp atışlarını da sabırsızlıkla bekleyeceğiz. dualarla canım
DEMMI ADAK CANLARIM BEN de sohbetınıze katılmak ıstedım bende coraspın progestan ıgnelerı bır de cleaxaanne dıye bır ıgne hergun vurundum
ADAK CANIM yasım 31 ya benımde kafamda bır soru yanı hıc pıhtılasma testlerı genetık test yabılmadan verıldı bı ıgneler bana .ya onlem olsun dıye mıkı
hoppidi hoppidi oynayalım kızlarMerhaba arkadaslar laboratuari aradim hastaneden haber gelmeyince.
halaya kizlar
ESPOiR cnm hayirli ugurlu olsun allah sana guzel bir hamilelik ve sonucunda hayirli evlat lar versin,cok sevindim senin yazdiklarini okurken kizim icimde kipir kipir oldu,allahim olmayanlarada ver yarabbim isteyenlerin kucagini bos birakma
kızlar iyi akşamlar nasılsınız mavimenelşe selva sevgi dolu hepinize mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?