Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım haklı olabilirsin..tabi bizde hiç sperm olmayınca 2-3 çıkmaya başladı denince inandık yani doğru olduğunu düşündük...belki daha sıkı incelenebilir ama sizde bende sayının mutlaka fazla olduğunu düşünüyorum....

bence yaptır. embriyolar ne kadar kısa süre donmuş kalırsa o kadar sağlıklarından bir şey kaybetmezler.

hiç öyle düşünmemiştim donma süresini yani..evet eğer nöbeti halledersem yaptırıcam kesin...varsa var yoksa yeni bir yola girmek için geç kalmak istemiyoruz....allah yardımcımız olsun...

adakçım geçmişi okumak zor bilirsin bize azoyla nasıl tanıştınız ne ilaç kullandığınızı, çıkışların nasıl sağlandığından bahsedermisin????

günaydın arkadaşlar hayırlı bi gün olsun hepimiz için...

espoir inşallah hayırlı haberlerle dönersin canım değerin katlanmış olur ve biz halaya kaldığımız yerden devam ederiz. bence katlanmıştır değerin çok iyiydi çünkü...

adakçım inşallah herşey yolunda gider de bu sefer bebeğine kavuşursun canım... eğer nöbet işini ayarlayamasanda bence biraz daha sabret acele etme 1 ay geç olur yeterki olumlu sonuç alasın bu benim nacizane fikrim en iyisi senin nasıl isteğin tabiki canım..

hiç öyle düşünmemiştim donma süresini yani..evet eğer nöbeti halledersem yaptırıcam kesin...varsa var yoksa yeni bir yola girmek için geç kalmak istemiyoruz....allah yardımcımız olsun...

Adakcığım bu dondurulmuşlarla taze spermler konusunda hala tereddütteyim.Hangileri daha iyi bilmiyorum. Eşim tese oldu 4 sperm bulundu donduruldu. Transfer günü eşim tekrar TESE OLACAKTI. Doktor gerek yok dedi. Oysa ben olmasını istedim. Neyse zaten fazla bi yumurta da yoktu. 7 yumurtadan 2 tanesinde döllenme oldu.5 yumurtam boşa gitti yeniden tese yapılsaydı belki kalan yumurtalarda döllenip dondurulmuşlarım olacaktı benimde. Dokto bide olmayınca diyorki bana hiç taze fasulye ile buzdolabından çıkan birmi olur

adakçım geçmişi okumak zor bilirsin bize azoyla nasıl tanıştınız ne ilaç kullandığınızı, çıkışların nasıl sağlandığından bahsedermisin????

tabi arkadaşım elbette...9 ay önce eşim spermşyogram yaptırdı ve 0 çıktı..sonra 4-5 kez daha özel bir yerlerde yaptırdık hep 0 çıktı...hiçbişi yemeden içmeden 3 ay sonra eşim tese oldu istanbul tüp bebek merkezinde ordada 0 çıktı ..ve doktor bize sizde asla sperm çıkmaz ben iyi bi doktorum ben bulamadıysam denemeyin bi daha dedi....sonra 1 ay sonra emre beyi bulduk...o bize klomen yarım tb.ve gnc ürünü 2 vitamin verdi...onları 3 ay kullandık ve bu arada havuç suyu her sabah aç içtik...ayrıca alkol ve sigara hiç almadık bu sürede yani fazla bişi yapmadık hepsi bu birde benim eşim çok zayıftır o sebeple devamlı balık yağı kapsüllerinden kullanır...ağustosta ilk defa2-3 sperm görüldü ve sonra hep 1-2-3 çıkmaya devam etti ekimdede tüp denemesi yaptık ve tutmadı...işte bu kadar...

Şimdi 2. denemem olacak ve tranfer günü tese olacak eşim sanırım. Herşey taze olsun bakalım sonuç ne olacak. Ama malisef yine aynı yerde olacak. Çünkü başka şansımız yok şuan için.

nöbetimi değiştirdim çok şükür....az öncede adet oldum günüm hiç gecikmedi o kadar ilaca rağmen ne enteresan bi vücudum varmış....süleyman beyi aradım bakalım bana dönecek ve kararlaştırıcaz çünkü transfer bayrama geliyo bu durumda ...bana kötü bi sürpriz yapmazsa bayram falan dinlemicem kararlıyım ...yaptırıcam dua edin arkadaşlar....

bence şanssızlık olmuş 5 yumurtanın boşa gitmesi çok büyük bişey keşke yine tese yapılsaymış....valla taze donmuş bilemiyorum işte benim taze tutmadı bide donmuşu görcez inşallah....bakalım kısmet allah ol deyince oluyor artık bildiğim tek şey bu....

arkadaşım sen tedaviye başlayacaktın neoldu hangi aşamadasın....

günaydın kızlar dişçiye gittim iki tane dişim vardı dolgu yapılması gereken onları yaptırdım ve geldimmm

Geçmiş olsun belginim. ilk tesede bulundu sperm ancak bilmiyorum kalitesini falan. İlk seferde bişey bilmiyordumki bulundumu tamam dedik.Biz fyondayız zaten 1 tane merkez var burda

sağol canım.. bide azonun sebebi varmı... eğer sebepsiz se belki bizde de çıkış sağlanır diye umudum olsun istiyorumm

Adakçım transferden sonra endol kullandın mı sen? rahim kasılmalarını azaltmak için. bir de ilaçlardan dolayı kabızlık problemin oldu mu?

nasılsınız kızlar
espocugum hayırlı olsun

Sagol arkadaslar. Darisi sizlere.
Geç kalmadin nzmyhn aslinda bugün tekrar kan verdim onun sonucunu bekliyorum.
Insallah degerim katlanmistir

adakçım transferden sonra endol kullandın mı sen? Rahim kasılmalarını azaltmak için. Bir de ilaçlardan dolayı kabızlık problemin oldu mu?

hayır endol hiç verilmedi bana...müthiş kabızlık problemi yaşadım hatta transferin 2.günü zorlandım çünkü dayanamıyodum mecbur kaldım tutmamasını ona da bağladık ama süleymen bey bişi demedi bu konuda....şimdi transferden 3 gün önce falan duphalac şurubu başlıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…