Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GAMZECİM çok sevindim tez zamanda spermleride görürsünüz inşAllah.ve diğer arkadaşlar tedavi görenler görecek olanlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayyy canımsın çok teşekkür ederim inşl görürüz o günleri
iznide hallettin gözün aydın çıkar imzadan sen kabini ferah tut rabbim mutluluğunu arttırsın

canım güle güle git güzel haberlerle geri dön inşl evine rüyan inşl gerçek olur en kısa zamanda doya doya emzirirsin bebişini

günaydın arkadaşlar güzel bir hafta diliyorum tatilden önce umarım tatil de süper geçer herkes için

canımctesi randevum var bakalım ona göre dr verdiği talimata göre başlıyacağız bakalım ne olacak bu sefer 4yıl oldu ilk tedaviye inşallah bu sefer olgun sperm bulunur ve bu acılar biter hepimiz için..

bu acılar bir gün hepimiz için bitecek inşallah. 4 yıldan beri ilk kez mi gideceksiniz kontrole hadi hayırlısı arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini alırız

az kalmış melisela bayramın ertesi hemen hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah

canim ya cok zor oluyor
ya o kadar bilmis biri ki aklin sasar
zaten hep kocasindan ve cocuklarinda bahsediyor
sanki en iyi koca onunki bizimkilerde ise yaramaz
halbu ki kocasi oyle ovulecek bir sey degil ama sen bir gorki mukemmel bir aileler

canim isirganin cayini nasil veriyorsun nasil yapiyorsun banada tarifini tam ver
canim nohutu nasil yapacaksin

canim aynen ya
sanki dunyada ki butun konular kapandi ve tek bir konu kaldi o da cocuk
ya canim bir gorsen varya oyle bir anlatiyor ki icim eriyor
ben ki insanlarla sohbet etmeyi seven giriskin olan ben yeterince sessizlestim icime kapandim

tamam canım geçmiş olsun inşallah kendiliğinden düşer eğer guatr derse sorun etme ama ihmal de etme anne olabilmek ve bebeişlerinin sağloklo olabilmesi için hormonun normal seviyede olması şartmış canım tekrar geçmiş olsun

canim ya cok zor oluyor
ya o kadar bilmis biri ki aklin sasar
zaten hep kocasindan ve cocuklarinda bahsediyor
sanki en iyi koca onunki bizimkilerde ise yaramaz
halbu ki kocasi oyle ovulecek bir sey degil ama sen bir gorki mukemmel bir aileler

canım zate ev içinde huzursuz olan dışarıda sürekli anlatır eşini anlatır çocuğunu anlatır hep anlatır ayy varya sen anlatıyosun ya o bayanı ben buradan sinir yapıyorum kızz hiç tahammülüm yoktur öyle insana aman allah ıslah etsin bpşverrr

slm ADAK CEYLINSU SIMSEK DIGER bacılar kızlar ben de burdayım ne var ne yok?benım sınıf deneme sınavında ay bır nefes alıp yazabılym yanı oylelıkle yoksa gıremem....aman kızlar ogrt odası da tek muhabbet bebeklerı cocukları ınanın kı heryerde aynın sey ...artık takmıyorum ya....ama bana koyan ne bılıyrmusunuz?benım cocugum yok musaıtım dıye bırtakım gorevlerı ıdarenın ve dıger ogrt ın bana yuklemesi.en basıtınden dıgerlerı sureklı ızınlı cocukları falan hastalanır amam ben her daım hazır oldugum ıcın.. hersey bana.....cok takısırım bu nendenle...zor ya ınsanların psıkolojımı anlamaları cok zor.....BELGIN IM gecmıs olsun canım ınsaalalah guzel sonuclanır

Ah kızlar...hemşire odasında da muhabbet bu...hadi 1 yıl oldu tanıdın artık çocuk yap falan diyolar....yok diyorum ben gezip tozcam önce hayatımı yaşıcam zaten erkenden evlendim falan diyorum ama üstüme geliyolar...yani şöyle 3-4 yıl olsa kimbilir neler söylicekler şimdiden bunalttılar.....

ah canım ya..ne zordur anlayabiliyorum ama iş falan üsttlenme sakın diren insanı enayi yerine koyuyolar nefret ediyorum...bütün işlerde aynı şey aman allah sorsun....

ADAKCIM sorma yaaaa. bır de amırın oldugu ıcın ses cıkarmayayım dym ama ne mumkun.. yıne bugun bır gorev daha ekledı... artık yıllar gecınce canım sorulmuyr merak etmem aman surekılı cocuklarından bahsedlıyr.benım 6 yılım douyr artık cocuk yok mu dıye hıccccc sormuyrlr unku anlaslıyr yanı bır problem var:)

bana şimdi müthiş soruyolar...bi tanesine dedimki ben çocuğa çok karşıyım benim hayat felsefem bu....şok oldu bidaha da sormadı....şimdi iizin falan alıcam yine o da bi olay zaten neden diye soruyolar illa geçerli bahane istiyolar bende durumu anlatmadığım için yalan üstüne yalan amaaan ne beter insanlar ya allaha havale ediyorum...

bu acılar bir gün hepimiz için bitecek inşallah. 4 yıldan beri ilk kez mi gideceksiniz kontrole hadi hayırlısı arkadaşım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
yok canım geçen yıl kaan beyle bir çok denememiz olmuştu belki çıkış olur diye fakat olmadı tese olmalısınız dedi ve bizde ikinci teseyi olacağız inşallah bulunur bu sefer ilk tesenin üzerinden 4yıl geçti..

sağol canım inşallah düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…