ne yazık ki çok büyük mucizeler olmadığı taktirde tek seçeneğimiz tüp bebek. bitkisel tedaviler de mucizelerle denk şanslar yaratabiliyor üzgünümki.meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
ya kızlar kim yazmıştı bilmiyorum ama t-12 diye bir macun vardı aradım taradım bulamadım sitenin linkide vardı ama bulamıyorum kılar kim kullanıyor du cevap verirseniz sevinirim
melisela acaba kullanmaya devam ediyormusun yada sonuçta bişey çıktımı faydası falan oldumu
ne yazık ki çok büyük mucizeler olmadığı taktirde tek seçeneğimiz tüp bebek. bitkisel tedaviler de mucizelerle denk şanslar yaratabiliyor üzgünümki.
En kısa sürede kurtulursunuz bu dertten inşallah. iyi androloglarla irtibata geçin.
papatyam canım sizin sperm analiz raporunda SPERM KONSANTRASYONU....kaç yazıyordu.bizimkinde <2yazıyorda .sizinde çok az çıkış olduğu için ne yazıyor diye merak ettim.bizim <2.........<20 normal değer.Eşim bitkisel hiçbir ilaç kullanmıyor. Sadece arı sütü ve polen . Diyorum alalım diye ama onların yararlı olabilceğine inanmıyor. duyduklarımı söylüyorum yine de faydalı olamadım. tese de 3-5 sperm çıkmıştı. Umarım 2. tesede bulunur
papatyam canım sizin sperm analiz raporunda SPERM KONSANTRASYONU....kaç yazıyordu.bizimkinde <2yazıyorda .sizinde çok az çıkış olduğu için ne yazıyor diye merak ettim.bizim <2.........<20 normal değer.
haklısın canım ,gecemiz gündüzümüz araştırmak oldu.Malisef bilmiyorum canım. Tese ye kadar tahlil sonucu hep koca bir 0 dı. Sonuçlarda eşimde. Zaten 1. de bişey bilmiyordumki. baksam da anlamazdım. Şimdi profösör olacam okuya okuya.
canım siz hangi dr.da tedavi oluyorsunuz.dr.lar hormonları dengeleyebilir .kaan beye bir gidin isterseniz.birde demirdikeni hormonları dengeliyor diye biliyorum ben.demirdikeninin bitkisel kapsülleri var bir sorun araştırın bakalım ne diyecekler.elazığdaki altınterim aktarda bize hormonlarımızı sormuştu ona göre ilaç verecekti.bizim hormonlar normal dedik almadık istersen tel.verebilirim.Eşimin hormon değerleri çok yüksekti. Arkadaşlar belki çok cahilce bir soru ama bu değerleri düşürmek gibi bişey yokmu. Yani illaki tese ve tüp bebek mi.Tse de de3-5 sperm bizim başka bi çaremiz yokmu.
yani araştırmalar sonucun da hormonlar normal değil spermde sıfırsa genelde tüp bebek ama bazen tedaviyle çıkış olup hamile kalınabiliyormeraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
ay beni de heyecan sardı şimdiinşallah güzel sonuçlarla dönersiniz arkadaşım.
belginim nasılsın tatlım heyecan başlamıştır demi inşalllah tedaviniz güzel sonuçlanır canım allahım yardımcımız olsun
belgincim inşallah güzel sonuçlar alırsın
melisela izine sevindim sizde güzel haberler alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?