Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
ne yazık ki çok büyük mucizeler olmadığı taktirde tek seçeneğimiz tüp bebek. bitkisel tedaviler de mucizelerle denk şanslar yaratabiliyor üzgünümki.
En kısa sürede kurtulursunuz bu dertten inşallah. iyi androloglarla irtibata geçin.

zamancım eşin tese olmuşmuydu patoloji raporunda ne çıktı.hiç hüçre görüldümü.biliyordum ama unutmuşum malum kafalar binbir dertle dolu.

ya kızlar kim yazmıştı bilmiyorum ama t-12 diye bir macun vardı aradım taradım bulamadım sitenin linkide vardı ama bulamıyorum kılar kim kullanıyor du cevap verirseniz sevinirim

melisela acaba kullanmaya devam ediyormusun yada sonuçta bişey çıktımı faydası falan oldumu

zamancım selam..Sanırım T-22 yi sormuşsun..canım biz temmuzdan beri kullanıyoruz..ve çok şükür sayımız 52 milyonu geçti ancak hareket hepsi sıfır..bizim ilk testimiz sıfırdı ve eşim elazığa tekrar hastaneye hormon testleri için gitmişti ve orda bir aktardan almış..2 ay kullandık canım..artık ondan mı, klomen ve pharmatondan mı bilmiyorum..ama çok şükür sayı sorunu kalmadı, morfoloji de süper ancak hareket yok bizdede canım..tabii binlerce şükür canım..sizde bir deneyin, belki rabbim mucizeyi onla verecektir..

Eşim bitkisel hiçbir ilaç kullanmıyor. Sadece arı sütü ve polen . Diyorum alalım diye ama onların yararlı olabilceğine inanmıyor. duyduklarımı söylüyorum yine de faydalı olamadım. tese de 3-5 sperm çıkmıştı. Umarım 2. tesede bulunur

papatyam canım sizin sperm analiz raporunda SPERM KONSANTRASYONU....kaç yazıyordu.bizimkinde <2yazıyorda .sizinde çok az çıkış olduğu için ne yazıyor diye merak ettim.bizim <2.........<20 normal değer.

KIZLAR MERHABA 7 aralıkta emre beyde randevumuz var eşimi merkeze spermiogram yaptırmak için çağırdı geçtimiz ay dışarıda yaptırdık sadece naddir canlı ve cansız sperm hücresi görüldü yazıyordu emre beyde sonuca inanamadı çok kısa süre de bukadar iyi gelişme olmuş dedi bir de burda merkezde analız yapmak istediğinin söylemiş bakkalım 7 aralık ta gdiyoruz inşallah hayırlısı ile güzel haberlerle dönerim herkese iyi akşamlar

papatyam canım sizin sperm analiz raporunda SPERM KONSANTRASYONU....kaç yazıyordu.bizimkinde <2yazıyorda .sizinde çok az çıkış olduğu için ne yazıyor diye merak ettim.bizim <2.........<20 normal değer.

Malisef bilmiyorum canım. Tese ye kadar tahlil sonucu hep koca bir 0 dı. Sonuçlarda eşimde. Zaten 1. de bişey bilmiyordumki. baksam da anlamazdım. Şimdi profösör olacam okuya okuya.

Eşimin hormon değerleri çok yüksekti. Arkadaşlar belki çok cahilce bir soru ama bu değerleri düşürmek gibi bişey yokmu. Yani illaki tese ve tüp bebek mi.Tse de de3-5 sperm bizim başka bi çaremiz yokmu.

Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözüm
Aktar Hüseyin Ermiş, çocuk sahibi olmak isteyip de, sperm azlığı nedeni ile çocuğu olmayanlar için, çok etkilki ve etkisi kanıtlanmış olan sperm artırıcı, bitkisel macunun tarifini verdi. ;
Malzemeler :

(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,

Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır. (Hüseyin Ermiş Aktar,Aktar Hüseyin Ermiş,,Bebek Sahibi Olmak İstiyorum,Bebek Sahibi Olmak İçin,Bebek Sahibi Olma,Sperm Azlığı,Sperm Azlığı Tedavisi,Sperm Artırıcı,Sperm Artırıcı Yiyecekler,Sperm Artırıcı Bitkiler,Sperm Artırıcı Şifalı Bitkiler,Sperm Attırıcı Bitkiler,Sperm Artırma,Sperm Çoğaltma,Sperm Çoğaltıcı bitkiler)
BÖĞÜRTLEN SUYU ;
Bu macunla birlikte, böğürtlen kökü suyunu da içmeniz gerekir. böğürtlen köü suyunun hazırlanı ise;
400 gr böğürtlen kökü 6 lt suda 30-40 dak. kaynatın. Süzdükten sonra, cam bir kaba koyup, buz dolabına yerleştirin. Sabah akşam aç karnına, birer çay bardağı için.
kızlar bende bunlar bulunurmu akatarlarda bende bi bakıcam sizde denersiniz belki diee ekledim sizde araştırıyorsunuz yeni bildiklriniz olursa paylaşalım adamlar şişecek ice

Malisef bilmiyorum canım. Tese ye kadar tahlil sonucu hep koca bir 0 dı. Sonuçlarda eşimde. Zaten 1. de bişey bilmiyordumki. baksam da anlamazdım. Şimdi profösör olacam okuya okuya.
haklısın canım ,gecemiz gündüzümüz araştırmak oldu.

Eşimin hormon değerleri çok yüksekti. Arkadaşlar belki çok cahilce bir soru ama bu değerleri düşürmek gibi bişey yokmu. Yani illaki tese ve tüp bebek mi.Tse de de3-5 sperm bizim başka bi çaremiz yokmu.
canım siz hangi dr.da tedavi oluyorsunuz.dr.lar hormonları dengeleyebilir .kaan beye bir gidin isterseniz.birde demirdikeni hormonları dengeliyor diye biliyorum ben.demirdikeninin bitkisel kapsülleri var bir sorun araştırın bakalım ne diyecekler.elazığdaki altınterim aktarda bize hormonlarımızı sormuştu ona göre ilaç verecekti.bizim hormonlar normal dedik almadık istersen tel.verebilirim.

slm kızlar melisela canım bu elzığdan aldınız karoşımı bende merak ettim sizin kaç test sonucu 0 dı bide bu karışımı kaç ay kulllandıktan sonra çıkış olmuştu bide fiyatı ne kadar canım bizde bi deniyelim

meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
yani araştırmalar sonucun da hormonlar normal değil spermde sıfırsa genelde tüp bebek ama bazen tedaviyle çıkış olup hamile kalınabiliyor
ay beni de heyecan sardı şimdi inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz arkadaşım.

bende canım inşallahhh

zcu canım biz iki kere mtese olduk ikisindede aynı sonuç spermin evreleri var ama sperm yok
melisela canım sorularım olucak inşallah cevaplarsın sizde azo sebebi neydi fsh ınız yüksekmi yoksa düşükmüydü kaç kere mtese oldunuz sonuçlarda ne çıktı bunları cevaplarsan sevinirim

belginim nasılsın tatlım heyecan başlamıştır demi inşalllah tedaviniz güzel sonuçlanır canım allahım yardımcımız olsun

ben hayıt tohumu içiriyorum eşime fsh düşer belki deniyoruz etkisi olursa yazarım size

belgincim inşallah güzel sonuçlar alırsın
melisela izine sevindim sizde güzel haberler alırsınız inşallah

belginim nasılsın tatlım heyecan başlamıştır demi inşalllah tedaviniz güzel sonuçlanır canım allahım yardımcımız olsun

belgincim inşallah güzel sonuçlar alırsın
melisela izine sevindim sizde güzel haberler alırsınız inşallah

inşallah kızlar çok heyecanlıyım ewet ama şu karnımda arada bi ağrımasa daha iyi olacak ne yapacağımı bilmiyorum gitmediğim dr kalmadı yapıyolar tahlilleri herşey normal ama ağrıyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…