Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zcu sen nasılsın ya?son durum ne sende
iyiyim canım ya uğraşıyoruz işte düştük nazlı adamlara koşturup duruyoruz peşlerinden.tedaviyi soruyorsan iki ayı geçti ilaç kullanıyoruz.bunun yanında bitkisel kapsüller, vitaminler ,birde antioxidanlar kullanıyoruz.zeytinyağında incir yediriyorum her gün. bugün nohut kürünede başladık.iki ayda hormonlar normale indi.bu tedaviden Allahın izniyle umutluyum.Allah hiçbirimizin umutlarını yarıda bırakmasın.ilaç olarakta testojel ve yarım klomen alıyor her gün.siz neler yapıyorsunuz.

canim ya bizim fsh normaldi sence bu nedemek oluyor yani normal olmasi iyidegil mi
ya kafam cok karisik

zamancım bizimde patolojide az sayıda seminifer tübülde primer spermatosit aşamasında mutarasyon duraklaması izlenmiştir diyor.bizimde sanırım evreleri var.biz bir defa tese olduk ikinciden sonra çıkmassa eğer birdaha şansımız yokmu.siz neden kök hücreyi bekliyorsunuz.evreleri varsa neden sperm oluşamıyor.bunun bir bilimsel acıklaması varmı.ben sizde umut olacağına inanıyorum.

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben bişey merak ediyorum mesela itüp bebekte ilk transfer den sonra sonuç negatif çıktı daha sonra 2 nci transfer yapılacak peki 2 transferde de 1 nci transferde ödediğiniz tutarın hepsini mi ödüyorsunuz yoksa sadece transfer ücretimi alıyorlar

selam kızlar, valla ben bilmiyordum fsh ve diğer hormonlar ne anlama geliyor, nasıl etkileri var..demekki düşük olması iimiş..zaten bize doktor normal demişti..bu arada biz azonun sebebini bilmiyoruz..hormon değil, tıkanıklık değil ama genetik test mi ne o da yapılmadı..gerek yok dedi doktor..kızlar lütfen umutsuz olmayın..Rabbim inş hayırlısını verir..

Bahsetmeden geçemiycem kızlar bugün ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN ölüm yıldönümü saygıyla ve rahmetle analım.Allah bizede ZÜBEYDE hanım gibi anne olmayı nasip etsin.vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım embriyon varsa geride 1.tüp bebek parasını ödemiyorsun ama sanırım bir transfer ücreti alıyorlar benim cuma günü kontrolüm var doktorumla....ne kadar istiyecekler nasıl olacak tüm detayları öğrenicem o zaman yazarım....

amin inşallah arkadaşım....ne büyük bir gururdur...böyle bir evlada sahip olmak....

merhaba arkadaslar insallah hepiniz iyisiniz.
Biz allaha sükür iyiz.

Belgin cumartesi yolla çikiyorsun hadi yolun açik olsun güzel haberlerle dönersin insallah.

Amin zcucum çok iyi ettin bahsetmekle

eğer donmuş embriyo yoksa ne yazıkki ilk deneme ücretinin neredeyse tamamını yeniden alıyorlar. çok cüzi bir indirim yapıyorlar %10 gibi.

eğer donmuş embriyo yoksa ne yazıkki ilk deneme ücretinin neredeyse tamamını yeniden alıyorlar. çok cüzi bir indirim yapıyorlar %10 gibi.

yeniden yapacağınız tedaviyle ilgili konuştunuzmu sadece %10 mu yapıyolar gerçekten?? Ben en azından %40 falan bir indirim bekliyordum ya offf.....eğer embriyom canlanmazsa bu tedaviyi ben bidaha kim bilir taaaa ne zaman olabilirim...o da bidaha sperm çıkarsa tabi....

teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah güzel haberler le dönersin bizlere bizim de emre beyde 7 aralıkta kontrolümüz var eşimde spermiogramda nadir canlı sperm hücressi görüldü emre bey de merkezde test yaptırmak için çağırdı eğer orada canlı sperm çıkarsa ve karar veririsek tüp bebek yaptırıcaz size maliyeti ne kadara mal oldu tese hariç çünkü bşizde teseye gerek yok sanırım

o
oooo desene çalıştığın bütün birirkim gitti ama olsn bebek olsun da ne olursa olsun ona değer dünyalar değer

adakçığım şuana kadar ne kadar ödediniz siz tüp bebek için transfer yumurta toplama falan

CEYLİNCİM aynı soruyu bende sormuştum ADAK arkadaşımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…