- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
Eşimin hormon değerleri çok yüksekti. Arkadaşlar belki çok cahilce bir soru ama bu değerleri düşürmek gibi bişey yokmu. Yani illaki tese ve tüp bebek mi.Tse de de3-5 sperm bizim başka bi çaremiz yokmu.
iyiyim canım ya uğraşıyoruz işte düştük nazlı adamlara koşturup duruyoruz peşlerinden.tedaviyi soruyorsan iki ayı geçti ilaç kullanıyoruz.bunun yanında bitkisel kapsüller, vitaminler ,birde antioxidanlar kullanıyoruz.zeytinyağında incir yediriyorum her gün. bugün nohut kürünede başladık.iki ayda hormonlar normale indi.bu tedaviden Allahın izniyle umutluyum.Allah hiçbirimizin umutlarını yarıda bırakmasın.ilaç olarakta testojel ve yarım klomen alıyor her gün.siz neler yapıyorsunuz.zcu sen nasılsın ya?son durum ne sende
günaydın kızlar nasılsınız
melisela anladım canım sizin fsh düşükmüş genelde fshı düşük olanlarda sperm çıkışı oluyor macunnla birlikte verilen yağ da fshı yükseltiyormuş sizin azo sebebi neydi biliyomusun
zamancım bizimde patolojide az sayıda seminifer tübülde primer spermatosit aşamasında mutarasyon duraklaması izlenmiştir diyor.bizimde sanırım evreleri var.biz bir defa tese olduk ikinciden sonra çıkmassa eğer birdaha şansımız yokmu.siz neden kök hücreyi bekliyorsunuz.evreleri varsa neden sperm oluşamıyor.bunun bir bilimsel acıklaması varmı.ben sizde umut olacağına inanıyorum.zcu canım biz iki kere mtese olduk ikisindede aynı sonuç spermin evreleri var ama sperm yok
melisela canım sorularım olucak inşallah cevaplarsın sizde azo sebebi neydi fsh ınız yüksekmi yoksa düşükmüydü kaç kere mtese oldunuz sonuçlarda ne çıktı bunları cevaplarsan sevinirim
günaydın kızlar nasılsınız
melisela anladım canım sizin fsh düşükmüş genelde fshı düşük olanlarda sperm çıkışı oluyor macunnla birlikte verilen yağ da fshı yükseltiyormuş sizin azo sebebi neydi biliyomusun
günaydın kızlar. Evet melisa sizde fsh düşük bizde yüksek .sanırım karışımın bizde etkisi olmaz.Doktor zaten direk tese yaptı. tese de bulundu sperm. yani fsh yüksek olunca sperm çıkışı olmuyor öylemi.
kızlar merhaba ben bişey merak ediyorum mesela itüp bebekte ilk transfer den sonra sonuç negatif çıktı daha sonra 2 nci transfer yapılacak peki 2 transferde de 1 nci transferde ödediğiniz tutarın hepsini mi ödüyorsunuz yoksa sadece transfer ücretimi alıyorlar
bahsetmeden geçemiycem kızlar bugün ulu önder mustafa kemal atatürk ün ölüm yıldönümü saygıyla ve rahmetle analım.allah bizede zübeyde hanım gibi anne olmayı nasip etsin.vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bahsetmeden geçemiycem kızlar bugün ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÜN ölüm yıldönümü saygıyla ve rahmetle analım.Allah bizede ZÜBEYDE hanım gibi anne olmayı nasip etsin.vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin.
eğer donmuş embriyo yoksa ne yazıkki ilk deneme ücretinin neredeyse tamamını yeniden alıyorlar. çok cüzi bir indirim yapıyorlar %10 gibi.kızlar merhaba ben bişey merak ediyorum mesela itüp bebekte ilk transfer den sonra sonuç negatif çıktı daha sonra 2 nci transfer yapılacak peki 2 transferde de 1 nci transferde ödediğiniz tutarın hepsini mi ödüyorsunuz yoksa sadece transfer ücretimi alıyorlar
eğer donmuş embriyo yoksa ne yazıkki ilk deneme ücretinin neredeyse tamamını yeniden alıyorlar. çok cüzi bir indirim yapıyorlar %10 gibi.
canım embriyon varsa geride 1.tüp bebek parasını ödemiyorsun ama sanırım bir transfer ücreti alıyorlar benim cuma günü kontrolüm var doktorumla....ne kadar istiyecekler nasıl olacak tüm detayları öğrenicem o zaman yazarım....
oeğer donmuş embriyo yoksa ne yazıkki ilk deneme ücretinin neredeyse tamamını yeniden alıyorlar. çok cüzi bir indirim yapıyorlar %10 gibi.
yeniden yapacağınız tedaviyle ilgili konuştunuzmu sadece %10 mu yapıyolar gerçekten?? Ben en azından %40 falan bir indirim bekliyordum ya offf.....eğer embriyom canlanmazsa bu tedaviyi ben bidaha kim bilir taaaa ne zaman olabilirim...o da bidaha sperm çıkarsa tabi....
CEYLİNCİM aynı soruyu bende sormuştum ADAK arkadaşımıza....canım tüp bebek için herşey dahil 5000 lira....emre beyde tese için 1450 lira...ama onun dışında olan tahlil bilmem ne olursa hiçbişi ödemiyosun....tabi rapor çıkartırsan onu bilmiyorum ben raporsuz yaptım fiatlar böyle canım....epey fazla bizede koydu ama işte mecbur olunca yemeyip iöçmeyip biriktiriyosun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?