amin canım inşAllah ilaçların faydasını görürsünüz.hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde vitamin falan kullanıyormusunuz.kızlar bizde ialçlara başladık işallah bana da nasip olur burdan müjdeli haber vermek .6 yıl oldu benimde evleneli 1 yıl ne ki insana her geçen gün ağır geliyo Allahım işallah şifa verir hepimize.....
amin canım inşAllah ilaçların faydasını görürsünüz.hangi ilaçları kullanıyorsunuz birde vitamin falan kullanıyormusunuz.
Ewet bacım karşılaşamadık allahım hepimizi kurtarsın bu dertten sen nasılsın.belgin canım rast gelmedik ne zamandır. İnşallah bu sefer olacak canım. Heyecanını tahmin edebiliyorum. Of kurtulalım şu dertten hayırlısıyla bütün topik bayram etsin inşallah.
kızlar bizde ialçlara başladık işallah bana da nasip olur burdan müjdeli haber vermek .6 yıl oldu benimde evleneli 1 yıl ne ki insana her geçen gün ağır geliyo Allahım işallah şifa verir hepimize.....
doğru söylüyorsun canım inşAllah iyi sonuç alırsınız.canım Kaan hoca sağolsun endol ve trental ilaçları önerdi ...burdaki kızlar ın bana söyledikleri bu ilaçları kullanan arkadaşlarda çıkış olmuş işallah bizde de olur....vitamin kullanmıyoruz sadece bu ilaçları kullanıyoruz.Daha önce nohut kürü ,pal polen,arı sütü karışımı kullanmıştık .Kızlar biz hepimiz azoyuz ama farklı kürler uygulamamız lazım bazılarımızın hormon değerleri yüksek bazılarımızın yüksek yani birimize iii gelen birşey diğerine iii gelmeyebilir.Çok iii araştırmak lazım....:
canım zate ev içinde huzursuz olan dışarıda sürekli anlatır eşini anlatır çocuğunu anlatır hep anlatır ayy varya sen anlatıyosun ya o bayanı ben buradan sinir yapıyorum kızz hiç tahammülüm yoktur öyle insana aman allah ıslah etsin bpşverrr
meraba benim de eşim azosperm çıktı çok korkuyorum sadece tüp bebek le mi hamile kalabiliriz bitkisel tedavi var mı bilen varsa cevap yazsın
adakcım canım sen gittin ama ben sorumu sorayım yarın cevaplarsın.siz umutta sperm testi veriyordunuz ya, hani bir iki çıkıyordu.rapor kağıdında sperm konsantrasyonu.....yani sperm sayısı olarak sizde ne yazıyordu. Bizde sperm konsantrasyonu<2------20-olması gerekiyor.hareketli sperm kons.<0.2 yazıyor.bizim bunlara göre azda olsa çıkmışmı.hastanede bizim dr. Değil başka bir üroloji dr. Sorduk.kendi doktorunuza sorun dedi.bizde ısrar ettik 2 sayısı yazıyor çok azda olsa çıkmış dedi.biz inanamıyoruz.bir iki sperm çıkan arkadaşlarda raporlarında ne yazıyor acaba.
sen nasılsın canım ben heyecanlıyım çok
zamancım bahsettigin macun t-22 olmasın hani melisela nın eşi kullanmıştı elazığdan almıştı toz karışım aynı şeydenmi bahsediyoruz acaba.ya kızlar kim yazmıştı bilmiyorum ama t-12 diye bir macun vardı aradım taradım bulamadım sitenin linkide vardı ama bulamıyorum kılar kim kullanıyor du cevap verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?