hayırlısı olsun canım su gibi aksın tedavin ardındanda biz gelelim.
merhaba arkadaslar insallah hepiniz iyisiniz.
Biz allaha sükür iyiz.
Belgin cumartesi yolla çikiyorsun hadi yolun açik olsun güzel haberlerle dönersin insallah.
kızlar iyi akşamlar herkese belgincim inşallah bu sefer 4 yıl sonra allahım yüzünüzü güldürsün
SLM KIZLAR nasılsınız?BELGIN CIM RABBIM UZUN YILLAR SONUNDA INSAALAH YUZUNU GULDURUR KARDAESIM
iyi akşamlar kızlar..........
bende yoğunluk fuul devam daha birkaçgün sürer sonrada bayram zaten koşturmakla geçer günlerim bunada şükür ne yapalım ...fırsat buldukça açıyorum bilgisayarı okuyup çıkıyorum belginim az kalmış canım hakkında hayırlısı inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız başkada tedavide olan yok galiba gerçi bir arkadaşımızdamı ne bayramda tedavide olacaktı ismini hatırlayamadım kusuruma bakmasın inşallah çifte bayram yaşarlar ........
offfffffff ya beni çağırıyolar 5 dakka bile zaman vermiyolar neyse öptüm sizi sonra görüşürüz.......
Konuştuk adakçım. bende 5000 den 3500 e falan inerler diye tahmin ediyordum ama nerdee ine ine 4500 e iniyorlar çok acımasızlar. O ne ya 1. 5000 2. 4500 3. 4250 dedi koordinatör bize. lütfettin hiç inmesen de olurdu. ama maalesef böyle. başka yerde yapalım desen onlarda 1. deneme için ilaçlarla beraber 4500 den aşağı çıkmıyor. ilaçsız 3500-3000 diyen yerler var ama spermleri taşıma riskinden korkuyoruz. başka bir yere gidemiyoruz. ilaç dahil 3500 denecekki gitmeyi göze alalım. ama yok ki öyle bir yer istanbul'dayeniden yapacağınız tedaviyle ilgili konuştunuzmu sadece %10 mu yapıyolar gerçekten?? Ben en azından %40 falan bir indirim bekliyordum ya offf.....eğer embriyom canlanmazsa bu tedaviyi ben bidaha kim bilir taaaa ne zaman olabilirim...o da bidaha sperm çıkarsa tabi....
sorma ceylinsu kazandığından hiç birşey anlamıyorsun. tamamen onlara çalışıyorsun belki 1 sene boyunca. bu öyle yıpratıcı ki canından beziyorsun. Biz ilk seferde herşey mükemmel olsun diye moral bozmak olmasın ama 2005 model arabamızı sattık üstüne de 1000TL kadar daha koyduk. olmadı. 2. deneme için sadece merkeze ödeme yapabileceğiz ekstra hiç bir şeye gücümüz yok artık. bu da olmazsa 3. deneme için adakında dediği gibi belki 1 seneyi bulabilir maddi toparlanmamız. öyle zorki Allah bu dertten çeken herkesi en kısa sürede kurtarsın.o
oooo desene çalıştığın bütün birirkim gitti ama olsn bebek olsun da ne olursa olsun ona değer dünyalar değer
bazı arkadaşlarımın çevresinden duyuyorum. 10 a yakın denemeler için bir ev parası harcayanlar oluyormuş. Hanlar hamamlar olsa verirdik bebek uğruna ama ücretiyle ancak geçinen kesim olarak çocuğumuzun özel bir okulda belki 2 yıllık masrafını 10 ayda harcamak insanı derinden yaralıyor. Olacak çocuğa hazırlanacak iyi gelecekten de harcıyoruz böylece.çok üzücü
günaydın belgincim, nasılsın??
Adak sen nasılsın arkadaşım bayramamı denk geliyor transferin?
adak canım günaydın:) allah'ım inşallah çifte bayram yaptırır size. Embriyon canlanır canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Merak ettim senin kadın doğumcun kimdi? Süleyman bey mi, ulun bey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?