kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.biliyorsunuz bayramdan önce eşimin mikro tesesi vardı çok şükür o başarılı geçti.transfer oldu hiç kanamam falan olmadı ama test yaptırdım negatif.ilk denememdi ama o kadar yogun bitkin ve buruk hissediyorum ki birdaha toparlanamıycakmış gibi.anlıycağınız yıkıldım((
CANIM MERHABA HOŞGELDİN topiğe öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da rabbim size şifa versin bu mübarek günlerde jsmgi doktora gidiyorsunuz biz emre beyde tedavi oluyoruz sizin azo sebebi nedir
belgincim allah işini rast getirsin umudunu kaybetme canım bayramın mübarek olsun ailenede selam söyle onlarında bayramını kutluyorum aslında cok yoğunum bayram telaşı ama bi fırsat buldum kactım geldim yazıyorum yoksa mümkün degildi bu aralar o kadar yogunumki aslında güzel bir tatile ihtiyacım var gercekten
kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.biliyorsunuz bayramdan önce eşimin mikro tesesi vardı çok şükür o başarılı geçti.transfer oldu hiç kanamam falan olmadı ama test yaptırdım negatif.ilk denememdi ama o kadar yogun bitkin ve buruk hissediyorum ki birdaha toparlanamıycakmış gibi.anlıycağınız yıkıldım((
adak arkadaşım uzulme desemde boş biliyorum umarım o tutunmaz dedikleri embriyon tutar da sana umut olur inşallah mucizen olur otoparlanmaya bak ve bence birsüre zamana bırak herşeyi allah hayırlısını nasip etsin sana ve topikteki mucizesini bekleyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?