Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hepinizin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar ve mübarek olmasını rabbimden dilerim inşllah bundan sonraki bayramlarda bizimde elimizi öptürecegimiz evlatlarımız olur rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eylesin

belgincim allah işini rast getirsin umudunu kaybetme canım bayramın mübarek olsun ailenede selam söyle onlarında bayramını kutluyorum aslında cok yoğunum bayram telaşı ama bi fırsat buldum kactım geldim yazıyorum yoksa mümkün degildi bu aralar o kadar yogunumki aslında güzel bir tatile ihtiyacım var gercekten

merhaba pembe iyi bayramlar .sizin ve nursen in probemi tam olarak neydi ogrenebilirmiyim acaba,azosperm sebebini?

hayirli bayramlar arkadaslar,insaallah bu cocuksuz son bayramimiz olsun hepimizin,insaalah gelecek yil bu zamanlarda ya cocuklu ya da hamile olalim bayramda,,bayramimiz tam bayram olur insaallah....

Kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun dualariniz kabul olsun.
Insallah seneye bayramda hepiniz hamile olursunuz.

kızlar hepinizin bayramını kutluyorum.biliyorsunuz bayramdan önce eşimin mikro tesesi vardı çok şükür o başarılı geçti.transfer oldu hiç kanamam falan olmadı ama test yaptırdım negatif.ilk denememdi ama o kadar yogun bitkin ve buruk hissediyorum ki birdaha toparlanamıycakmış gibi.anlıycağınız yıkıldım((

iyi bayramlar kızlar ben istanbuldayım tiroit yüksek diye tedaviyi şimdilik erteledik dr öyle uygun gördü uzun uzun konuşuruz dönünce hepinizi çpüyorum..

belgincim geçmiş olsun ila.verdimi propecyl ben kullanmıştım ilaçları düzenli kulşlanorsam 2 ay içerisinde düşer bir de sabah öğle ve akşamları yemek öncesi 1 yemek kaşığı kıyılmış dereotu mutlaka ye üzerine bir bardak su iç
çok faydası var 1 ay da faydasını görürüsün canım tekrar geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar....daha doğrusu kader arkadaşlarım..öncelikle kurban bayramınızı kutluyorum sonrada hayırlı cumalar diliyorum rabbim hepiinizin dualarını kabul etsin inşallah....

4 adet dondurulmuş embriyom vardı bayramın 1.günü hepsi çözüldü 3. gününe kadar yani düne kadar 2 gün bekletilip gözlenip gelişme lerine bakılıp transfer yapılacaktı malesef 3 tanesi hiç gelişme göstermedi dondurulduğu günkü kadar 8 hücreli haliyle kadılar 1 taneside blastokist olması gerekirken morula denen evreye kadar gelişme gösterdi yani 5.gün de 4. gün aşamasına kadar gelişti demek oluyor ve sonra o aşamada kaldı fakat çöpe atmaktansa süleyman bey yinede onu transfer edelim dedi ve gelişmesi 4.güne kadar olmuş sonrada durmuş yani aslında hiç ümit olmayan bir embriyo dün transfer edildi....tabi olmayacağını bildiğimden hiç içimde yokmuş gibi hareket ediyor dolayısıylada hiç umut bağlamıyorum şimdi 24 saat geçti muhtemelen vücut onu kendiliğinden attı bile....bir hayal kırıklığı bir rüyanın sona ermesi daha.....benim için tükendi aslında ben tükendim...allah sizlere güç kuvvet gayret versin......

işte benim hikayem bu kadar...şimdi hala bayram ama bana değil zaten bana hiç gelmedi...25 yaşında yaşlandım....zaten baba kavramı olmadı hayatımda evlendim şimdi de evlat kavramı yok ...heralde bu benim kaderim hep bi ekssikle devam etmek zorundayım....hep 1-0 yenik olmalıyım...isyan değil ama alışılmıyor kötüye alışılmıyor insan yedirip sindirip oturamıyor...olmazsa olmasın diyemiyor....allahım bazen nefes alamıyorum ne kötü....

adakcigim canim benim
yasadiklarimioz cok zor
ben isyankar biri degilim ama bazende soruyorum neden ben
cok buyuk aci inan olumden zor geliyor bana
nefesim kesiliyor bagirmak istiyorum olmuyor
hergun yeni bir umutla basliyorum ve bugun uzulmeyecegim diye gune basliyorum ama sonra yine uzuluyorum yapamiyorum cok guclu bir kadinken cok gucsuz oldum
rabbim yardimcin olsun
hani bazen diyoruz ya durmak yok yola devam etmek gerek diye
aslinda bizler kendimiz kandiriyoruz
rabbim muradimizi versin o bize acisinn baska diyecek bir soz yok

slm kızlar bende ancak girebildim malum bayram telaşı vardı bu arad herkesin bayramını kutluyorum alllahım senye bebeklerimizle ailelerimizle güzel bir bayram nasip etsin adakçım çok üzüldüm alllah yardımcın olsun canım sıkma canını sabret belgincim demekkki senin içöin hayırlısı böyleymiş bu arad ermiş aktarın verdiği macun tarifinin malzemelerini biz aldık evde ballla karıştırcaz sadece malzemeler 100 tl tuttu aktarcı her malzemeden garmından fazla koydu yanımızda inşalllah bizede şifa olur

Geçmis olsun.
Sonuçta esinde sperm bulundu gÜzel haber gözünüz aydin insallah ikinci denemende tutar ve bebegin sana tutunup birakmaz.

ADAK bu ne karamsarlik. hiç belli olmaz belki içinde gelisir embryon ve bebe olur.
Bir çok kiside bu durum göründü ve sonuç pozitif.
Insallah bebegin seninledir ve hiç birakmaz.

adakcım kendini bırakma sperm bulundu ya o da bir umuttur
rabbimin her işinde bir hayır vardır allah sana güç versin canım
kimbilir belki bebeğin sana tutunur

slm arkadaşlar destekleriniz için teşekkür ederim...az önce embriyplpg aşina hanım aradı tekrar...gelişmeyen 3 embriyomuzu attıklarını söyledi...içimdeki 1 adet içinde allahtan umut kesilmez dedi ama fazlada bağlanma sonra üzülme dedi...yani compact morula aşamasında çok çok geç gelişim gösteren bir embriyoymuş yani şu anda bir mucize bekliyoruz arkadaşlar...zaten hiç bağlanamadım ben ona sonuçta transfer olmadan daha olumsuzluklar anlatılınca hiç bağlanmadım hiçte umut bağlamadım inanın içimde yok gibi hareket ediyorum....hiç mutlu değilim....allah razı olsun hepinizden beni şuan bu topiktekilerden daha iyi kimse anlıyamaz annem bile eminim o bile ne kadar üzülsede durumuma beni hiç beklememiş 9 ay sonra kucağına almış hemen nasıl anlıyabilirki?

ADAKcigim allah yardimcin olsun insllah bir mucize olur allahtan umut kesilmez....bak birde bizleri düsün bizim ne olup ne olacagimiz belli degil...sen sanslisin esinde sperm var üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…