canım üzülme diyecem ama bu kelime bana hiç kar etmiyor işlemiyor sanada işlemez 28 yaşımdayım yakında hiç saçım kalmayacak diye üzülüyorum.bu dert çok zormuş nasıl üstesinden kalkacagız bende bilmiyorum.Allah güç kuvvet versin canım kardeşim.işte benim hikayem bu kadar...şimdi hala bayram ama bana değil zaten bana hiç gelmedi...25 yaşında yaşlandım....zaten baba kavramı olmadı hayatımda evlendim şimdi de evlat kavramı yok ...heralde bu benim kaderim hep bi ekssikle devam etmek zorundayım....hep 1-0 yenik olmalıyım...isyan değil ama alışılmıyor kötüye alışılmıyor insan yedirip sindirip oturamıyor...olmazsa olmasın diyemiyor....allahım bazen nefes alamıyorum ne kötü....
ben geldimmmmmmmmm......özledim walla sizi..ee ne var ne yok bakalım keyifler yerindedir inşallah.bgn döndüm bende.size yeni haberler getrdim.kayınvaldem yoğun ısrarlar sonucu beni ve eşimi bi kadına götürdü.kadın hacettepeden emekli.giden herkesin şifa bularak döndüğü bi kadınmış.eğer onun yapabileceği bişey yoksa da doktora yönlendiriyomuş.neysee anlattık eşimin durumunu.keşke 1. teseden sonra gelseydiniz dedi.şimdiye çocuğunuz olurdu dedi ve sakın 3. m teseyi yaptırmayın dedi.eşimin yemesi gereken 3 şey söyledi.en önmlisi arıların kendi yaptığı petek bal.çoğu arıcı peteği hazr koyuyomuş.kesinlikle arının kendi yaptığı olcak.zaten kilosu da epeyce pahallı..petekleri bölmeden cam kapta saklayın ve her sabah bir keşık yesin dedi.üzerinede 1 bardak süt içeçek.ama DİKKAT...süt kesinlikle tek bir inekten sağılmş olcak.karışık olmıcak.ve son olarak kavrulmamış kabak çeğirdeği yicekmiş.işte böyle kızlar bunları yesin bebeğinizi de alın gelin bana dedi.ben şimdi balı arıştırmaya başladım.heryerde bulunmuyo.
yaw deminin sonucu ne oldu onu göremedim. ben bakınırken oğlumda soruyor ne arıyorsun diye. dedim bakalım demmi teyzende hamilemi sonucunu arıyorum. allah söyletiyordur inşallah oğlum diyorki onun ikiz bebeği olacak
espoir çoooook güzel yaa demek hamilesin. allah tamamına erdirsin. hayırlısıyla kucağına al inşallh canım
GAMZECİĞİM İNŞALLAH RABBİM ŞİFASINI VERİR AMA ne bileyim o rtalık dolandırıcılarla dolmuş umarım bebeginle tekrar gidersin o kadına nasıl bir kadınmış bide biz gitsek bari insan caresiz kalınca herşeyden umut arar oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?