arkadaşlar mrb. ben yeni üyeyim sperm testi yaptırdık eşim azosperm memorialde semih özkan varmış bu konuda ne kadar başarılı bilmiyorum semih bey ve ekibi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilginizi baylaşırsanız sevinirim
arkadaşlar mrb. ben yeni üyeyim sperm testi yaptırdık eşim azosperm memorialde semih özkan varmış bu konuda ne kadar başarılı bilmiyorum semih bey ve ekibi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilginizi baylaşırsanız sevinirim
kızlar adetim 3gün geçti sabah kan testi verdim yarın çıkacak ve dayanamadım idrar testide yaptım malesef tek çizgi( hafiftende kahverengi lekem geldi sanırım yarına söker (
s.a. bacılar. geçmiş bayramınız mübarek olsun... ilk defa bayramın ve tatilin bittiğine seviniyorum normal hayat gibisi yok en azından herkese gitmek bebek sorularına maruz kalmak zorunda kalmıyoruz... ben tedaviye başladım bu arada, 4 gündür lucrin kullanıyorum. adetim başlayınca ikinci evreye geçecez inşallah...sizler nasılsınız.. belgincim geçmiş olsun canım biran önce iyileş ve beni yalnız bırakma tedavide beraber ilerleyelim inşallah. adakçım hayırlı olsun transferin canım Rabbim nasip ettikten sonra embriyo hangi kalite de olursa olsun olacaktır. bunu hepimizde çok iyi biliyoruz arkadaşım. ben önceden çok dert ediyordum embriyom iyi kalitede olsun 5. güne gelsin 2 kez bunu yaşadım embriyolarım en iyi kalitedeydi morula evresine bile geldi ama ne oldu olmadı. nasipten ötesi boş hakkımızda ne hayırlı ise o olsun canım...
canım benim..hadi güzel haber ver bize..bende bugün doktora gitcektim ama başım çok ağrıyordu gidemedik, yarına kaldı..bu arada benimde adetimde geçti 4 gün..bakalım hayırlısı olsun..ama önce senden bekliyorum..umutluydum zaten :)))
ben geldimmmmmmmmm......özledim walla sizi..ee ne var ne yok bakalım keyifler yerindedir inşallah.bgn döndüm bende.size yeni haberler getrdim.kayınvaldem yoğun ısrarlar sonucu beni ve eşimi bi kadına götürdü.kadın hacettepeden emekli.giden herkesin şifa bularak döndüğü bi kadınmış.eğer onun yapabileceği bişey yoksa da doktora yönlendiriyomuş.neysee anlattık eşimin durumunu.keşke 1. teseden sonra gelseydiniz dedi.şimdiye çocuğunuz olurdu dedi ve sakın 3. m teseyi yaptırmayın dedi.eşimin yemesi gereken 3 şey söyledi.en önmlisi arıların kendi yaptığı petek bal.çoğu arıcı peteği hazr koyuyomuş.kesinlikle arının kendi yaptığı olcak.zaten kilosu da epeyce pahallı..petekleri bölmeden cam kapta saklayın ve her sabah bir keşık yesin dedi.üzerinede 1 bardak süt içeçek.ama DİKKAT...süt kesinlikle tek bir inekten sağılmş olcak.karışık olmıcak.ve son olarak kavrulmamış kabak çeğirdeği yicekmiş.işte böyle kızlar bunları yesin bebeğinizi de alın gelin bana dedi.ben şimdi balı arıştırmaya başladım.heryerde bulunmuyo.
selam canlar ben geldim, daha ankaraya gidemedim adetimi bekliyorum karın ağrılarım başladı bugün yarın gelir sonra biz hemen ankara yolcusu.....
KIZLAR size bi sorum var yaa inşallah eşimde sperm bulunupta o aşamaya gelebilirsek yumurta toplama işlemi anestezilimi oluyo ansetezisizmi, umutolsuna sordum kaan hocanın merkezinde ona anestezi uygulamamışlar, ama çok zor bi işlem değilmi yaa yumurtalar tek tek toplancak falan ona canmı dayanır yaaa, kaldıki ben çok tırsak biriyim :18: rahim filmini bile sigortada ücretsiz çektirmek varken ben gittim özelde anesteziyle 420 tl ye çektirdim, şimdi bu işlemlerden çok korkuyorum :18::18: bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.....:31:
ayyy canım valla bende senden umutluydum demek seninde 4gün geçti ne zaman yaptıracan test benim sonuç bugün 1.30da çıkıyor ama misafirim gelecek bugün alamayacağım kimseyde söylemedim günümün geçtiğini ortada bişe yoksa benimle birlikte hayal kırıklığı yaşamasınlar diye ama idrar testi negatif çıktı dünde hafiften kahverengi leke geldi benim ümidim yok açıkçası inşl sen hamişsindir kendim kalmış gibi sevinirim valla:))
MELİSELA,BLUEAVCI ikinizden de güzel haberler alırız inşallah:) GELİNCİK ve ERYASU sizlerinde tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle topiği şenlendireceksiniz.... Allah yar ve yardımcınız olsun!!
Ben de bugün çok mutluyum, doğum iznine ayrılan arkadaş sadece 1 aylık ücretsiz izin aldı ve Ocak ın 3'ünde işe başlıyor yani tedaviyi çok fazla ertelemek zorunda kalmıcam. İnşallah Allah izin verirse Şubat ayında başlarım. Herşey yolunda gider hepimiz için 2011 bizim senemiz olur, bol bol hamişimiz olur bu dertten kurtulanlar çok olur....
selam canlar ben geldim, daha ankaraya gidemedim adetimi bekliyorum karın ağrılarım başladı bugün yarın gelir sonra biz hemen ankara yolcusu.....
KIZLAR size bi sorum var yaa inşallah eşimde sperm bulunupta o aşamaya gelebilirsek yumurta toplama işlemi anestezilimi oluyo ansetezisizmi, umutolsuna sordum kaan hocanın merkezinde ona anestezi uygulamamışlar, ama çok zor bi işlem değilmi yaa yumurtalar tek tek toplancak falan ona canmı dayanır yaaa, kaldıki ben çok tırsak biriyim :18: rahim filmini bile sigortada ücretsiz çektirmek varken ben gittim özelde anesteziyle 420 tl ye çektirdim, şimdi bu işlemlerden çok korkuyorum :18::18: bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.....:31:
selam canım hoşgeldin..benim eşim sperm testi yaptırdığında bizde azosperm olduğunu öğrenmiştik. daha sonra başka tstlerde yapıldı..kromozom testi sonucu xxy klineferter sendromu olduğunu öğrendik.azosperm olmasının nedenide buymuş..senin eşinin azo olmasının nedeni ne biliyor musun?
canım hayırlı olsun tedavin inşl bu sefer sonu bebekli olsun güzel haberlerini alalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?