Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar mrb. ben yeni üyeyim sperm testi yaptırdık eşim azosperm memorialde semih özkan varmış bu konuda ne kadar başarılı bilmiyorum semih bey ve ekibi hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bilginizi baylaşırsanız sevinirim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bir bayramı da kazasız belasız geçirdik elhamdülillah.Sevdiklerimizle ve bebeklerimizle daha nice bayramlara inşallah.

aramıza hoşgeldin arkadaşım Rabbim eşlerimize şifalar versin.

selam canım hoşgeldin..benim eşim sperm testi yaptırdığında bizde azosperm olduğunu öğrenmiştik. daha sonra başka tstlerde yapıldı..kromozom testi sonucu xxy klineferter sendromu olduğunu öğrendik.azosperm olmasının nedenide buymuş..senin eşinin azo olmasının nedeni ne biliyor musun?

slm kızlar tatilden gelen arkadşlar hoşgelmişler belgincim canım geçmiş olsun inşalllah bir an önce troidin düzelir adakçığım inşalllah bebeğin sana tutunur ümidini kesme canım

canımm ben orda yaptıdım semıh beyın hekımlıgını bılmem ama ılgı ve alaka hastayı hatırlama ve hasta takıpbı berbat...memorıalı asla tavsıye etmem..ama kadındogumunu bılmem..bence emre bakırcıogluna gıt derım..ben cokkkkkk pişman oldum..hastanenın adına guvendım ama ınankı hıc onlara guvenme bıle..sımdı ben o hastanenın sokagından bıle gecmek ıstemıyorum canım..

BELGIN GELINCIK CANLARIM BEN DE ıyıyım sehır dısında 8 saatlık mesafeden geldık.ılk gun calısmak cok zor geldı .tatıl gıbısı yok hele bır de aılenın yanındaysan:)))))))).ERYASU CANIM bana yumurta toplama ısı anestesılı yapıldı ozel bır merkezde .transfer anestesızsız yapılmıstı.rabbım sabr ve kolaylık versın.kaan hoca da anestesı olmuyr canım.oyle bılıyrum.CANSUYU sana yazdım ama gormedın sanırım canım.hosgeldın topıke.durummuz aynı genetık sorun.sız de o jellerle normal cıkısmı saglanmaya calısılyr.esım de kullanmıstı.ama bız de faydası olmadı maalesef .ınsaalah sız de olumlu etkısı gorulur canım.devlet karsılıyr mu jellerı.epeyde kullanılıyr cunku ....rabbım yardımcınız olsun.

kızlar adetim 3gün geçti sabah kan testi verdim yarın çıkacak ve dayanamadım idrar testide yaptım malesef tek çizgi( hafiftende kahverengi lekem geldi sanırım yarına söker(

canım benim..hadi güzel haber ver bize..bende bugün doktora gitcektim ama başım çok ağrıyordu gidemedik, yarına kaldı..bu arada benimde adetimde geçti 4 gün..bakalım hayırlısı olsun..ama önce senden bekliyorum..umutluydum zaten :)))

canım hayırlı olsun tedavin inşl bu sefer sonu bebekli olsun güzel haberlerini alalım:))

günaydın arkadaşlar,nasılsınız.beni sorarsanız, bel ağrım vardı ya ...bel fıtığı başlangıcı çıktı iki günden beri fizik tedavisi oluyorum.ne bu dertlerden çektiklerimiz .şükür yinede Allah beterinden korusun.sizlerden ne haber iki arkadaşımızın adetleri geçikmiş inşAllah güzel haberlerle bebiş haberleriyle gelirler.görüşürüz..

ayyy canım valla bende senden umutluydum demek seninde 4gün geçti ne zaman yaptıracan test benim sonuç bugün 1.30da çıkıyor ama misafirim gelecek bugün alamayacağım kimseyde söylemedim günümün geçtiğini ortada bişe yoksa benimle birlikte hayal kırıklığı yaşamasınlar diye ama idrar testi negatif çıktı dünde hafiften kahverengi leke geldi benim ümidim yok açıkçası inşl sen hamişsindir kendim kalmış gibi sevinirim valla:))

canım aramıza hoşgeldin inşl en kısa zamanıda derdinin dermanını bulursun

sağol zcu inşl canım benim

canim kadin bu soylediklerini kendisi temin edebilir mi eger kadin hazirlarsa kadindan aairiz
kadina soyle bakalim kadin bulabilecekmi

canım benim medikal de anastesizili olmuştu anastesiz nasil olurki uyanını ca bile agrıların oluyor yumurta ne kadar çok olursa ağrında daha cfazla oluyo demişlerdi bana

slm kızlar nasılsınız?ben de bayramda bol bol TEMBELSINIZ NIYE COCUK YABMYRSUNUZ cumlelerını duydum.ay artık tepkı bıle vermyrm ıyıce yorulmusum alısmısım demekkı...zavallı annemde suratıma bakıp durdu.herseyın hayırlısı RABBIM NEYLERSE GUZEL EYLER

MELİSELA,BLUEAVCI ikinizden de güzel haberler alırız inşallah:) GELİNCİK ve ERYASU sizlerinde tedavisi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle topiği şenlendireceksiniz.... Allah yar ve yardımcınız olsun!!

Ben de bugün çok mutluyum, doğum iznine ayrılan arkadaş sadece 1 aylık ücretsiz izin aldı ve Ocak ın 3'ünde işe başlıyor yani tedaviyi çok fazla ertelemek zorunda kalmıcam. İnşallah Allah izin verirse Şubat ayında başlarım. Herşey yolunda gider hepimiz için 2011 bizim senemiz olur, bol bol hamişimiz olur bu dertten kurtulanlar çok olur....

Son düzenleme:

canım bende bugün gittim sabah kaan hocadaydık..ben kan verdim, eşimde sperm testi..1 saat sonra alcaz bizde..Keşke akşam güzel bir haber verebilsem..Süper olurdu valla..bu arada kaan hoca çok tatlı birisi yaa..hayırlısı..Akşam detaylı yazarım..

canım çok teşekkürler..hepimiz için hayırlısı olsun..senin adınada sevindim..

nasılsınız bacılar
anam neolmuş topige hiç beğenmedim eski hali çok güzeldi insanın topige giresi gelmiyor

eryasu inşallah sperm bulunur ve tüm aşamaları görürsün canım. bence kesinlikle genel anestezi altında olmalı kolay bi işlem değil üniversite hastaneleri hep lokal yapıyor zaten bende çok korkarım hiç bişeyden haberim olsun istemem.

melina hoşgeldin aramıza ben iki kez memorialde denedim ama olmadı. ne kadar iyi olsalarda aksaklıklar oluyor tabi fakat embriyologları çok iyi bence...benim embriyo kalitem ikisinde de çok iyiydi nasip değilmiş olmadı. semih beyi hiç görmedik zaten en büyük eksiklikleri bence o.. eşimin ameliyatını bile başka bi doktor yaptı haberimiz yoktu izne çıkmış. neyse bulundu bizim için o anda önemli olan tek şey o olduğu için gözümüz görmedi.. inşallah senin için hayırlısı ise memorial olsun canım çünkü orda hamile kalan arkadaşlarımda var.

can suyum sende hoşgeldin aramıza bizde aynı dertten muzdaribiz benim eşimde de kliniferter sendromu var bizde sperm bulundu inşallah sizde de bulunur.

canım hayırlı olsun tedavin inşl bu sefer sonu bebekli olsun güzel haberlerini alalım:))

sağol blueavci inşallah canım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…