Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gelincik bu sefer allahın izniyle yüzün gülecek inşallah zcu inşallah güzel haberler ver allah hepimşiz<in yüzünü güldürsün

canım,Rabbim şifalar versin,üzme bu kadar kendini,hayırlısını dileyelim Allah'tan,hepimize güç versin,sabır versin Allah.
saol canım..üzmemeye çalışıyorum ama elde değilki..yaşıtlarımın, arkadaşlarımızın hep oldu, biz birkuru dal kaldık (
Allah kolaylık versin canım,başarılar.

İnş canım doğar ve doğacakta..umudu yitirmeyelim yeterki..
aminnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende doktora gittim bugün dün adetim başladı. bugün ikinci evreye geçtik yumoşlar gelişmeye içimde büyümeye başlayacaklar inşallah.
hadi canım inşşdevamıda gelir ve bebişe kavuşursun..

melisela bence kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman yaptırın bu işler aceleye gelmez rahat olmak gerek umarım hareketlenir de o zamana kadar herşey yolunda gitsin inşallah
evet en iyisi böylesi..büyük olasılıkla yaza kalacak..

İnş atlatırız canım benim..Rabbim sanada bugün güzel bir haber almayı nasip eder inşAllah..
mutlaka bırak canım..bak ben ve eşim ramazanda bıraktık ve 3 ay oldu..ben günde 1 paket sigara içerdim..şuan inan o kadar rahatımki..hem maddi olarak hemde sağlık açısından baya faydalıymış :))

İnş tatlım..hepimize güzel güzel bebişler nasip etsin rabbim..

İnş blueavcı..canım eşim aralık sonuna doğru yaptırcak testi..ilaçlara 23 kasımda başladık, Aralık 23 gibi yaptırcam dedi..İnş az da olsa bi hareketlenme çıkar..

merhaba melisela insalah hersey yoluna girer.ben topige cok giremiyorumda senin durumunu bilmiyorum,esinin oncesinden bahsedermisin hepmi sperm vardi olu olarak yoksa hic yoktuda sonra mi cikti merak eettimde

canım biz temmuzda ilk testimizi yaptık sıfır çıktı, bir hafta sonra tekrar yaptık yüzbin, sonra kaan hoca ile iletişime geçtik, o 1 ay klomen ve pharmaton ilaç verdi testte 26.6 milyonu gördük..en son eşim tekrar test yaptı ve 52.2 milyon ancak hareket sıfır..ankda gittik kaan hocaya orda yapıldı ve 8 milyon yine hareketler sıfır..Şimdi yeniden klomene ve proxeed plus a başladı..inş bi sonuç alırız..

canlarım sağ olun Allah hepimizin gönül muradını versin.

amin canım amin..

Selam kızlar..girmeyeli baya sayfa uçmuş..herkese selamlar..ADAK gelmemiş hala..bende sabah 3 sınavımı oldum, fena değildi, yarında 1 tane var..evimde uzaktayım, eşim yanımda dedğil, bebiş yok..Ama çırpınıyoruz işte..Rabbim inş en kısa zamanda eşimle yan yana getirir, sonra bir bebiş verir..Daha ne isterim ki ondan sonra :))

melisela canım inşAllah sınavlarından iyi sonuç alırsın.bu çektiğimiz sıkıntıların mükafatınıda göreceğiz bir gün bebişleri kuçamıza alınca bütün sıkıntıları unutucaz Rabbim dualarımızı kabul etsin.

insallah iyi haberlerle doner esin

canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..

canım aramıza hoş geldin tez zamanda kurtulursun işallah bu dertten....

tşk zcu..sizin sonuç daha gelmedi mi? merak ettim, ayy şöle güzel bir haber gelsede azcık kendimize gelsek..

canım notlarım açıklanmış..80-83 ve 85 almışım..çok şükür bunu atlattık..[/B][/QUOTE]

gozun aydin sevindim

arkadaşlar siz merak ediyorsunuz ben heyecandan ölücem bugün saat yedide sonuç alıcaz yarın sizede söylerim ne olur bizim için dua edin azda olsa çıksın yoksa moralim alt üst olacak 600 liralık bitkisel ilaç aldık bir buçuk ay oldu bitiyorlar 4-5 ay daha devam edersek ne olur halimiz bilmiyorum.dahada eksik olanlar var.gerçi biz herşeye razıyız değilmi arkadaşlar yeterki bebişlerimiz olsun.hepimiz için dua ediyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin bizleri evlat hasretiyle yakmasın,görüşürüz kızlar

zcu insallah sonuc güzel olur canim seviniriz biraz...allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin karsiligini versin ins

belgincigim iyi diyelim iyi olalim canim sagol... sen nasilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…